- 2020 09 12, 15:00
Koks antidepresantas labiausiai mazina itampa ir nerima? As iki tiek issekes nerviskai, kad man jau kraujotaka manau trinka..sirdis permusineja, esu nuolatos didziuleje itampoje, jau kaio neigalus, nes net masina plaunantis man sukyla nerimas, drebu, bet kokia fizine didesne veikla, skubejimas ir pan. Jauciu kas nebeistvers mano sirdis ilgai. Nes sitaip gyvenau visa laika, bet dabar visiskai kritine bukle. Net kazkuo dometis - itampa. Cia rasyt - itampa. Galva visa laika verzia ziauriai. Nebegaliu taip gyvent.
Noriu vaistu ir pasveikt. Bet bijau seroxat nes pamenu man tokie smugiai per galva budavo ir uzsimerkus aeba atsimerkus geltona deme nuslinkdavo is virsaus i apacia, net uzsimerkus, kartais taip budavo..todel.manau jis spazmuoja kraujagysles o man ir taip spazmuoja jas nuo itampos. Sala galunes, tirosta kaire veido puse prie lupos.
Ar yra kitu vaistu kurie labai gerai veiktu nerima ir itampa? Ar gerti siuos. Kosmare esu. Nebegaliu nieko veikt. Su draugais susitinki ir turi begt drebantis lauk. Geda ir pan.