Moderatorius: signs

Parašė Graikas
signs rašė:Per drugs.com jis seksualinei disfunkcija įvertintas 7.5 balo, tik nžn iš kiek žmonių. Jis tvarko tokius reikalus ir bupropionas. O dabar taip pagalvojau, lytinę disfunkciją galima susitvarkyti su šitais vaistais, testosterono kėlimu, ir konsultacija pas urologą. Vistiek kažką pasiūlo

Testosterono kelimas padetu,bet reikia zinoti,jeigu ji kilstelsi virs normos,issibalansuos kiti hormonai (estradiolis). Aisku,su papildais,tu jo nepakelsi virs normos. Bet,pirmiausiai,tau reikia ziureti ar reikia ji kelti. Urologas tau gali pasiulyti viagros,cialio,bet is ju 0 emociju kai libido pakirstas :da
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408987 ciaupas,

Žinok bipolikams gultis į ligoninę nelabai gerai. Mane nebekamuoja nuotaikų kaitos, tik depresiškumas su stipriu nerimu. Ten, kiek esu buvęs jau, neskiria AD, kadangi stereotipiškai neskiria AD, nes tipo negalima. Toks tarybinis požiūris. Na, ir ne vieną kartą mane psichu išvadino. Aš griežtos pozicijos dėl ligoninės.

O dėl libido tai jo... VIenintelę išeitį matau pamaišyti paroxetiną su buproponu :/ Bijau šito vaisto, nes antra pusė sako nereikia tokių drąstiškų sprendimų. Na bet o ką daryti kai tiek variantų (AD) prabandyta ir vistiek ūmus nerimas kamuoja? :/
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408989 Jis truputį buvo suveikęs, bet man triciklių ir kitokių negalima vartoti, kadangi labai didelę riziką turi manijai. Tenka susitaikyti su tokiais dalykais.

Įdomu ar tik ne buspironas sukėlė man tokį pasunkėjimą
Parašė ciaupas
#409017 Ok ligonines atkrenta. Bupropionas nlb ta libidoo patvarkys. Pasidaryk kraujo tyrimus testosterono ir prolaktino pamatysi kas ir kaip. As kai pasidariau tai akys ant kaktos issoko, testas buvo tik 5 su kableliu, o prolaktinas virs normos. Endokrinologas israse bromocriptina del prl
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409019 Zinok nesenai dariausi, testosrenoas lyg ir 18.5 o prolaktinas normoje. Kad pas mane tyrimai geri yra. Tai va del to viskas ok, dedu viltis i buspirona, gavau be recepto
Parašė Mersas
signs rašė:Zinok nesenai dariausi, testosrenoas lyg ir 18.5 o prolaktinas normoje. Kad pas mane tyrimai geri yra. Tai va del to viskas ok, dedu viltis i buspirona, gavau be recepto

O nuo ko tas buspironas? Kazkoks negirdetas
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#409029 Buspironas nera antidepresantas, bet rasomas SSRI antidepresantu poveikiui sustiprinti. Jei taip galima pavadinti, tai butu silpnas vaistas nuo nerimo arba serotonino moduliatorius. Panasiai farmakologiskai elgiasi vortioxetinas, tik jis dar papildomai veikia kelis serotonino receptorius
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409031 Jo ko, tiesą sakai, ir aš tą patį skaičiau :) Matai, žiūrėjau jo įvertinimus, vieniems padėjo labai nerimui, kitus zombino, o kitiems nesuveikė. Bet čia žinai, per dieną jo vartoti galim man rodos 60mg, o aš tik 20 mg geriu