Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
shimmer rašė:Geriu Seroxat 20mg jau 3 men, nezinau kaip parasyt-poveikio nelabai jauciu, nerimas didelis, nuotaikos ir energijos nulis, bendrauti su kazkuom nelabai norisi-erzina ir pan.
Pries tai geriau Setralin 200 mg-nuotaika hgal ir geresne buvo, bet labai augo svoris nuo jo, ypac pilvas.
Nezinau ar tai vaistai netinka, gydanti daktare jaunute-gal neatitaiko vaistus? ka patartumete?

Nera cia daktaru, kurie patartu, bet jei savijauta prasta, kazko imkis. Keista, kad su sertralinu svorio priaugai, su seroxatu dazniau tai nutinka
Parašė Mersas
shimmer rašė:Geriu Seroxat 20mg jau 3 men, nezinau kaip parasyt-poveikio nelabai jauciu, nerimas didelis, nuotaikos ir energijos nulis, bendrauti su kazkuom nelabai norisi-erzina ir pan.
Pries tai geriau Setralin 200 mg-nuotaika hgal ir geresne buvo, bet labai augo svoris nuo jo, ypac pilvas.
Nezinau ar tai vaistai netinka, gydanti daktare jaunute-gal neatitaiko vaistus? ka patartumete?

:))) man ir buvo priauges svoris. Bet jie man buvo visiskai numazine pulsa ir energija, tiesiog koju nepavilkau visai ir galva svaigo.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#405608 Geriu paroxetine, bet jaučiu, kad poveikis tapo niekinis. Gal sumažėjo panikos atakų, nors nebūtinai tai dėl vaisto. Bet vėl prasideda tai, ką buvo užslopinęs paroxetinas, tai suicidinės mintys, grįžimas į depresinę būseną.
Norėčiau nutraukti, bet nežinau, kiek laiko ir ar būna nuo jo numetimo kokių lomkių? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:Geriu paroxetine, bet jaučiu, kad poveikis tapo niekinis. Gal sumažėjo panikos atakų, nors nebūtinai tai dėl vaisto. Bet vėl prasideda tai, ką buvo užslopinęs paroxetinas, tai suicidinės mintys, grįžimas į depresinę būseną.
Norėčiau nutraukti, bet nežinau, kiek laiko ir ar būna nuo jo numetimo kokių lomkių? :bloga

Paroxetinas sunkiai metasi, sunkiau turbut tik venlafaxino atsikratyt
Parašė artas
#407770 Sudu sudas ,bent jau man ,pradejus gert pasunkejo depresija ,atsirado nemiga ,pablogejo apetitas ko anksciau nebuvo ,nutraukus seroxata pagerejo ,bet kancia truko 2 savaites..
Vartotojo avataras
Parašė biggie
artas rašė:Sudu sudas ,bent jau man ,pradejus gert pasunkejo depresija ,atsirado nemiga ,pablogejo apetitas ko anksciau nebuvo ,nutraukus seroxata pagerejo ,bet kancia truko 2 savaites..

Gali buti, kad reaguosi taip i visus sitos klases antidepresantus. Galbut fone yra bipoliskumas? Jei yra buve maniakiniu busenu, antidepresantu monoterapija buna blogiau, nei isvis be vaistu
Vartotojo avataras
Parašė signs
artas rašė:Sudu sudas ,bent jau man ,pradejus gert pasunkejo depresija ,atsirado nemiga ,pablogejo apetitas ko anksciau nebuvo ,nutraukus seroxata pagerejo ,bet kancia truko 2 savaites..

Artas, po mėnesio atrašau, bet ar tu vis dar geri Paroxetiną?

Planuoju jo prašytis. Su psichiatre jau kalbėjom apie tai. Įdomu kaip ką veikia, nes man nerimo sutrikimams jis būtų idealus - escitalopramas, zoloft, prozac, venlafaxine netinka man.
Parašė Mersas
#409195 Man nebuvo mieguistumo, atvirksciai padidejo nerimas. Po to jis praejo, gal tau kitaip
Pasireiskia, mieguistumu, turi islaukt bent menesio. Nuo ko ji tau israse?
Parašė Kavianskas
#409200 Na kaip sake sitas vaistas geriausiai nuima visus fizinius simptomus. Sako, kad man nerimo sutrikimas, nelabai tikiu , nes visiskai esu ramus. As ji pries tai vartojau, bet kadangi del mieguistumo nieko daugiau tik miegot negalejau, teko nutraukti, o tada prasidejo depresija, tikra , pirma kart gyvenime. Su kitais vaistais issikapsciau, dabar vel galvoju reiketu galbut pabandyti Seroxat. Turiu begale fiziniu simptomu, su jais negyvenu tik egzistuoju, o ligu neranda, tas nurase nerimo sutrikimui.
Parašė Mersas
Kavianskas rašė:Na kaip sake sitas vaistas geriausiai nuima visus fizinius simptomus. Sako, kad man nerimo sutrikimas, nelabai tikiu , nes visiskai esu ramus. As ji pries tai vartojau, bet kadangi del mieguistumo nieko daugiau tik miegot negalejau, teko nutraukti, o tada prasidejo depresija, tikra , pirma kart gyvenime. Su kitais vaistais issikapsciau, dabar vel galvoju reiketu galbut pabandyti Seroxat. Turiu begale fiziniu simptomu, su jais negyvenu tik egzistuoju, o ligu neranda, tas nurase nerimo sutrikimui.

Bet turetu neskirti tada seroxat, nes jis labai slopina, fizinius panaikina ir
Kiti, tikrai ne tik seroxat, tricikliai padeda