Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412998 O kaip tai padaryti, tai paprastai, 4 tabletes vienu metu, jeigu tavo doze dienos yra 100mg
Parašė Baran
#413000 Man socialine fobija, agorafobija, nerimas visada be priezasties, panikos atakos ir obsesinis kompulsinis sutrikimas, bet parasyta gerti bent du kartus, tai gal galima 1 per pietus ir 3 vakare?
Parašė Baran
#413001 Bandysiu viska nakciai gert, 4 tabletes, siaip man dabar kazkokia baime uzejus po Cyclodolio, kai pavartoju ji man viduj kazkoks nerimas atsiranda be priezasties, isgeriau dabar Lorazepamo 2.5 mg, tablete ir nenuima to jausmo blogo, nerimo ar tai baimes.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413010 https://www.rxlist.com/consumer_clomipr ... 0tolerated

https://www.mayoclinic.org/drugs-supple ... g-20072005

https://www.drugs.com/dosage/clomipramine.html

Jis geriamas pries miega, nebent netoleruojama kitaip del pykinimo. Siaip tai kuo daugiau jo gersi, tuo labiau jis migdantis bus greiciausiai, tai gal nebereiks kvetiapino tau.

Nerimas del cyclodolio tikrai laisvai buti gali.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413011 Aplamai tas cyclodolio ir anafranilio mixas labai "idomus", nes vienas mazina dopamina, kitas didina. Nuo ko tau isvis tas ciclodolis? Nes jis skiriamas kai naudoji daug neuroleptiku ir del to kausto, o tu neuroleptiku isvis nevartoji realiai.

Bandet pries tai paprastus ssri?
Parašė Baran
#413016 Fluanxoli 1 mg geriu, jis nors ir mazom dozem ir gi blokuoja d2, nes jauciasi bukimas man kaip ir nuo kitu neuroleptiku, apskritai nekenciu neuroleptiku, visi mane bukindavo, budavau isvis kaip darzove, negaliu tada mastyti visiskai, kaip adaptuotas bunu, nezinau kaip kiti juos vartoja, man jie grynas sudu sudas, arba dar akatizija budavo, teigiamo efekto nebudavo nuo ju, grynas tormozas buvau.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413018 Mazos dozes fluanxolio blokuodamos dopamina tik padidina dopamino transmisija. Tas pats ir su sulpiridu, tiapridaliu ir amisulpiridu, kurie naudojami tokiais pats tikslais, nors ir blokuoja dopamina, todel didina ligonio aktyvuma, mazina nerima (ypac 3 paskutiniai mano vardinti, mano asmenine patirtim, asmeniskai man).

Dozes, skiriamos prie nerimo ar depresijos sutrikimu ir prie sizofrenijos, kur receptoriai is tikro yra blokuojami skiriasi 10timis kartu.

Kad bukina - tai nesigincyciau. Cia manau labai individualus dalykas. Cia turbut vienam padeda nuo bukinimo, nes negali susikaupti nerimastingaudamas, kitam bukina, nes panaikina obsesines mintis. Galbut paslaptis slypi balance tarp tu dvieju. Man fluanxolis netiko, mintys tapo tik labiau obsesines, pasilartojancios, o kunas atsipalaidaves, vangus. Sulpiridas tiko puikiai. Pasalino visas pasikartojancias mintis, sumazino nerima. Laimingesnis nebuvau gyvenime atrades man taip tinkanti vaista, kol nenustojo veikti.
Beje, as irgi turiu diagnozuota OCD.
Parašė Graikas
#413029 Gal bandyti mazas dozes antipsichotiko? Man netiko ir keli antipsichotikai,pabandem itin mazom dozem. Ir ka,volia :)))
Parašė Baran
#413156 Laba diena, noreciau jusu patarimo. Vartoju Anafranil su kitais vaistais. Pradejau nuo mazos dozes pagal gydytojos rekomendacija ir siuo metu geriau 100 mg, jau menesi mazdaug daugiau ar maziau, galiu tik pasakyti, kad depresija truputi dingo, bet siuo metu ji yra, mintys visokios yra is praeities, nuotaika 50 / 50, nerimas mazesnis, bet visiskai nedinges, blogai miegu vistiek, obesijos - kompulsijos ir panikos atakos sumazeja, bet visai nedinge, nuo siandien pridejau dar 25 mg Anafranilio, tai is viso dabar 125 mg. Kaip patarsite, ar gerai, kad padidinau? Gal reikejo nedidinti, o mazinti iki 75 mg per diena? Pas gydytoja tik uzsirases 22 dienai, nezinau ka daryti, kazkokia neviltis apeme, gal blogai padariau ir tokios mintys sukasi galvoje.
Parašė Baran
#413158 As vartoju nakciai Kveatepino 100 mg trumpo veikimo, bet vistiek tik uzmygt padeda, o toliau prabudineju kas 15 minuciu, vartausi lovoj ir anksti prabundu.
Parašė Baran
#413171 Man kazkokia nuo jo agresija yra, labai nervai sukyla kai isgirstu kai namuose sneka, tai man nervai sukyla, nezinau, pirma diena geriu 125 mg, ziuresiu kaip bus, kazkaip man tik pirmom dienom buvo aktyvumas, veliau vos dantys isplaudavau, nuotaikos visiskai nera, tai o kiek tu gerei mg? Siaip radau, kad raso nuo 100 mg iki 150 mg, tada pasijunta efektas, bet visur skirtingai raso, kai kur raso nuo 50 mg iki 75 mg geriausia vartot, tai as pats pasimetes ir kaltinu save, kad padidinau doze, bet as jau nebezinojau ka daryt, nes daugiau kaip menesi geriau 100 mg..