- 2021 02 18, 12:37
Įdomiai. Gal ir man tuomet reikės atsisakyt seroxat'o. Bet jau taip nesinori vėl viską pradėt iš naujo... jau apie 3mėnesius aš ant jo. Vėl mest/mažint, vėl nerimas grįš, vėl nauji vaistai pradės nesamones daryt... ech.
O šiaip įdomu dėl mirtazapine. Pamenu man tai nukirto lytinius reikalus jie. Gal kiek mažiau nei seroxat, bet irgi pakirto gan stipriai. Nesuprasi žodžiu.. vieniems vienaip kitiems visai kitaip.
LBJ rašė:Graikas teisingai rašo. Vortioxetine, nors ir nera ssri, bet panasus, nedaro itakos tokios lytiniui gyvenimui. Bent jau man tai nedare.
O kompleksu prisivaryt tikrai gali del to dalyko, jeigu stipriai veikia lytinius reikalus. Tai kam sau problemu prisidaryt.
Vortioxetine, mirtazapine, bupropion, trazodone, buspirone, agomelatine. Sie vaistai nedaro itakos (o kai kurie net gerina) seksualini gyvenima. Su visais yra tyrimu, kad efektyvus nerimui gydyti (taip taip, ir net bupropionas).
Įdomiai. Gal ir man tuomet reikės atsisakyt seroxat'o. Bet jau taip nesinori vėl viską pradėt iš naujo... jau apie 3mėnesius aš ant jo. Vėl mest/mažint, vėl nerimas grįš, vėl nauji vaistai pradės nesamones daryt... ech.
O šiaip įdomu dėl mirtazapine. Pamenu man tai nukirto lytinius reikalus jie. Gal kiek mažiau nei seroxat, bet irgi pakirto gan stipriai. Nesuprasi žodžiu.. vieniems vienaip kitiems visai kitaip.
F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg

su pirstais pakaisiosiu