Moderatorius: signs

Parašė asteroidas5
Vardauskas rašė:
asteroidas5 rašė:Ar SNRI tinkamas jei yra jaučiama įtampa, pastoviai šokinėjantis pulsas? Bandžiau SSRI, bet užkėlė pulsą/ spaudimą, tai galvoju ar nuo SNRI nebus tik dar blogiau, ar verta bandyt.

Seroxata bandei?

Ne, dar neteko, o jis kitoks, nei įprasti SSRI?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
asteroidas5 rašė:
Vardauskas rašė:
asteroidas5 rašė:Ar SNRI tinkamas jei yra jaučiama įtampa, pastoviai šokinėjantis pulsas? Bandžiau SSRI, bet užkėlė pulsą/ spaudimą, tai galvoju ar nuo SNRI nebus tik dar blogiau, ar verta bandyt.

Seroxata bandei?

Aukstom dozem jis tiek pat SNRI kiek low dose cymbalta. Kita vertus, jis blokuoja cholinerginius receptorius ir maziau kelia manijas nei kiti SSRI, bet gali kiek slopinti del to
Parašė Vardauskas
asteroidas5 rašė:
Vardauskas rašė:

Seroxata bandei?

Spaudimo neturetu kelt, o ir jegu, taip pat duos.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408843 Nesibaimink spaudimo su Paroxetinu, nes neužkels tiek baisiai kiek Effexor, Cymbalta :) Susitvarkius nerima nebeturėtų spaudimas šokinėti. Nors ir spaudimas šokinėja dėl emocijų.

Anyways, bandžiau paroxetiną, tai per keletą dienų užmušė visą libido, ne sumažino, o užmušė. Įtrauktas į juodąjį sąrašą. Bet kas man buvo, nereiškia, kad tau taip pat bus :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Nesibaimink spaudimo su Paroxetinu, nes neužkels tiek baisiai kiek Effexor, Cymbalta :) Susitvarkius nerima nebeturėtų spaudimas šokinėti. Nors ir spaudimas šokinėja dėl emocijų.

Anyways, bandžiau paroxetiną, tai per keletą dienų užmušė visą libido, ne sumažino, o užmušė. Įtrauktas į juodąjį sąrašą. Bet kas man buvo, nereiškia, kad tau taip pat bus :)

Paroxetinas tiesiogiai veikia azoto pompa, todel yra pats negailestingiausias libido atzvilgiu is visu antidepresantu
Vartotojo avataras
Parašė signs
biggie rašė:
signs rašė:Nesibaimink spaudimo su Paroxetinu, nes neužkels tiek baisiai kiek Effexor, Cymbalta :) Susitvarkius nerima nebeturėtų spaudimas šokinėti. Nors ir spaudimas šokinėja dėl emocijų.

Paroxetinas tiesiogiai veikia azoto pompa, todel yra pats negailestingiausias libido atzvilgiu is visu antidepresantu

Dėl to šito ir nenaudosiu :aciu gal kam tikrai padeda, bet atsisakyti vieno ir gyvenimp džiaugsmo nesinori :bloga
Parašė asteroidas5
biggie rašė:

Mažina azoto oksidą?
Parašė asteroidas5
#408881 O kaip paroxetinas dėl kognityvinių funkcijų? Dėmesio koncentracijos? Ar iš vis yra antidepresantai, kurie neslopintų, bet gerintų kognityvines funkcijas neskaitant bupropiono?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
asteroidas5 rašė:
biggie rašė:

Mažina azoto oksidą?

Taip, nepamenu dabar kaip tiksliai, bet erekcija kyla del azoto, o paroxetinas mazina azoto veikla prie savo ir taip libido musancio SSRI efekto
Vartotojo avataras
Parašė biggie
asteroidas5 rašė:O kaip paroxetinas dėl kognityvinių funkcijų? Dėmesio koncentracijos? Ar iš vis yra antidepresantai, kurie neslopintų, bet gerintų kognityvines funkcijas neskaitant bupropiono?

Antidepresantai nelabai, cia stimuliantu/modafinilo sritis. Teoriskai SNRI gali pagelbeti, gal dar vortioxetinas, bet minimaliai
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409264 Rimtai??? Ar buvo libido išnykimas pradžioje, ar jis susitvarkė?? Man gydytoja labai nenori skirti paroxetino, nes sako tsi yra žmogaus kastracija. Bet geriu vaistus nuo dažno pulso, tai jie vos veikia. Ir bijau užkelti venlafaksino dozę, nes nuo jo ligoninėj gulėjau su hipertenzine krize
Parašė Mersas
#409297 Gal kas pastebejote, kad nuo tam tikru vaistu atsiranda dirglumas ir susierzinimas. Ar yra taip kazkam. Geriau lyrica, kvetepina. Ar gali buti nuo kazkurio?
Parašė Graikas
asteroidas5 rašė:Ar kas vartojote pramsitar? Ar padėjo koncentracijai ir atminčiai?

As vartojau. Is racetamu klases stipriausias. Bet man jis seip sau. Patarciau jungti kartu su alpha gpc. Nuims galvos skausma,veiks sinergiskai. Asmeniskai man,geriau noopept'as. Jo galima gauti is Rusijos,Kaliningrado vaistiniu. 50tbl po 10 mg apie 10eu . Ji ir geriau jungti su alpha gpc 750mg per diena. Dar geriau sitam reikalui modafinilas.