Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė kenny
maumau15 rašė:lb atsirasau bet nu ir pyyp! koks man dabar vakarinis nerimas,atrodo tuoj padvesiu :oops:

Laikykis, praeina.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409202 Diazepamas geras vaistas, na kol nepripranti. Gaunasi, kad 3 mėn vartoju įvairius raminamuosius. Ligoninėse atstatydavo su diazepamu. Išrašė to pačio ir efektas žymiai susilpnėjo - tolerancija išsivystė. Geriausias efektas pasiekiamas, kai išgeri ar sučiulpti diazepamą ir eini nusnausti, bent jau man :)
Parašė vitamin9
signs rašė:Diazepamas geras vaistas, na kol nepripranti. Gaunasi, kad 3 mėn vartoju įvairius raminamuosius. Ligoninėse atstatydavo su diazepamu. Išrašė to pačio ir efektas žymiai susilpnėjo - tolerancija išsivystė. Geriausias efektas pasiekiamas, kai išgeri ar sučiulpti diazepamą ir eini nusnausti, bent jau man :)

gerius jau metus virs gal biski po viena 2 kart dienoj,priestai vienodai rode,geri ir viskas kai gerai,dabar kai pamazinus quetiapina priepuoliai prasidejo tai nezinau ar sitas bobuciu vaistas pades ka greiciau pagydit. :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418422 Kazkaip labai akumuliuojasi organizme man jis, atvirksciai nei cia rasytos patirtys. Pries 3 sav pradejau gert ji po 10mg, buvo lyg mazai, vistiek jausdavau nerima ir panika. Dabar jauciuosi per daug uzslopintas, visai be jegu, atrodo per daug man jo. Nu arba cia mano depresija lenda i virsu. Prasysiu ryt, kad pamazintu iki 7mg.

Su Lorazepamu ar Xanax XR'u taip nebudavo kazkaip. Lorazepamo kad ir kiek ten jo begertum, kita diena jo nebesijaucia.
Parašė vitamin9
#418924 man kai buvo pati pirma visiska zopa relaniumas sutvarke,atsimenu einu ziuriu lapai tokie ramus atrodo pasaulis toks ramus,paskiau sake kas tau per daktare ten 6men/1m israsinejo relaniuma :D buvo daktare kur raso viska ko paprastai,bet labai gerai tas relaniumas man ir suveike,o paskiau su mirtazapinu damusiau nerimus visus. lorikas jo delto ir uzknisa kad kita diena,net ne kita diena o po 8 valandu ten jau nulis,nu jos jis ten skaidosi dar 10 kartu bet esme jau ta pirma 8 valandu doze sprogsta greit. relaniumas rudotelis,jie veikia po 50/100 valandu,uzpompuoji juos 2 kart dienoj ryte vakare koki menesiuka nes kiek suprantu gaunasi nespeja vienas nuslugt isgeri jau antra ir taip jis dideja paskiau visai nieko buvo.
Parašė vitamin9
#418925 10mg nera daug pats tas,2 kartus geri ryte vakare? zinok as manau kaip viskam reikia laiko,as kazkada mamai imeciau kloniko ketvirtuka nes galva skaudejo ar ka sakau pabandyk,nuluzo ant lovos ir gulejo pusiau laiminga pusiau apmigus atrodo kaifavo ten is saves isskrist norejo,nu zodziu,o man tas ketvirtukas nieko. praeis ir tas toks slopinimas,taip jie slopina,su laiku kunas apsipras maziau slopins,bet ir nerimo maziau. taip ir yra vieni padeda bet slopika kiti neslopina bet nepadeda.
Parašė vitamin9
LBJ rašė:Kazkaip labai akumuliuojasi organizme man jis, atvirksciai nei cia rasytos patirtys. Pries 3 sav pradejau gert ji po 10mg, buvo lyg mazai, vistiek jausdavau nerima ir panika. Dabar jauciuosi per daug uzslopintas, visai be jegu, atrodo per daug man jo. Nu arba cia mano depresija lenda i virsu. Prasysiu ryt, kad pamazintu iki 7mg.

Su Lorazepamu ar Xanax XR'u taip nebudavo kazkaip. Lorazepamo kad ir kiek ten jo begertum, kita diena jo nebesijaucia.

rudotelio paprasyk 10mg ryte/vakare gal geriau toleruosi
tas relaniumas taip ir vadinamas nuo senu laiku bobuciu vaistas tai nelabai ko ir tiketis galima :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418943 Ai nenoriu nieko keisti. Nauji vaistai, nauji salutiniai. Noriu tik po truputi nusimesti tuos raminamuosius ir gal pats organizmas apsitvarkys be ju. Susikuriau plana mesti socialines medijas, nes tikrai nepadeda emocinei sveikatai. Gal pades tokia dopamino detoksikacija
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419747 1mg