Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#408184 Papushinau iki 300mg - geriau. Papildomai aktyvuoja ir jautrumas sumazejo. Vis gi geriau reaguoju i aukstesnes antidepresantu dozes
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Nerimas sumažėjo?

Sumazejo, bet daugiau tai priskiriu pregabalinui nei venlafaxinui.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#408200 Greiciausiai venlafaxinas. Maziau ikyriu minciu, tokia atskirtis pasidare tarp manes ir mano problemu, galiu svariai mastyti. Uzknisa, kad reikia vaistu tokiems reikalams, nu bet ka padarysi..
Parašė Mersas
biggie rašė:Greiciausiai venlafaxinas. Maziau ikyriu minciu, tokia atskirtis pasidare tarp manes ir mano problemu, galiu svariai mastyti. Uzknisa, kad reikia vaistu tokiems reikalams, nu bet ka padarysi..

As niekaip nerandu, kas padetu stabiliai atsikratyti nuo nerijo ir ikyriu minciu, nera vidurio, tai per daug aktyvina arba visai uzglusina
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:
biggie rašė:Greiciausiai venlafaxinas. Maziau ikyriu minciu, tokia atskirtis pasidare tarp manes ir mano problemu, galiu svariai mastyti. Uzknisa, kad reikia vaistu tokiems reikalams, nu bet ka padarysi..

As niekaip nerandu, kas padetu stabiliai atsikratyti nuo nerijo ir ikyriu minciu, nera vidurio, tai per daug aktyvina arba visai uzglusina

Na vistiek surasi. Kiekvienam yra tinkama tablete, kad ir kaip durnai taip skambetu
Parašė Graikas
Mersas rašė:

Ikirioms mintims panaikinti bandei aripiprazoli?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Biggie, per kiek laiko tau pasireiškė poveikis, kai keitei venlafaksino dozes?

Iskart keliau nuo 150 iki 300, pajauciau per 3 dienas, nes isijungia dopaminerginis veikimas, o jis yra momentinis. Ties 150mg venlafaxinas elgiasi kaip SNRI, tai duok bent dvi savaites pries darydamas tinkamumo isvadas
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408229 Ačiū už atsakymą. Tikiuosi suveiks, po mėnesio spręsim ar reikia kelti iki 225 ar ne. Psichiatrė sakė 75mg tai vaikiška dozė, bet jei bent kiek pagerėjo, reiktų pabandyti su aukštesnėmis dozėmis. Tai ką, duodu šansų šiam vaistui. Ir girdėjau, kad SNRI bipoliniam labiau tinkamesni
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:O kaip su vaistais, jei jie aktyvina, nesukelia dar didesnio nerimo?

Gal tau reik maziau aktyvinancio AD? Paroxetina bandei?
Vartotojo avataras
Parašė signs
biggie rašė:
Mersas rašė:O kaip su vaistais, jei jie aktyvina, nesukelia dar didesnio nerimo?

Gal tau reik maziau aktyvinancio AD? Paroxetina bandei?

Aš ir galvoju apie paroxetina, jei Alventa neaptvarkys nerimo