Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#408221 Aš sugrįžau prie Lamictal, derinu kartu su Venlafaxine. Na galiu pasakyti tai, kad Lamictalis mane ištraukė iš bipolinės depresijos jau prie 150mg. O su 200mg dar nebandžiau. Buvau pradėjęs valgyti po 3 kart per dieną, domėtis viskuom, dirbti, bendrauti. Priduoda stimulo, darbingumo, motyvacijos.

Gal per daug užaktyvina, kad irzlumas apima?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408406 Update. Jau pasidinau dozę, geriu 50 mg. Lengvai stimuliuoja, nebemiegu tiek daug dienomis ir taip yra daugiau energijos. Dar per maža dozė, kad jaustųsi nuotaikai efektas
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408420 Man nuo venlafaksino baisiai buvo su spaudimu ir širdies ritmu. Nuo lamictalio kaip ir ne. Gal čia trumpalaikis, arba susijęs su aplinkybėmis?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408434 Nu blyn daug kas gali būti. Man spaudimas šokinėja nuo nerimo, širdies ritmas irgi. Tai atskirai reikia gydyti.

Kiek jau lamictalio vartoji? Aš dar pakolkas 50mg,bet jau greit ateis laikas kelti iki 100 mg.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408540 Jau geriu 100mg,galiu pasakyti, kad jaučiasi ryškus energijos atsistatymas. Stimuliuoja. Atradau energijos per dieną nueiti 5-10K žingsnių, namuose tvarkytis. Tik keista, nuotaika dar nepagerėjo, jaučiasi tokia energinga depresija. Į mišrią būseną nepanašu
Parašė Mersas
signs rašė:Jau geriu 100mg,galiu pasakyti, kad jaučiasi ryškus energijos atsistatymas. Stimuliuoja. Atradau energijos per dieną nueiti 5-10K žingsnių, namuose tvarkytis. Tik keista, nuotaika dar nepagerėjo, jaučiasi tokia energinga depresija. Į mišrią būseną nepanašu

O, nemiga neatsirado?tai labai pakiluos nuotaikos tie vaistai neduos niekada! Juk tam jie ir skirti
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408555 Aš negaliu atsakyti ar nemiga yra ar ne, nes naktį prabudinėju jau koks mėnesis. Bet užmiegu lengvai, nes išsikraunu - namus tvarkausi, mamai padedu, vaikščioju kasdien.

Bet labai patenkintas Lamictal, kadangi energijos priduoda, sugrąžino darbingumą
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#409233 Pradedu ir as lamotrigina, kolkas 25mg desimciai dienu :)
Parašė Mersas
biggie rašė:Pradedu ir as lamotrigina, kolkas 25mg desimciai dienu :)

Sekmes, as dar nesuprantu ar jis man tinka, ar ne? Gal kas girdejote spie toki vaista fevarina? Kazkaipjis nepopuliarus labai, taciau toks egzistuoja!
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409235 Biggie, aš ir kėliau kas 10 dienų, ir dabar esu ties 300mg. Nebėra tokio didelio stimulo, bet nuotaikos stabilesnės ir duoda budrumą ir nesijaučiu net mieguistas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:
biggie rašė:Pradedu ir as lamotrigina, kolkas 25mg desimciai dienu :)

Sekmes, as dar nesuprantu ar jis man tinka, ar ne? Gal kas girdejote spie toki vaista fevarina? Kazkaipjis nepopuliarus labai, taciau toks egzistuoja!

Tai fluvoxaminas, SSRI, kuris turi stipru poveiki OCD, JAV jis net neregistruotas kaip antidepresantas. Matyt ir sekmes istoriju su juo maziau, kadangi maziau populiarus nei labiau tradiciniai SSRI, bet nebutinai neveiktu daliai zmoniu, su misria depresijos/OCD simptomatika.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Biggie, aš ir kėliau kas 10 dienų, ir dabar esu ties 300mg. Nebėra tokio didelio stimulo, bet nuotaikos stabilesnės ir duoda budrumą ir nesijaučiu net mieguistas.

Turi jis savybe greitai pakelti nuotaika, ypac keiciant doze, nors poto reikalai grizta prie labiau iprastu. As pats, atrodo, kazka jauciu jau nuo pirmos tabletes, bet tai laisvai gali buti placebas. Pamenu, esu jau stipru poveiki jautes ties 4-5 diena nuo 25mg, galbut tai pasikartos ir vel. Dar 37.5 venlafaxino sistemoje, viska darau letais zingsniukais, bet jau nebera to nesveiko vaistu kokteilio, o savijauta ne prastesne.
Parašė velvis
#432201 Sveiki, ar kas nors esate vartojate šį medikamentą "off-label" nerimui mažinti? Jei taip, kokiomis dozėmis, ar būtų reikalingas titravimas, ar gali būti tinkama dozė iškart, pvz., 50 mg?