Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
#412965 The results indicate that paroxetine is associated with the greatest rate of sexual dysfunction among the SSRIs
fucking great.
Parašė vitamin9
#412966 Ir dar prigerusiam pagal savo normas normaliai kraujagysles prasipletusios turetu subegt kraujas kur turi but. krc zjbs vaistas - impotencija.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412967 Tai nesikankink ir keisk vaista, kol kompleksu neprisivarei
Parašė vitamin9
#413006 o sita bruda po keliu savaiciu mest iskarto ar mazint dabar kokia savaite kruopelem? siandien isgeriau 1/3 kiek geriau tai biski galva kapoja jauciu su kazkokiu kuolu :D gal siaip :D bet gal ir ne siaip :D koks ssri nuo kurio stovi normaliai nes cia tai baisu.
Parašė vitamin9
#413043 Kaip ju nutrukt? Daktares ignoras nes ne mano laikas o uzsirases ten uz savaites ar dvieju.geriau pora savaiciu,mest iskarto ar mazint po pora dienu dozes ir per kokias 6d 15mg iki nulio? gal kas susidure. Siaip nors ir turmpai geriau po poros sav jauciasi jau praejo tas nerimas kur buvo uzemes kad ten pablogejo 5 kart nei priestai buvo,kai vazinejau ejau vaiksciot toliau tai gryzau iki nenorejimo net i masina lipt ar paeini ten netoli ir jauti kaip mutina,nu nes kvapo net negaudai nuo nerimo. zodziu nerimas apsiramino. gal pradejau viduje tokia ramybe siektiek pilnuma jausti o ne kai buna ant nerimo toks lakstai kai kavos prigeres ant namo kampo psichologiskai. vaistas gal ir neblogas juolab tik 2 sav geriu jei tik ne viena problema su klynu :D
Parašė vitamin9
#413104 Nu jo jauciasi numusus paroxetina prisikeldineja kas turi bet nerimas pakiles tokia vidine ramybe dingus. Aisku mazai jos pajauciau vos po praejusiu neigiamu pradiniu bet gal ir neblogas vaistas visai net po tokio trumpo laiko jauciasi nerimui gaila tik kad klyna taip baisei numusa.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:Nu jo jauciasi numusus paroxetina prisikeldineja kas turi bet nerimas pakiles tokia vidine ramybe dingus. Aisku mazai jos pajauciau vos po praejusiu neigiamu pradiniu bet gal ir neblogas vaistas visai net po tokio trumpo laiko jauciasi nerimui gaila tik kad klyna taip baisei numusa.

Praeina tas klynas nesijaudink... apsipranta organizmas su vaistu ir atsistato viskas, bet panašu kad tu kantrybės nelabai turi vaistams :)
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413241 Nebuciau toks uztikrintas, kad praeina. Man nepraejo su nei vienu SSRI anorgasmia.
Parašė vitamin9
Deividas rašė:
vitamin9 rašė:Nu jo jauciasi numusus paroxetina prisikeldineja kas turi bet nerimas pakiles tokia vidine ramybe dingus. Aisku mazai jos pajauciau vos po praejusiu neigiamu pradiniu bet gal ir neblogas vaistas visai net po tokio trumpo laiko jauciasi nerimui gaila tik kad klyna taip baisei numusa.

Praeina tas klynas nesijaudink... apsipranta organizmas su vaistu ir atsistato viskas, bet panašu kad tu kantrybės nelabai turi vaistams :)

Nu nezinau kad cia ne vienas rase ka jis daro ir internete raso kad jis stipriausiai kala per klyna tai nezinau. Bet kad dabar savaite jo negerent jauciuosi kaip sikna tai faktas depresija konkreti kazkokia valahitas galvoj.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:The results indicate that paroxetine is associated with the greatest rate of sexual dysfunction among the SSRIs.

Na gal ir tiesa, bet man pvz su visais SSRI būdavo tas. Tiek su cipralex tiek mirtazapine tiek paroxetine. Tiesą sakant tas būna net nuo pačios depresijos gal net labiau. O poto kai depresija mažėja, tie dalykai susitvarko. Tai čia įdomus sąryšis. Gali būti tiek nuo vaistų tiek nuo ligos. Aš bent jau žinau kad kai paūmėję liga, man tų dalykų visiškai nesinori. O SSRI po kiek laiko padaro kad norisi. Tai vat ir žinok ar čia liga ar čia vaistai ar ir tas ir tas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Deividas rašė:
vitamin9 rašė:The results indicate that paroxetine is associated with the greatest rate of sexual dysfunction among the SSRIs.

Na gal ir tiesa, bet man pvz su visais SSRI būdavo tas. Tiek su cipralex tiek mirtazapine tiek paroxetine. Tiesą sakant tas būna net nuo pačios depresijos gal net labiau. O poto kai depresija mažėja, tie dalykai susitvarko. Tai čia įdomus sąryšis. Gali būti tiek nuo vaistų tiek nuo ligos. Aš bent jau žinau kad kai paūmėję liga, man tų dalykų visiškai nesinori. O SSRI po kiek laiko padaro kad norisi. Tai vat ir žinok ar čia liga ar čia vaistai ar ir tas ir tas.

O ir šiaip kas tau svarbiau? Ar galva švari ar klynas? Jei tavo sveiki hormonai (testosterono lygis), tai klyno reikalai tikrai susitvarkys kai liga susitvarkys. O net jeigu ir ne yra pilna "žolių", kurios padeda dėl šitų reikalų. Kiti daktarai kartais skiria net vaistus prie paroxetino, jeigu tikrai yra toks svarbus jau poreikis ir tiems dalykams.
Parašė Graikas
vitamin9 rašė:
Deividas rašė:

Nu nezinau kad cia ne vienas rase ka jis daro ir internete raso kad jis stipriausiai kala per klyna tai nezinau. Bet kad dabar savaite jo negerent jauciuosi kaip sikna tai faktas depresija konkreti kazkokia valahitas galvoj.

Bandyk kitus vaistus ir tiek. Yra ad kurie neitakoja ed (erekcijos disfunkcijos) ,bei nesunaikina libido. Pavyzdziui, vartioxetine (brintellix). Ir gerai kad keli tokius klausymus. Jie issprendziami. Tik nebijok keisti vaistu. Lytinis gyvenimas yra svarbus.
Man ir sake,kai vartojau fluoxetinum,jog atsiras libido ir erekcija. Bet tai ir nesulaukiau pagerejimo per 2 men. Plius prisidejo dar vienas nerimas del lytinio gyvenimo.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413264 Graikas teisingai rašo. Vortioxetine, nors ir nera ssri, bet panasus, nedaro itakos tokios lytiniui gyvenimui. Bent jau man tai nedare.

O kompleksu prisivaryt tikrai gali del to dalyko, jeigu stipriai veikia lytinius reikalus. Tai kam sau problemu prisidaryt.

Vortioxetine, mirtazapine, bupropion, trazodone, buspirone, agomelatine. Sie vaistai nedaro itakos (o kai kurie net gerina) seksualini gyvenima. Su visais yra tyrimu, kad efektyvus nerimui gydyti (taip taip, ir net bupropionas).