Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
#409338 Nieko cia nepadarysi su tais vaistais,as irgi kai paskambinau daktarei,GERIU KLONIKA! KEICIAM I LORAZEPAMA! sako geri vaistus ir viskas,o as KEICIAM DAROM,nu mano tiesos yra biski nes as nenoriu laukti 6 menesius ar daugiau kol man viskas apsitvarkys o tas diazepamas nuo nerimo girdejes ir is kitu kad silpniausias vaistas ir kam yra rimtu problemu neka padeda. Sako gerk vaistus ir viskas,galvoju nu ka inai cia pasakoja,paskiau apgalvojau,jos tiesos yra. Vaistai kol isivaziuoja 4-6 savaites,paskiau pereinamas koks laikotarpis kol gereja 4-6 savaites,paskiau dar po 4-6 savaiciu ir pamatai kad gal gryzti i gyvenima arba blogai. Toks ir tas sudinas reikalas su tais vaistais kol kunas prisitaiko.. Nieko cia nepridarysi perdaug.. Bet mano atveju kazka stipriau vistiek reik lorazepama bent :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:Nieko cia nepadarysi su tais vaistais,as irgi kai paskambinau daktarei,GERIU KLONIKA! KEICIAM I LORAZEPAMA! sako geri vaistus ir viskas,o as KEICIAM DAROM,nu mano tiesos yra biski nes as nenoriu laukti 6 menesius ar daugiau kol man viskas apsitvarkys o tas diazepamas nuo nerimo girdejes ir is kitu kad silpniausias vaistas ir kam yra rimtu problemu neka padeda. Sako gerk vaistus ir viskas,galvoju nu ka inai cia pasakoja,paskiau apgalvojau,jos tiesos yra. Vaistai kol isivaziuoja 4-6 savaites,paskiau pereinamas koks laikotarpis kol gereja 4-6 savaites,paskiau dar po 4-6 savaiciu ir pamatai kad gal gryzti i gyvenima arba blogai. Toks ir tas sudinas reikalas su tais vaistais kol kunas prisitaiko.. Nieko cia nepridarysi perdaug.. Bet mano atveju kazka stipriau vistiek reik lorazepama bent :D

Benzodiazepinai didziausia poveiki parodo greiciau nei per savaite reguliaraus naudojimo. Tarkim klonazepamas atkrenta, nes rasomas tik epileptikams, kita geriausia opcija ir butu lorazepamas, tik, greiciausiai, dozuote 3x dienoj turetu buti. Diazepamas dar ilgesnio veikimo nei klonazepamas, bet jis mazos potencijos, todel ne taip gerai tvarkosi su panika. Kad ir kaip bebutu, reikia apsistoti su vienu benzodiazepinu ir vartoti maziausia veiksminga doze, kad taip nesivystytu tolerancija.
Parašė vitamin9
biggie rašė:
vitamin9 rašė:Nieko cia nepadarysi su tais vaistais,as irgi kai paskambinau daktarei,GERIU KLONIKA! KEICIAM I LORAZEPAMA! sako geri vaistus ir viskas,o as KEICIAM DAROM,nu mano tiesos yra biski nes as nenoriu laukti 6 menesius ar daugiau kol man viskas apsitvarkys o tas diazepamas nuo nerimo girdejes ir is kitu kad silpniausias vaistas ir kam yra rimtu problemu neka padeda. Sako gerk vaistus ir viskas,galvoju nu ka inai cia pasakoja,paskiau apgalvojau,jos tiesos yra. Vaistai kol isivaziuoja 4-6 savaites,paskiau pereinamas koks laikotarpis kol gereja 4-6 savaites,paskiau dar po 4-6 savaiciu ir pamatai kad gal gryzti i gyvenima arba blogai. Toks ir tas sudinas reikalas su tais vaistais kol kunas prisitaiko.. Nieko cia nepridarysi perdaug.. Bet mano atveju kazka stipriau vistiek reik lorazepama bent :D

Benzodiazepinai didziausia poveiki parodo greiciau nei per savaite reguliaraus naudojimo. Tarkim klonazepamas atkrenta, nes rasomas tik epileptikams, kita geriausia opcija ir butu lorazepamas, tik, greiciausiai, dozuote 3x dienoj turetu buti. Diazepamas dar ilgesnio veikimo nei klonazepamas, bet jis mazos potencijos, todel ne taip gerai tvarkosi su panika. Kad ir kaip bebutu, reikia apsistoti su vienu benzodiazepinu ir vartoti maziausia veiksminga doze, kad taip nesivystytu tolerancija.

