- 2021 01 29, 15:33
Deividas rašė:Juk siūliau tau iš pradžių Seroxatą su Quetiapinu. Seroxatas ir yra Paroksetinas. Jis vienas iš agresyvesnių AD, bet tikrai superinis. Man kad ir daug šalutinių būna nuo jo, vistiek prakenčiu ir poto tikrai verta. O šiaip labai taikliai pasakyta - tiem kam gerėt pradeda, nustoja rašinėt forumuose, aš tą patį darydavau. Dauguma rašo tik tie kuriems neigiami poveikiai. Aš paprastai patarsiu - jeigu gali pakentėt su šalutiniais - kentėk. O jeigu šalutiniai tikrai žiaurūs kaip haliucinacijos ar visiška isterija - tada nutrauk. Man pvz nuo jų liejasi akyse, vyzdžiai biškį plečiasi, užkietėja viduriai, lytiniai reikalai suprastėja, svaigsta galva, spengia ausyse.. bet su laiku susitvarko viskas ir po biškį gerėja. Jei esi tikrai pažeidžiamoj stadijoj - neskaityk internete. Aš vartoju dabar 30mg paroksetino, su juo reik atsargiai kelt dozes ir numetinėt irgi atsargiai reikia. O šiaip - super vaistas. Jei ne jis - manęs čia nebūtų.
Nelabai situs vaistus zinojau tai kazkaip net neatsiminiua kad pirmam poste rasei apie situs vaistus

Jo jo kazkur grupej paskaiciau kad kazkam spaudima pakele,o man ir taip jis buna biski pakiles,tai dabar filmuoju apie spaudima biski pajudejes daugiau

Nesamone kai pasiskaitai paskiau filmuoji kai jautrioj stadijoj esi. Dziugu girdet gal ir man gerai veiks

Vakar sunkei tik kad uzmigau labai,jauciu jis dadejo,nors ir lengvai neuzmiegu bet buvo jau laaaabai sunkei. Nuo quetiapino 3 dienas negalejau galvot negatyvi mintis buvo uzvaldzius galva,naktinei priepuoliai,garsai bandant uzmigt,puse metu saunancios mintys uzmust kanors,va mano quetiapino side effectai ir juos kentejau,net sunku pagalvot,dabar jie kaip ir nieko nors maza doze geriu bet kazkap net nesinori ju gert pagalvojus apie kokias mintis jie man isauke,nepateisinu tokiu salutiniu

Nors ir praejo. O sitas bent po keliu dienu pfu pfu kaip minejau jokiu salutiniu,nu uzmigau sunkei labai,palyginus su quetiapinu tai nieko,nu ziuresim kas bus peranksti dar.
Bijau tik vieno,kad labai neuzbukintu galvos. Kad ir su nerimu bet buni gyvas o kiti buna kaip mirtazapinas uzbukina gyvenine kazkokiam burbule tai nieko gero.