Moderatorius: signs

Parašė Lolita4611
#409937 Tau turbūt ne endogeninė depresija buvo...na psichologinė veikiau..man ir prasidėjo po traumos bet metus tempiau kol dasivariau iki tikros depresijos per ta vaistų bijojimą...gal pameni kiek ilgai bromazepama gerei? Dar parašyk prašau pas ką lankeisi psichoterapijoj. Gali į až jei čia negalima. Ačiū
Vartotojo avataras
Parašė emar
#409938 Mano depresija prasidėjo paauglystėj (nuo lengvos, kai diagnozavo prikurtimą antrai ausiai), gydytis pradėjau maždaug po 20 metų, kai jau žinojau, kad toliau niekur. Dabar gal ir yra epizodų, bet kažkaip valdoma.

Bromazepamą vartojau maždaug mėnesį (su pertrauka, kad nepriprasčiau). Pradžioj dažniau (nedidelės dozės ryte, popiet, prieš miegą), paskui retinau ir palikau tik kartais prieš miegą. Prieš tai su nemiga problemų turėjau maždaug 2 metus.
Lankausi pas Kazlauskienę.
Parašė Lolita4611
#409939 Lina jos vardas? Egzistencinė kryptis.įdomu gal reiks pabandyt...ar pavyko kiek save pakeisti? Kaip supratau bromazepamo ir nakciai nebereikejo paakui ane
Vartotojo avataras
Parašė emar
#409940 Dėl bromazepamo miegui tai jo, bet aš stengiausi visaip užmigti pati :D Stengtis negalvoti, klausytis migdančios muzikos ir t. t. Kartais suveikdavo, kartais ne.

O dėl psichoterapijos, tai tie pokyčiai dar tebevyksta... Bet pas mane gan sudėtinga situacija psichologine prasme, jei ką :bloga
Parašė Lolita4611
emar rašė:Dėl bromazepamo miegui tai jo, bet aš stengiausi visaip užmigti pati :D Stengtis negalvoti, klausytis migdančios muzikos ir t. t. Kartais suveikdavo, kartais ne.

O dėl psichoterapijos, tai tie pokyčiai dar tebevyksta... Bet pas mane gan sudėtinga situacija psichologine prasme, jei ką :bloga

Emar o kai kėlei nuo 10 iki 15 cia po kažkuriolaiko? Nejautei nieko blogo su miegu?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#409988 Aš nepamenu. Bent jau tikrai nesusiejau. Gan ilgokai kamavausi su miegu. Bet visada šalia turėjau bromazepamo, kol gėriau Cipralex'ą, jis mane visada nujungdavo (nes visgi viskas dėl nerimo). Dabar paprasti papildai padeda :)
Parašė Lolita4611
#410185 F32.10Vidutinio sunkumo depresijos epizodas, nepatikslintas kaip atsirandantis postnataliniu periodu
Kas galit išversti diagnozes dalį po kablelio...?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Lolita4611 rašė:F32.10Vidutinio sunkumo depresijos epizodas, nepatikslintas kaip atsirandantis postnataliniu periodu
Kas galit išversti diagnozes dalį po kablelio...?

po nestumo?
Parašė Lolita4611
#410206 Kokia jūsų nuomonė apie antidperesantų dozės kėlimą su raminamais geriau ta daryti ar be jų? Ar raminami neleidžia atsirasti salutiniams ar tik maskuoja? Gaunasi kad gerti reiktų mėnesį laiko juos..man baisoka..gal galima lečiau keltis ir be jų? Bet ar verta kentėti?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#410208 Aš tai pagal savijautą vartojau raminamuosius – jei jaučiau, kad man jų reikia, gėriau. Jei jaučiau, kad galiu be jų – negėriau. Arba kai bijojau, kad jau gali atsirasti pripratimas.
Parašė Lolita4611
#410209 O nakčiai pastoviai gerei? Kokia dozę? Man ir su miegu nelabai tai galvoju ar ta vakarine užmigdys...geriausia nakčiai ji isgerti tai ir ryte dar veiks..bet abejoju kad skrandzio burbuliavima nuimtu...čia žiauriausias dalykas man...
Vartotojo avataras
Parašė emar
#410211 dėl skrandžio tarkis su gydytoju, man šalutinių su skrandžiu nebuvo. Cipralex'ą gėriau pastoviai, Bromazepamą tik labai retai.kai kitai dienai labai reikėjo gero miego. Bet vistiek jis paslopindavo ilgėliau.
Parašė Lolita4611
emar rašė:dėl skrandžio tarkis su gydytoju, man šalutinių su skrandžiu nebuvo. Cipralex'ą gėriau pastoviai, Bromazepamą tik labai retai.kai kitai dienai labai reikėjo gero miego. Bet vistiek jis paslopindavo ilgėliau.

Emar o per kiek laiko tau sutvarke miega cipralex? Gilus buvo? Nepabudinejai? As paryčiais vartausi :DD dar