Ta veryga tai nukalt nuo vaizdo uz tas nesamones,nu kam ta klonika nurasyt,zinoma as ji geriau neilgai,nors koks ten neilgai 3 savaites istisai o paskiau 4 menesius su juo ir lorazepamu zaidziau 50/50.As nemates lomkiu nuo kloniko,BET AS MATAU KAS MAN ATSITIKO NUO 0.25MG QUETIAPINO SUMAZINUS 3 karta,ir cia tipo teisinga? quetiapinas viskas zjbs nuodas o klonikas tai ne nurasom,paskaitai amerikoj visokie karo veteranai kala po 10 metu ir bobutes ir dar komentarus raso koks geras vaistas o matai cia jau lietuvoj negerai. Stiprus nestiprus,ka jis ten su smegenim padaro ko nepadaro,o gyvent su nerimu ir vistiek to normalaus gyvenimo nematyt tai tipo viskas zjbs.Aisku vel dabar cia kai prasidejo man nerimas tai rasineju,taip tai ramus lakstyciau su masina kur dabar :D .Aisku yra tas lorazepamas,nereik bliaut lyg cia visus vaistus butu uzdraude,bet man nuo lorazepamo kazkaip labai keistai zandikauli rakindavo,klonikas tikrai daug geriau veike. Geri vienus vaistus ir buna viskas gerai,NERIMAS -100% ZJBS,MIEGAS - 100% ZJBS,viskas nereik vaistu,aisku emocijas sumazina,pasidarai toks ramus,turi ir salutiniu bet,nieko nebereikejo be kloniko,o cia kali quetiapina nuo kurio puse metu lomki buvo kokios 5,kazkokios kad ir trumpos mintys praeidineja kaip zmones zudyt noretum,betka ar gimine ar negimine,tai cia superinis vaistas? Paskiau pagalvoji,ka per suda as cia katik pagalvojau? Ir prie to pacio diazepama sauni 2 kartus dienoj,o vat 1 klonikas,be jokiu salutiniu apart gal ten siaip be jegu kazkada pabuvai dar ten tokie juokingi palyginus,TAI NE BLOGIS! UZDRAUDZIAM! As galiu tik spekuliuot,bet tiem kas verke del baisiu athodu ar kaip jiem gyvenima sugadino,tai kam isvis pradejot gert ta klonika? Reikejo ir gyvent kaip gyveno jei gyvenimas buvo toks geras be kloniko. Pagere vaistus N metu,buna gera savijauta,pamirsta kad pries pradedant buvo visiska subine o kai reik mest bliauna kaip baisu. Cia kaip as dabar pradeciau verkt koks quetiapinas blogas,jo brudas jis,noreciau vietoj jo antidepresanta gerti,man nepatinka vien kad jis vadinamas antipsichiniu ir t.t.,nors velgi pyyp!,radau vaista kuris per 5+ metu geriausia veikia/e kogero ir vistiek kazkas negerai noriu mest nors ir doze vaikiska dar geriu.
Vel prirasiau,aisku vasaros diena sedint namie su nerimu kogero nieko daugiau nera ir ko tiketis tik isreiksti pasipiktinima debilizmais,pagerciau 3 menesius klonika,numesciau loriku ir paskiau diazepamu,ir vsio pasaka baigta,ne nx uzdraudziam.

