Moderatorius: signs

Parašė Graikas
#410160 Man modafinilas ir vartioxetine pagerino atminti ar,bent jau grizo tokia,kokia turi buti.
Parašė Graikas
asteroidas5 rašė:Su moda sunku LT, vartioxetinas planuose yra, reiks išbandyt, dar galvoju cavinton pabandyt.

Per daug nedek vilciu i ta cavinton. Jau geriau tada racetamu klase ziurek,pavyzdziui pramistar. Noopept galiu dezute uz dyka suveikti,jis geriau veikia uz racetamus,o uz cavinton n-kartu. Brukstelk man AZ,jei domina.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410319 Čia psichologinis dalykas gi, ne psichiatrinis. Tik psichologas ar psichoterapeutas padės.

Vaistais būtų nelogiška gydyti tokio dalyko :)
Parašė Vivjena
#410339 Sveiki, tie kurie vartojo vaistus flux? Kokį jų poveikį pajautet? Aš antra savaite vartoju, toks jausmas lyg atjungti mintis ir emocijas, aišku čia gerai nes neatrodo toks gyvenimas beviltiškas, bet ta būsena tokia, net sunku apsakyti..
Parašė Graikas
Vivjena rašė:Sveiki, tie kurie vartojo vaistus flux? Kokį jų poveikį pajautet? Aš antra savaite vartoju, toks jausmas lyg atjungti mintis ir emocijas, aišku čia gerai nes neatrodo toks gyvenimas beviltiškas, bet ta būsena tokia, net sunku apsakyti..

As vartojau fluxa apie 2men. Is pradziu jo veikimas sukele dideli nerima (mano doze buvo tik 20mg),baime,net savizudybes ir kersto minciu. Veliau seke malonaus gyvenimo faze. Viskas pasidare miela,taiku galvoje ir pasaulyje. Tik,del libido visisko dingimo ir apetito praradimo pakeite vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#410797 Ar imanoma numirti del to kad velavai isgerti psichotropinius vaistus mazdaug para laiko? Geriu zyprazidona. Savijauta buvo tokia, kad atrode sirdis sustos. Negalejau nei pulso uzciupt, nei sirdies ritmo pajust. Labai spaude krutine ir vos galejau ikvept. Jausmas toks kad atrode buvau visai arti infarkto. Ar kas nors girdeje apie tokias mirtis?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#410798 O kas parašyta vaisto informaciniame lapelyje? Jie privalo visus atvejus ten nurodyti. Kad ir itin retus.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410799 Spaudimas greičiausiai? Ką sakai, tai ne infarktas :) infarktas visai kas kita. Nerimas greičiausiai tau užėjo, jis visaip reiškiasi, kiek simptomų besugalvosi taip ir negaluosi
Vartotojo avataras
Parašė emar
#410801 šiaip parašyta informaciniame lapelyje, kad jei jaučiamas skausmas krūtinėje, būtina kreiptis pas gydytoją.
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#410806 Man yra buve kad skauda krutine nuo nerimo, daug kartu, bet niekada taip intensyviai ir taip ilgai. Dar pries pradedant gert situos vaistus psichiatre perspejo kad jie eina per sirdi, bet galvojau dzin, mano sirdis stipri turetu atlaikyt, bet jau koks pusmetis vis reiskiasi keisti simptomai. Labai lengvai uzdustu, vos paplaukiu ar laiptais uzlipu, rankos is niekur nieko uztirpsta visai nakciai, zodziu, man jau daros baisu.