Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#411105 Kiek prisimenu vartojęs antidepresantus, dažniausiai reikia vartoti ryte. Nebent yra koks amitriptilinas, kurį geriausia vartoti prieš miegą, nes jis migdo.

Šiaip siūlau pasibandyti, gal jums geriau būtų geriau vartoti vakare. Tik tuo atveju jei jūs paslopina ar migdo :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mmdzhey rašė:Kada geriau jį gert? Ryte ar vakare jeigu 1 kart per parą?

Rytais, nors kartais ji tenka gerti 2 kartus per para, rytais ir per pietus, bet tokie atvejai retoki ir, galbut, reiksmingesni aukstesnes dozes vartojantiems.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#411117 Nekažką tada. Amžinai rytais pamiršdavau vaistus išgerti ir išlekiu is namų, kažkaip vakarais lengviau prisiminti
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411118 Uzsikabink ant duru rankenos, kad pries iseidamas atsimintum. Arba kitoj matomoj vietoj. As tai ryte visad geriu vandeni, todel laikau vaistu lapeli ant stiklines uzdejes :D
Parašė Baran
#416853 Laba diena. Siaip visa laika pas mane nerimas, socialine fobija, generalizuotas nerimas, panikos atakos, depresija. Gydytoja israse Duloksetina po 30 mg, jau vartuoju 6 diena, labai sustiprejo nerimas ( gal del noradrenalininio poveikio ), nerimui malsinti vartuoju Lorazepama 2.5 mg ( 3 tabletes per diena ), labai silpnai nuima ta nerima ar cia psichomotorini sujaudinima. Prie to pacio vartuoju: Propranololi, Cyclodoli, Leponex.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Mmdzhey rašė:Čia amžina bėda. Galiu dėti į 5 dėžutes, ryte pamirštu išgert ir išvažiuoju į darbą.

Patariu laikyti masinoje, jei vairuoji pats :achtung
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Laba diena. Siaip visa laika pas mane nerimas, socialine fobija, generalizuotas nerimas, panikos atakos, depresija. Gydytoja israse Duloksetina po 30 mg, jau vartuoju 6 diena, labai sustiprejo nerimas ( gal del noradrenalininio poveikio ), nerimui malsinti vartuoju Lorazepama 2.5 mg ( 3 tabletes per diena ), labai silpnai nuima ta nerima ar cia psichomotorini sujaudinima. Prie to pacio vartuoju: Propranololi, Cyclodoli, Leponex.

30mg noradrenerginis poveikis duloxetino labai silpnas, 30mg paroxetino turbut daugiau blokuoja NET nei cymbalta. SNRI antidepresantus siek tiek sunkiau pradeti, nes, be padidejusio serotonino, padideja ir noradrenalinas, tai prireikia laiko kol susinormalizuos ne viena, o dvi sistemos. Man paciam visai nieko buvo duloxetinas, tokia svaresne paroxetino versija.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#416868 as vaistus po 1 lapeli i pinigine atskira susidejau, kad jei pamirsciau, isgerciau prisimines :D nuolat su kuprine as. vanduo ir t.t.

o biggie, jei tiko tau cymbalta, kodel negryzti prie jos?
Parašė Baran
biggie rašė:
Baran rašė:Laba diena. Siaip visa laika pas mane nerimas, socialine fobija, generalizuotas nerimas, panikos atakos, depresija. Gydytoja israse Duloksetina po 30 mg, jau vartuoju 6 diena, labai sustiprejo nerimas ( gal del noradrenalininio poveikio ), nerimui malsinti vartuoju Lorazepama 2.5 mg ( 3 tabletes per diena ), labai silpnai nuima ta nerima ar cia psichomotorini sujaudinima. Prie to pacio vartuoju: Propranololi, Cyclodoli, Leponex.

30mg noradrenerginis poveikis duloxetino labai silpnas, 30mg paroxetino turbut daugiau blokuoja NET nei cymbalta. SNRI antidepresantus siek tiek sunkiau pradeti, nes, be padidejusio serotonino, padideja ir noradrenalinas, tai prireikia laiko kol susinormalizuos ne viena, o dvi sistemos. Man paciam visai nieko buvo duloxetinas, tokia svaresne paroxetino versija.

O kiek mazdaug laukti kol 30 mg Duloksetino prades veikti? As 7 diena vartuoju, bet siandien nerimas nesveikas ir Xanax 0.5 mg isgeriau, nes Lorazepamas pasibaige. Viduje kazkokia baime ( baimes jausmas ) ar tai nerimas, nezinau kaip aprasyti. 0.5 mg Xanax tik truputi ta jausma nueme, vistiek viduje nerimas, baime, negalejimas susikaupti, susikoncentruotis ir t. t..