O del tu benzu,bandet kas ar zinot diazepama keiciant lorazepamu lomkes bus del diazepamo? Kelis kart bandziau 1x diazepama 1x klonika tai po kokiu 2-3 dienu pradejau jaust nerima,pagalvojau kad tas diazepamo trukumas dave savo nors ir uzmeciau stipresni vaista. Paklausiu ir pas daktara,bet visa ir idomu is to kas vartojas nes man kartais tu daktaru nuomone tai tokia kaip dabar bandyciau ismokinti kazka sekso perskaites 100 sekso knygu bet niekada neturejes jo. Tai WTF.
Parašė justa raudona
#409349 nuo quentepino lomkes as abejoju, as jo pvz atsisakiau nes svoris augt pradejo, bet kad nuo jo lomkes nuu keistai.... as vietoj quentepino flunxolio turiu tas visai nk, vkr viena ikaliau nakciai ir dar 2 melatonino ir super užmigau
Parašė vitamin9
justa raudona rašė:nuo quentepino lomkes as abejoju, as jo pvz atsisakiau nes svoris augt pradejo, bet kad nuo jo lomkes nuu keistai.... as vietoj quentepino flunxolio turiu tas visai nk, vkr viena ikaliau nakciai ir dar 2 melatonino ir super užmigau

Kiek laiko ji gerei? Aisku tie vaistai visiem kitaip veikia,as pvz vel padidinau doze,tai prasidejo nezmoniski nakties valgymai,dar kitu pora salutiniu bent lengvi.Nezinau man keistai kai daktares sako "nuo quetiapino gi priklausomybes nera" o pilnas internetas ten kosmaru pasaku kaip nustojo quetiapina gert ir sakes buvo, Vakar smagu vidurdieni suglvojau reik lorazepamo isgert o vakare diazepamo kaip visada,nesuprantu ketvirtuka isgeriau pamusa mane ta tablete visiskai. 2h Miegot norejau vakarop,jauciausi kazkoks nudauztas,bet gal nepriprates,paskiau diazepama isgeriau isvis subine kazkokia,paskiau quetiapina miegot ir prasidejo tikra pasaka,vemiau kazkokias rugstis,neuzmigau iki paryciu,jauciausi tai kaip kviest greitaja ir viskas,gerai kad ipratau jau kvepuot ir ramint save tai istveriau mirdamas iki ryto. Vos akis uzmerki po 2 sekundziu kala mintys,kaip sapnai bet taip stiprei ir baisei lyg gilus miegas bandai tiesiog pabandyt uzmigt ir taip sumutina kad priepuolis iskarto,nuo quetiapino man taip buna kad atsiranda antros mintys ir jos stipresnes uz tikras ir nieko gero buna,su + lorazepamu stipru buvo,esu ir 3 diazepamo isgeres irgi savijauta nekazka buvo. Nesuprantu nepakeliu poros rudotelio ir ketvirtuko diazepamo,krc kosmosas kazkoks. Gera diena visai buvo tai pasidariau visiska kosmara iki paryciu. Maisydavau klonika su lorazepamu viskas zjbs budavo kai mazindavau o dabar nuo kazkokiu liekanu vemiu kosmarai daros visa nakti :tortas
pamaciau jau kad 6-7 visiska subine galvoju blogiau nebus parukiau biski zoles,apramino biski ta psichologine tragedija kai vos uzmerkus akis tave sudauzo taip kad baisu vel uzsimerkt ir https://www.youtube.com/watch?v=hhXvWX--_3k zdzzzz triukai cia vasaros proga
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409353 Sorry, žmogau, konstruktyvi kritika. TU NUMIRSI MAIŠYDAMAS TOKIUS VAISTUS! Atsiprašau, bet ar proto turi? Keisk gydytoją išvis, kaip tau leidžia tokius vaistus maišyti. Užsilenkti nori? Nuo tokio raminamųjų maišymo kvėpavimas gali sustoti, pasiskaityk
Parašė vitamin9
signs rašė:Sorry, žmogau, konstruktyvi kritika. TU NUMIRSI MAIŠYDAMAS TOKIUS VAISTUS! Atsiprašau, bet ar proto turi? Keisk gydytoją išvis, kaip tau leidžia tokius vaistus maišyti. Užsilenkti nori? Nuo tokio raminamųjų maišymo kvėpavimas gali sustoti, pasiskaityk

