Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411816 As labiau turejau omenyje ar necancelina opioidiniu receptoriu, nes butu idomu bandyt tokia kombinacija nerimui valdyti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:As labiau turejau omenyje ar necancelina opioidiniu receptoriu, nes butu idomu bandyt tokia kombinacija nerimui valdyti.

siaip apskritai serotonino boostinimas itakoja opioidus, kiek papildomo, tiesioginio, poveikio turi venlafaxinas sunku pasakyt. Opioidiniu receptoriu antagonistai dalinai ar visai cancel'ina venlafaxino veikima, serotoninas ir norepinefrinas signalizuoja nervu sistemai opioidu isskyrima, nes visu hedoniniu medziagu veikimas finisuoja i opioidine sistema, del to SNRI dvigubas veikimas padeda fiziniam skausmui, kai SSRI tokio uztikrinto poveikio neturi
Parašė ciaupas
Jonyte rašė:Sveiki,
Labai noreciau suzinot ar cia yra zmoniu,vartojanciu raminancius ir AD apie 20 metu?....Ar as viena tokia? :(
Man nustatyta depresija.

Ar per 20 metų pavyko rasti tinkamus vaistus?
Ką apskritai manot apie depresija ir jos gydymus? Ar vaistai pakankamai efektyvus ar nesinori pabandyti užsienyje siūlomų vaistų kurių LT deja nėra?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:
Labai noreciau suzinot ar cia yra zmoniu,vartojanciu raminancius ir AD apie 20 metu?....Ar as viena tokia? :(
Man nustatyta depresija.

Ką apskritai manot apie depresija ir jos gydymus? Ar vaistai pakankamai efektyvus ar nesinori pabandyti užsienyje siūlomų vaistų kurių LT deja nėra?

Kalbi apie stimuliantus?
Parašė Jonyte
ciaupas rašė:
Man nustatyta depresija.

Antidepresantai padeda sakyciau. Kol ju negeriau,kai prasidejo depresija,tik raminanciu neuzteko. Net apie savizudybe galvojau,ant tiek blogai buvo. Su AD kazkaip tai gyvenu,dar palyginus pusiau normaliai. Turint omeny kiek laiko ant visu vaistu sedziu...bet nezinau kaip baigtusi be jų..uzsieny nebandziau.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411994 Lietuvoje venlafaxino atsirado Lanvaxin pavadinimu 37,5mg dozuotes. Gera iseitis titruojantiems zemyn ar aukstyn.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:Lietuvoje venlafaxino atsirado Lanvaxin pavadinimu 37,5mg dozuotes. Gera iseitis titruojantiems zemyn ar aukstyn.

Kad jau pries kokius 9 menesius buvau pirkes 37.5, kazkokiu, pusiau rusisku, pavadinimu
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411996 Aa, nu va, bet siaip gan naujove lyy cia, nes ir gydytoja mano nezinojo ir siaip camelia tinklas isvis jo neturi.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411997 O siaip titruojant zemyn girdejau zmones ardo kapsule ir isima po grudeli?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412000 Pirma diena ant venlafaxino ziauriai gerai jauciuosi. Wow. Kaip labai skaniai kavos atsigeres. Kaledine nuotaika.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:Pirma diena ant venlafaxino ziauriai gerai jauciuosi. Wow. Kaip labai skaniai kavos atsigeres. Kaledine nuotaika.

Man irgi venlafaxinas jauciasi nuo pirmos dienos, bet po keliu dienu nerimas labai labai stipriai uzspaudzia, todel atsisakiau isvis antidepresantu, netoleruoju as ju - itampa, prakaitas, irzlumas, net ir salia turint neuroleptika :(