Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#409908 O jei ieškosi vaisto, kuris nedaro jokios žalos ir t.t.,tai gyvenime nesurasi :)

Ir naujasis ketaminas sukelia euforiją, kiek girdėjau, kad taikoma stacionare ar dienos stacionare
Parašė Lolita4611
#409917 Jo pa pa jau prasideda cipralexo dozes kelimo džiaugsmai :oops: nerimas nežmoniškas....jau per du metus ramaus gyvenimo buvau pamiršus kaip bjauru kelti dozę...nuo nulio iki 7.5mg pakeliau per ilga laika ir tai kankinausi su žiauriu nerimu...trukt už vadžių vėl iš pradžių..ar kam buvę kad per kelis metus ta pati dozė pradeda nebeduoti to gero efekto? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409923 20 mg ar 30 mg.

Ne. Psichiatrė sakė, kad tai normalu, retam kam veikia tiek metų. Reikia į kitą keistis. Tą ir padėsiu jai padaryti :)
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409927 Normaliai būtų 20 g :D :D Tai nebūtinai gydytojai skiria, kaip "ant popieriaus" parašyta. SKaičiausi, kad Cymbalta maks dozė 60 ar 90, o skiria kartais ir 120.

Aš gėriau, tačiau man neveikia, kadangi antipsichotikus gėriau. Nepajutau poveikio, bet tai tik man. Mano organizmas gan atsparus psicho vaistams, dėl metabolizmo greito. O SSRI, SNRI antidepresantai išbandyti, todėl gydomės "ne tradiciniais" vaistais.

Nors pas mane ūmesnis nerimas, ūmiais epizodais pasireiškia. Savaitę, mėnesį ir t.t. Šiandien ir dėl to kalbėsiuos su psich
Parašė Lolita4611
signs rašė:Man nebuvo, tačiau mano mamai escitalopramo poveikio nebėra. Tik ji 10 metų jį gėrė.

Kas pas tave per diagnozė? Nuotaikos stabilizatorių nebandei? Emaro kaip tu iki 15mg užkėlei? Nejutai nerimo? Miega sutvarkė? Gal ką paoildomai gėrei?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#409932 Matai, aš pradėjau kartu su bromazepamu. Bromazepamą man skyrė nuo nerimo, bet jis man pradžioje tvarkė miegą, cipralex'as man tvarkė nuotaiką ir jovalą galvoje :) Bet aš lankiau psichoterapiją. Ir labai labai norėjau mesti vartoti AD.

Pradinė dozė buvo 10 mg, kai jaučiau, kad vis dar sugebu dasivaryt iki kokios euforijos, o tada per penkias minutes smigti žemyn, kai galiu tik gulėt, tai supratau, kad dozę reikia kelti :) Arba šiaip, kai lengvos suicidinės mintys kildavo ar šiaip toks gilokas nusiminimas. 15 mg padėjo. Paskui savaitę praleidau nuošalioj tylumoj ir susitvarkė tiek, kad galėjau nebevartoti.

Bet jei atvirai, tai neįsivaizduoju, kad vėl pradėčiau juos vartoti. Labai nenorėčiau.