Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:Bet man ir keista, kad pas mus realiai jokiu tyrimu nedaro, kisa vaistus visiems tuos pacius

Kad bent atitaikytų tinkamus. O čia... nzn jau keli metai vargstu ir neatitaiko vaistų.
Ką tu geri? Pas tave kiek skaičiau irgi nerimas+žemas spaudimas?
Parašė Mersas
#413123 Taip. Padejo kuriam laikui lyrica, bet po to slopinti pradejo. Nerandu ir as tinkamu vaistu, nes manau pirma turi buti priezastis rasta nuo ko gerti.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:Taip. Padejo kuriam laikui lyrica, bet po to slopinti pradejo. Nerandu ir as tinkamu vaistu, nes manau pirma turi buti priezastis rasta nuo ko gerti.

Man jau nenori rašyti slopinančių. Escitalopramas slopinti pradėjo. nuo mažiausios quetiapino tabletės ketvirčio nepakilau iš lovos. Kažką aktyvinančio reikia, bet kad nerimo nesukeltų.. nžnau ka daryti. Bandysiu nuo rytojaus papildus,gal tie padės.
Tau tik nerimas? Nėra depresijos?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:Man ta pati problema, arba visai uzslopina, arba per daug uzkelia nerima, nera kazkokio vidurio

Buvau šiandien pas naują psichiatrą, gerai žinomą Liutkų. Šiandien dar nekoregavo man vaistų, bet pirmadienį vėl susitiksim ir kaip supratau jau paskirs/koreguos gydymą. Laukiu...
O kokius vaistus Mersas šiuo metu geri?
Parašė Graikas
#414116 Esant vyrams ar moterims problemu su libido nebuvimu,rekomenduoju pasidometi peptidu PT141 (Bremelanotide). Naudoju,veikia 100% :da
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#414695 Koks antidepresantas pakelia dopaminą smegenyse? Įtariu, kad man jo trūkumas.. Ar yra toks, kuris andrenalino nesukeltų? Nes adrenalinas nerimą manau man padidintų. Bupropionas ir dopaminą, ir adrenaliną veikia?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mmm rašė:Koks antidepresantas pakelia dopaminą smegenyse? Įtariu, kad man jo trūkumas.. Ar yra toks, kuris andrenalino nesukeltų? Nes adrenalinas nerimą manau man padidintų. Bupropionas ir dopaminą, ir adrenaliną veikia?

Taip, veikia abu. Man neteko net matyt vaisto, kuris didintu dopamina nejudinant noradrenalino, tokie gal laboratorijose naudojami kokiems tyrimams, nzn.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#414700 Hmmm.. kokie dar yra be Bupropiono? Energijai, budrumui, žvalumui, kad dingtų sunkumo/slegimo jausmas, kad "prašviesėtų" akyse.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#414703 Galvojau apie Sertraliną, bet nežinau, kodėl man gydytoja jo vis nepasiūlo. Kažką minėjo, kad jei netiko escitalopramas ir brintelix (abu slopino), tai ir sertralinas netiks..
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414706 Nu jau :) vaistai visus skirtingai veikia. Sertralinas paslopina, tačiau ir suteikia energijos. Įdomus jausmas, užtat man jis labai tinka, turiu daug kam energijos, ir ramesnis, ir pozityvesnis. Atsirado tikslai, darbai, na kitoks gyvenimas :) tavo psichiatrė kažkaip kategoriškai nusiteikusi