- 2020 11 27, 08:52
Aš vartoju panašiai 12 metų.
aš vartoju prie vortioxetino, tai man abu pilnai veikia
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
aš vartoju prie vortioxetino, tai man abu pilnai veikia
LBJ rašė:As labiau turejau omenyje ar necancelina opioidiniu receptoriu, nes butu idomu bandyt tokia kombinacija nerimui valdyti.
Jonyte rašė:Sveiki,
Labai noreciau suzinot ar cia yra zmoniu,vartojanciu raminancius ir AD apie 20 metu?....Ar as viena tokia?![]()
Man nustatyta depresija.
ciaupas rašė:Jonyte rašė:Sveiki,
Labai noreciau suzinot ar cia yra zmoniu,vartojanciu raminancius ir AD apie 20 metu?....Ar as viena tokia?![]()
Man nustatyta depresija.
Ar per 20 metų pavyko rasti tinkamus vaistus?
Ką apskritai manot apie depresija ir jos gydymus? Ar vaistai pakankamai efektyvus ar nesinori pabandyti užsienyje siūlomų vaistų kurių LT deja nėra?
ciaupas rašė:Jonyte rašė:Sveiki,
Man nustatyta depresija.
Ar per 20 metų pavyko rasti tinkamus vaistus?
Ką apskritai manot apie depresija ir jos gydymus? Ar vaistai pakankamai efektyvus ar nesinori pabandyti užsienyje siūlomų vaistų kurių LT deja nėra?
LBJ rašė:Lietuvoje venlafaxino atsirado Lanvaxin pavadinimu 37,5mg dozuotes. Gera iseitis titruojantiems zemyn ar aukstyn.
LBJ rašė:Pirma diena ant venlafaxino ziauriai gerai jauciuosi. Wow. Kaip labai skaniai kavos atsigeres. Kaledine nuotaika.