As vaistu turiu tiesiog nuo seniau kai geriau. Zinai tiesos yra bet kaip bus nezinosi. O 1/4 lorazepami isgerti vidury dienos praejus norm laiko nuo pirmos dozes diazepamo irgi nera everesto virsune. Nes as zinau kaip bus,cia puse metu minimum su nerimu,vasara praeis pradesiu iki parduotuves vaiksciot? Po 5 menesi su masina iki kito rajono nuvaziuosiu? zinociau kad turiu kazka ka ne namie isgerus nusiraminciau ir toliau vaziuociau kitas reikalas butu nebijotum ir lyst i ta viesuma taip o kai zinai kad kurnors prasides priepuolis ir nebus nieko salia ar kas pades tai bus sakes ir tiek,zinai kai vartaisi su 200+ spaudimu ne itin geru dalyku gali irgi atsitikti plius psihologiskai zaloja baime kele. As tarkim pirmas priepuolis buvo praito menesio pradzioj baisus,kita diena as ji pamirses gyvenau be problemu,bet paskiau kai 2 iseiles pasikartojo pakirto visiskai psichika plius ir vaistai dar pamazejo per 2-3 savaites. Cia durniu laivas metai bus isimti,praeitas etapas labai senai. Matau ir zinau kaip viskas bus. Nepilnas menesis praejo,kas pora dienu su kokia panasia nesamone gryzti atgal,pabandai su masina pavaziuot biski,pasivaiksciot netoli,bam kanors,vel gryzti i 0. Stovi lauke 2 zmones praeina ir sauna priepuolis kad krisk ir vartykis. Is tokio 0 kad greit sugryzt reik kazka protingo padaryt,nors kazin ka cia protingo padarysi....Beveik menesis kaip nieko toliau to kaip isejus is namu ka matai nemaciau,ir dar nematysiu. O pries menesi laksciau kur noriu,kaip noriu ir be jokiu nesamoniu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
asteroidas5 rašė:Kas padėtų sureguliuoti 5ht1a ir 5ht2a receptorius? Po SSRIS daug kam būna problemų su libido ir šių receptorių atstatymas turi teigiamo efekto.

mirtazapinas
Parašė asteroidas5
biggie rašė:
asteroidas5 rašė:Kas padėtų sureguliuoti 5ht1a ir 5ht2a receptorius? Po SSRIS daug kam būna problemų su libido ir šių receptorių atstatymas turi teigiamo efekto.

mirtazapinas

Vartojant jį jaučiasi libido padidėjimas?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
asteroidas5 rašė:
biggie rašė:

mirtazapinas

Vartojant jį jaučiasi libido padidėjimas?

Sunku pasakyti, bet jis blokuoja 5ht2a ir rodo stimuliacini 5ht1a poveiki. Sie du mechanizmai didina dopamino sklaida ir gali tureti teigiama poveiki. Priedo, didina noradrenalino sklaida per alfa2 blokada, kuris yra autoreceptorius, todel noradrenerginiai neuronai negali stabdyti mediatoriaus neurotransmisijos ir padideja budrumas, galbut ir libido.
Parašė Gediminas Ciuksys
#409461 Sveiki,

Pas mane labai žemas kortizolis. Genetikė kažkur sakė matė, kad Paroxetinum taip veikia adreno-sistemą, bet nieko panašaus niekur nerandu, genetikės irgi praradau kontaktus.
Gal kas turi daugiau info apie tai?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409462 Hmmm. Čia ne genetikė turėtų atsakyti, o kvalifikuotas psichiatras, kuris yra apsiskaitęs :) kažkaip nesinori tikėti, kad genetikė, kaip psichiatrė, žino daug apie antidepresantus.
Parašė asteroidas5
biggie rašė:Sunku pasakyti, bet jis blokuoja 5ht2a ir rodo stimuliacini 5ht1a poveiki. Sie du mechanizmai didina dopamino sklaida ir gali tureti teigiama poveiki. Priedo, didina noradrenalino sklaida per alfa2 blokada, kuris yra autoreceptorius, todel noradrenerginiai neuronai negali stabdyti mediatoriaus neurotransmisijos ir padideja budrumas, galbut ir libido.

Jei nejaučiu dopamino poveikio, tai gali būti, kad esmė yra 5-HT2A ir 5-HT2C receptoriuose? Mirtazapinas yra jų antagonistas, tai kaip ir turėtų pastimuliuot dopamino kelius, sklaidą. Matau, kad tu vartoji jį(paraše), ką jauti nuo jo? Jaučiasi dopaminerginis poveikis? Kokiu tikslu jį vartoji?