Moderatorius: signs

Parašė Arcade
ciaupas rašė:Labai pazystamas jausmas ypac panikos atakos ir tas nevilties jausmas. Auginu du vaikus ir stengiuosi is visu jegu kuriu dar liko, bet ju vis mazeja deja. Del panikos ataku tik leidziamas relaniumas padeda. Nuolatini nerima ir su juo susijusia somatika benzodeziapinai mazina. Asmeniskai man antidepresantai nepadeda. Dar galima meginti lyrica, jei suveiks tai liuks. Neuroleptikai irgi deja ne visiem tinka.

Kas jums padeda, jei ad nepadeda? Ka bandete is vaistu?
Parašė ciaupas
#411617 Na konkrečiai nuo nerimo tai lyrica ir clonazepamas. Energijos kažkiek duoda elontrilis. Finlepsinas mažina nuotaikų kaita. Ir dar krūvos vaistų kurie turi būti rotojuomi jų dozės kombinacijos ir panašiai pagal simptomus jau.
Parašė Arcade
ciaupas rašė:Na konkrečiai nuo nerimo tai lyrica ir clonazepamas. Energijos kažkiek duoda elontrilis. Finlepsinas mažina nuotaikų kaita. Ir dar krūvos vaistų kurie turi būti rotojuomi jų dozės kombinacijos ir panašiai pagal simptomus jau.

Man ir silpnumas, ir nerimas, ir skrandzio bedos, kad dar be vaistu gali pAdet?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411624 Psichoterapija kognityvinė. Ji trumpiausia nerimui, o šalinamas ne tik nerimą sukelcios mintys, bet ir nerimą sukeliančios vidinės problemos :)

Aš pats ją lankau. Panikos atakų nebėra, visiško ne valgymo nebėra, nerimas likęs, bet pakol kas jau nebe tokio lygio
Parašė Arcade
ciaupas rašė:Na konkrečiai nuo nerimo tai lyrica ir clonazepamas. Energijos kažkiek duoda elontrilis. Finlepsinas mažina nuotaikų kaita. Ir dar krūvos vaistų kurie turi būti rotojuomi jų dozės kombinacijos ir panašiai pagal simptomus jau.

Nuo lyrikos nebuvo kad sirdi mustu, pulsas didelis butu?
Parašė ciaupas
Arcade rašė:

Nuo lyrikos nebuvo kad sirdi mustu, pulsas didelis butu?

Pulsas būdavo pradžioje pakildavo, paskui susitvarkė.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411669 Man pradzioje ne tik pulsas, bet ir spaudimas pakiles buvo. Ypac parukius cigarete, stipriai sirdele jausdavau. Praeis pripratus prie vaisto. Pabandyk vakare gerti pradziai tik - sirdies pulsas ir kraujospudis iprastai mazesnis vakare. Jeigu imtum tarkim 18val ir pries miega dozes pradziai, manau priprastu organizmas be vargo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#411671 Man Lyrica geriau nuima itampa nei lorazepamas, bet stipriai susimazinus antidepresanto kazkaip mazeja ir slopinanciu vaistu poreikis
Parašė Arcade
#411673 Kiek laiko budavo jums pulsas didesnis, kol pripratot prie vaisto? Savaite, daugiau? Man labai jauciasi tas sirdies musimas, negaliu atrodo gert vaistu, nors gal reikia islaukt, kol adaptuosis? Nes pradedu gert vaistus ir nuo visu yra blogai, ir keiciam kitus, gal tureciau islaukt ilgiau, tik nezinau kaip taip blogai jauciantis reikia islaukt. Kai geriau ryte lyrika- sirdi pradedavo must diena. Vakare geriau- pradejo drebint ryte visa kuna, rankos drebet. Tai nezinau ar dar bandyt gert, ar netinka? Siuo metu sustreikavo skrandis, geriu eglonyl tik. Bet blogai jauciuosi.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411676 Eglonyl padeda nuo skrandzio tikrai. As kaip suprantu, tai per savo anticholinergini veikima.

O del Lyricos tai man gan ilgai - dvi-tris savaites. Ir jausdavosi su kiekvienu padidinimu dozes. Bet vakare geriant (daznai iki 450mg isgeriu, nes turiu stipru neramiu koju sindroma) ryte man nesijaucia. O ryte isgerus taip pat diena pajausdavau.

Gal doze per didele?
Parašė Arcade
#411679 As pati smulki labai, sunkiai pernesu visus vaistus, tai dozes labai mazos mano , pradzioj is vis trecdali kapsules tik gerdavau, arba puse, kita dali isberdavau. Bet vistiek jauciau sirdies plakima, jei vakare isgeriau tai ryte drebino labai. Net rankos drebejo. Bet neisgeriau ju ilgai. Gal savaite. Gal maziau. Jus kiekv diena 2-3 sav jautete sirdi?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411683 Jo, 2-3 sav jauciau padidejima.

Man buvo nuo lyricos 130 pulsas vienu momentu. Nu bet cia jauciu po to ir panikos faktorius prisideda, kai toks aukstas, tai issigasti kas cia su tavim darosi :D