Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#407849 Pavyzdžiui aš šiandien išgėriau 2 stiklines alaus, iškart slogi nuotaika atėjo :/ Kažkaip vis suvokiu, kad ne man tas alkoholis.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#407913 Nepastebejot kad nuo nealkoholinio vyno/alaus/sidro vistiek rytais galvą skauda ir kažkokios pseudopagirios būna. Ar čia man tik vienam taip?
Vartotojo avataras
Parašė signs
Mmdzhey rašė:Nepastebejot kad nuo nealkoholinio vyno/alaus/sidro vistiek rytais galvą skauda ir kažkokios pseudopagirios būna. Ar čia man tik vienam taip?

Nepastebėjau žinok, bet kad kažkoki įdomi savijauta nuo jų būna. Kai kurie nealkoholiniai turi truputi alkoholio (0.5). Etiketes skaitausi.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Mmdzhey rašė:Nepastebejot kad nuo nealkoholinio vyno/alaus/sidro vistiek rytais galvą skauda ir kažkokios pseudopagirios būna. Ar čia man tik vienam taip?

Ne, man nebūna. :bloga
Bet man nors ir būna parašyta alco: 0,0%, išgėrus tarkim skardinę alaus, toks lyg apsvaigimas silpnas labai lyg atsipalaidavimas. :D
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#407929 Na man po kokiu 4 bokalų nealkoholinio rytais skauda galva, pykina, jegu nėra. Panašiai kaip ir nuo normalaus alaus. Dabar negeriu net nealkoholinio.