Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#408899 Labas rytas, kas gydosi šioje klinikoje?

SUsidūriau su situacija, kad šiandien registratorės išdrąskė man akis. Sprendžia už gydytojas, ką skirti, ką ne. Gydykis vienoje klinikoje, o ne per dvi. Koks tavo reikalas kur aš gydausi? Atšoviau, ir gerai pasielgiau. Sakau jei man reiks, aš parašysiu asmens sveikatos klinikai kas per registratorės dirba pas juos. Sakau jūs man neaiškinsit, kadangi ant vaistų sutaupyčiau 20 eur. Pinigai nesilaido, ane? Juolab, kad dėl sveikatos sugebi uždirbti 50 eur.Pusę atlyginimo išleidi ant vaistų, bet tik ant vieno, o kur kiti papildomai?

Per visus vaistus, išleidžiu 70 eur. Tai va, tokia situacija.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#409126 Jo, ten registratorės tai opapa... Po vaisto skyrimo skambinau pasiteirauti gydytojos kontaktų dėl šalutinių, tai atšovė, jog jų klinikos skiriami vaistai neturi šalutinių poveikių. Va taip va...
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409127 Čia panevėžyje gal? Aš tai jau atšaunu, sakau tu mokeisi gal medicinis 7 metus? turi gydytojos kvalifikaciją? tipo sakau jei dar čia juokus krėsi įrašysiu pokalbį ir priduosiu administracijai. Oj aš ten kaip akis išdrąskiau, bet taip gera paliko, kad nuleidau ponią ant žemės :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#409129 Vilniuje. Matyt bendra klinikos praktika įdarbint šūdinas registratores.
Parašė Hmz
#409168 Man jų registratūroje irgi buvo pamiršę kad užsirašiau, o po to pamiršo, kad atšaukiau registraciją.
Toks jausmas, kad jiems nereikia klientų :)