Moderatorius: signs

Parašė Ethan
#411456 Pradėjau vartoti prieš savaitėlę šį vaistą ir galiu pasakyti, kad tikrai turi labai esminį poveikį psichikai, realybė skaidresnė, jei prieš tai kentėjau lovoje paslikas dienų dienas, tai dabar iš tiesų kažką naudingo nuveikiu, išeinu į lauką. Stiprūs kognityvinių gebėjimų pagerėjimas, cikliškoms negatyvioms mintims duotas smarkus smūgis. Poveikio mano psichikos problemoms stiprumą įvertinčiau kaip panašaus metamfetaminui ir psilocibinui.

Mano diagnozė: paranoidinė šizofrenija (Su diagnoze nebūtinai sutinku ir turiu dviprasmiškų jausmų ties tuom, laikau psichiatriją mokslu esančiu dar vystykluose).
Mano simptomai: apatija, anhedonija, smarkios kognityvinės problemos, cikliškos, negatyvios mintys.

Vartojami vaistai: selegilinas 5 mg kasdien, mirtazapinas 30 mg nakčiai, memantinas 10 mg kas antrą dieną. Pirmą kartą memantino išgėriau 100 mg, trippinau, bet teigianų išliekamųjų poveikių pajutau po tripo. Kai kurie žmonės atsiliepia, kad geriau memantiną makrodozuot, nei microdozuot. Reikia turėt omeny, jog kaip stiprus disociatyvas jis gali turėti rimtų psichozinių pasėkmių. Būčiau vartojęs ketaminą, bet dėl diagnozės turiu apribotą prieinamumą prie šios medžiagos, todėl pasirinkau memantiną kaip NMDA antagonistą, disociatyvą. Taip pat šis vaistas nėra įtrauktas į Lietuvos narkotikų šarašus.
Čia viskas iš serijos "pats sau daktaras", žinoma.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#411463 Nejauti serotonino sindromo apraisku? Nes tokiu atveju mirtazapino "heteroreceptoriu" teorija iseitu bullshit'as, nebent selegilinas ne tiek blokuoja MAO-A?
Parašė Ethan
#411464 Vakar kai parduotuvėj buvau buvo prakaitas išpylęs staigiai (ėjau į parduotuvę sparčiau, po rytinio 10 mg memantino, tai biški disicijuotas) ir toks pasimetimas biški gal 10 minučių. Išėjau į gryną orą ir praėjo. Tai gal čia tas ir buvo serotonino sindromas. Vienetinis atvejis kol kas, jei kartosis - koreguosiu dozes.
Bet šiaip tokio depresijos sunaikinimo nesitikėjau tikrai iš tų tablečių. Stimuliantų lygio depresijos atgaiva, bet išlaikytas poveikis, o ne tik kol kraujyje yra, žinai, o paskui atchodai.
Memantiną čiūju space out darysiu macrodozuojant kelis kartus kas kiek tai, nes tie smūgiai turi afterglow. Nuo jo nemiegi. O selegiliną ir mirtazapiną, nežinau, derinsiu, nes per daug stimuliuotas biški esu. Libido paaugliškas irgi, ko nepatyręs metų metus.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#411466 Dar klausimas: is kur vapse gauni selegilina? :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411469 Nuuu man ir įdomu. Man rodos Lt jo nėra :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411495 Lietuvoje tokių vaistų neskiria. Ir su gydytojo siuntimu nemanau ar įmanoma gauti. Juolab, kad žmogus nesako iš kur gauna, tai abejonių kelia. Ne tas variantas, kad pats sau gydytojas? Peace.
Parašė Ethan
#411497 Pirmoj žinutėj gi apačioj parašyta: "Čia viskas iš serijos "pats sau daktaras", žinoma."
Iš kur gaunu irgi parašiau - paštu, atneša į namus paštininkas užsakius iš interneto. Kas yra pilnai teisėta kaip gali paskaityti muitinės svetainėj.
Konkrečios pirkimo svetainės nenurodau, nes sourcing (substance/med/drug procurement info) yra draudžiama realiai visuose internetiniuose forumuose, net ir reddite, o tuo labiau čia. Dread platformoj tokie klausimai nebent.
O dėl "pats sau kenki", tai :PPP

Dėl memantino, tai update padarysiu kai labiau pažinsiu šią medžiagą ir jos poveikį, bet kol kas mano med combo veikia superiniškai, skaitau, šypsausi, juokiuosi daugiau, smaukau 2 kart per dieną maloniai, tiesa, apetitas mažas, miegu apie 8 valandas ta prasme ne žiauriai giliai, vidutiniškai, benzą būtų komfortas turėt, bet neturiu.
Parašė Ethan
#411533 Nutraukiau visų trijų vaistų vartojimą. Gal kam nors prie depresijos ir būtų gerai, bet man prie šizo nedera, ūminį epizodą iššaukė. Memantinas matyt. Labai nerekomenduoju memantino ar ketamino prie šizo vartot.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#411534 Nezinau, kaip tau kilo mintis vartoti NMDA antagonistus prie ir taip per silpnai veikianciu NMDA receptoriu (jei pas tave tikrai sizo).
Parašė Ethan
#411536 Tai va tame ir esmė, kad nėra galutinių atsakymų nei kas tas schizo, nei mechanizmų, nei ar čia gerai ar blogai, nei kraujo tyrimų poliklinikoj. Definatyvių. Iki tol - niekada negali būti pilnai tikras nei į vieną pusę, nei į kitą. Bent aš taip asmeniškai į savo diagnozę žiūriu.
Mintis kilo, nes tai psichodelikas ir norėjau pabandyt. Depresiją ima stipriai ir staigiai, tas tai taip, ir išliekamasis poveikis yra irgi. Senus prisiminimus iš mažens leido prisimint jų dvelksmą memantinas.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411537 Skaudi patirtis tavo, Ethan. Na, dziaugiuosi, kad nutraukei situos vaistus :) Labai gaila, kad tau netinka, taciau nepamirsk, kad tokie seni vaistai yra labai seni, ir tiek salutiniu susilauki,

Man paranojini elgesi del bipolinio 2 tipo sumazina 75mg kvetiapino nakti, plius miegui. Pilnai issimiegu, be prabudimu, nebent antra puse vaiksto naktimis :D

Galiu patarti tau labai gera gydytoja klinikoje, ji mane pastate ant koju :) Tik mano liga tokia, kad kas keleta menesiu reikia pakoreguoti vaistus. Tenka susitaikyti su tuo. Bet jos deka, jauciuosi zymiai stipresnis, zinau kada kreiptis, kada keisti vaistus ir jos deka nereikia ne galvoti apie jokias ligonines. Dar tokios gydytojos nesu sutikes, geraja prasme.

Brukstelk man i pm :)
Parašė ciaupas
#411555 Ar tikrai memantinas psiichodelikas? Bent jau rekreacinio jo vartojimas nėra dažnas. Ir ar tikrai psiichodelikas gali turėti antidepresanttiniu poveikiu? Gal kas galit apšviesti?