Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
ciaupas rašė:Man nuo nerimo padeda klonazepams ir lyrica. Aisku lyrica pagrindinis vaistas kasdien, clonas tik pagal reikala, nes anksciau ant jo buvau gerokai " uzsedes" tik lb reikalui esant.

kas ta lyrika? kloniko daugiau neisrasineja,turiu gimtadienio progai pasilikes bet negeriu ir taip,koks skirtumas jei daugiau negausi :D
Parašė Mersas
biggie rašė:pregabalinas

:super tikrai geri, tik su laiku apspangimas pradeda jaustis, bent man, bet padeda, kai ad netinka!!!
Parašėhabilituotas
#408815 O visus benzodiazepinus kompensuoja ligoniu kasa? Alprazolama ir Lorazepama kompensuoja?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408817 Per vaistai.lt galima pasižiūrėti, ar vaistas kompensuojamas, ar ne. Patikrinau, tai nei vienas iš raminamųjų nėra kompensuojamas :/ Psichiatrinis judėjimas prieš benzodiazepinus turi labai daug įtakos tam. Ne veltui klonazepamą uždraudė
Parašėhabilituotas
#408821 Kas per psichiatrinis judeimas? benzus uzdraude seimos gydytojams israsyneti, nes labai daug israsydavo. Clonazepama uzdraude , nes pagal standartus tai antikonvulsantas. Matau atskaita, kad tik diazepamas kompensojamas, pries 6 men buvo ir lorazepamas.
Parašė ciaupas
#408849 As nepažįstu nė vieno žmogaus, kuris būtų išsigydęs nerimą ar depresija, ar kitą afektinį sutrikimą. Reikia suprasti, kad remisija tai nėra pasveikimas. Taip vaistai nieko negydo, bet padeda jaustis daugiau mažiau sveikam,tai čia geriausiu atveju. Deja be farmakologijos kito kelio nėra, o jei kam padeda psichoterapijos it pan. dalykai tai kam save nuodyti vaistais.
Parašė ciaupas
#408851 Idomu kodel klonazepamo veikimas daug geresnis ir malonesnis nei kitu benzu? Net nera ko lyginti, jis visa galva auksciau, o yra tas pats benzas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:Idomu kodel klonazepamo veikimas daug geresnis ir malonesnis nei kitu benzu? Net nera ko lyginti, jis visa galva auksciau, o yra tas pats benzas.

turi visus gero benzodiazepino pozymius - suveikia greitai, suveikia stipriai ir veikia ilgai. Dazniausiai benzai vienos ar kitos savybes neturi, be to lyg tolerancija silpniau vystosi clonazepamui, tai maziau sansu, kad nustos veikti.