Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#411132 Kvalifikuotas gydytojas gali spręsti, kas tinka, kas ne. Mes nesimokinome 7-10m psichiatrijos ir kompetencijos tam neturime.

Gal tau ir padės? Na nežinau, šalutiniai tikrai bus, pradžioje tikrai. Pakentėk ir jie bent jau sumažės :)

O gal dar nori pasikonsultuoti su psichiatru apie šį vaistą? Gal tau tikrai reikia kito, ne antidepresanto? Amitriptilinas tikrai daug kam skiriamas.

Jei supranti anglų kalbą, pažiūrėk kam šitas vaistas skiriamas.

https://www.drugs.com/comments/amitriptyline/
Vartotojo avataras
Parašė PetrasvarduPetras
#411133 Visiskai pritariu signs. Geriau pasikonsultuoti su profesionalu. Tikrai pades, nes tu vaistu daug ir skirtingu yra ir jie labai skirtingai veikia. Manau tikrai atrasi, kuris tau tiks ir nuims ta neisibaigiancia itampa, bei nusutrikdys sveikatos.

Dazniausiai ant lapelio prirasyta viskas kas imanoma, realiai nera taip baisu kaip tau atrodo. Reikia tik atrast tinkama vaista.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411191 O yra daugiau zmoniu dar gerianciu si vaista? Ar jau labai nepopuliaru tricikliai?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411568 Pakeičiau mirtazapino 30mg i amitriptyline 20mg. Miegu geriau, virskinimas iskart normalesnis, salutiniu kolkas nejauciu. Dar pliusas, kad nesukelia neramiu koju sindromo pries miega, ka duodavo mirtazapinas (ir del ko reikedavo ryti daug pregabalino). Kolkas nerimui veikimo nepastebejau, bet jeigu ir toliau tiks vaistas, galvoju pakeisti savo 75mg sertralino didesne doze amitriptalino.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411574 Vartoju 2sav, libido itakos nepastebejau nuo tokio kiekio, bet nuo sertralino jis jau yra sumazejes. Man visi antidepresantai bandyti sukelia ta "anorgasmia", o del to ir noras praeina, kai tenka vargti labiau nei sporto klube :D tai didelio stebuklo kazkaip nesitikiu, bet vaistas vertas demesio jei skrandzio problemos kankina. Bandysim kelt, ziuresim kaip nerimas reaguos.
Parašė Graikas
signs rašė:Urologas galėtų padėti, esu jau ėjęs :) paskyrė 3 tabletes ir ilgam laikui viskas susitvarkė

Dapoxa neturi gydomojo poveikio. Tai momentinio veikimo vaistas.
Ir jei zmogus ir taip maratonus varo,tai su dapoxa (priligy) is viso nebaigs.
Man 40mg uztenka bent jau 1 val maratonui.
Parašė Graikas
LBJ rašė:Vartoju 2sav, libido itakos nepastebejau nuo tokio kiekio, bet nuo sertralino jis jau yra sumazejes. Man visi antidepresantai bandyti sukelia ta "anorgasmia", o del to ir noras praeina, kai tenka vargti labiau nei sporto klube :D tai didelio stebuklo kazkaip nesitikiu, bet vaistas vertas demesio jei skrandzio problemos kankina. Bandysim kelt, ziuresim kaip nerimas reaguos.

Pasidomek peptidu pt 141. Nenusivylsi.