Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#409042 Tai gal tau pavyktų sėkmingiau išgydyti žmomes, kad jie nepasitrauktų iš gyvenimų, neprarastų darbų ir visas kitas ką suprantam. Geriau nusimanai ir gydai geriau nei Lietuvos psichiatrai :)
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409046 Čia apie mane? Jei taip, tai turiu labai daug patirties su ligoninėmis, esu pakeitęs daugiau nei 7 gydytojus, nes kiti nežino kaip išvis tą bipolinį sutrikimą gydyti. Nuvažiuoji į ligoninę, pagal juos vėl vaistus pakeičia ir grįžti dar blogesnės būklės. Nu krč, toks gyvenimas. Aš empatiškas labiau esu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Čia apie mane? Jei taip, tai turiu labai daug patirties su ligoninėmis, esu pakeitęs daugiau nei 7 gydytojus, nes kiti nežino kaip išvis tą bipolinį sutrikimą gydyti. Nuvažiuoji į ligoninę, pagal juos vėl vaistus pakeičia ir grįžti dar blogesnės būklės. Nu krč, toks gyvenimas. Aš empatiškas labiau esu

Nemanau, kad ten tau buvo skirta.

Habilituotas, ne siaip sau yra tu depresiju lygiai, lengva depresija lengvai ir gydosi, bet buna gi ir sunkiu atveju, kai nei medikamentai, nei terapija nepramusa.
Parašė ciaupas
#409051 Signs teisingai sakai kad daug gydytoju dirba blogai. Jiems dzin tavo salutiniai, jei geri vaistus tau butinai pageres. Ligoninej taj isvis esi sudo vietoj. Pvz kauno klinikose palatoj 7 zmones. Pats gulejau.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409054 Dabar žinok 2 tabletes išgeriu ir einu pamiegoti, atsikeliu kaip naujas žmogus. Matai, buvo emocijų prisikaupę, ir man su emocijomis problemos yra, ryjau, ryjau, paskiau galvoju nereikia, išsižliumbiau prie draugo kukčiodamas ir praėjo. Keista, bet pasirodo ir taip būna :o kurį laiką taip pasigydyti, kol effexor suveiks ir atsitaikysiu buspirono dozę. Gydytoja žutbūt nenori paroxetino duoti, nes santykiuose esu, jaunas žmogus, sako nenoriu sužlugdyti seksualinio gyvenimo. Gera gydytoja, turi nuomonę, diskutuojam kas geriau būtų. Taip dabar sunku, tačiau dar ne iš tokių būsenų esu išbridęs :) anoreksija, psichozė ir t.t.
Parašė ciaupas
#409059 Esu geres paraxetina max dozem ir tikrai nepastebejau kad kirstu per libido. Geriau gal pusmeti, nerimo nemazino is esmes nebuvo jokio poveikio. Meciau be jokiu mazinimu ir nebuvo jokiu problemu.
Parašėhabilituotas
#409067 reikia teisingai gydyti, o ne sodinti visam gyvenimui ant antidepresantus. rezistentiniu rietai pasitaiko, bet jeigu pasitaiko reiske neteisingai gydo.