Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
asteroidas5 rašė:O koks vaistas didina histaminą, gerina budrumą?

Kad grynai stimuliuotu histamina tai butu modafinilas, daugiau nelabai zinau
Parašė Graikas
Deividas rašė:
Graikas rašė:
asteroidas5 rašė:O koks vaistas didina histaminą, gerina budrumą?

Pasidomek nootropic'ais :da

Atsargiai su tais dalykais. Aš ashwagandha vartojau pora mėnesių, labai aktyvus pasidariau, sunkiau pradėjau miegot.. dar iki dabar kaltinu aš ją mano ligos atsinaujinimu. Kažkaip įtartinai po ashwagandos ir prasidėjo man visos bėdos. Ir nežinia ar numetus ją susitvarko viskas ar taip ir lieka išsibalansavę.

Cia individualus dalykas. Man buvo energijos,koncentracijos,budrumo stygius. Ieskojau iseiciu ir radau. Butent isbandes nootropic'us,stimuliantus. Esu 6metai ant modafinilo. Labai patenkintas jo veikimu. Tik yra noro pailseti nuo jo.
Isvada: ne visiems medikamentu sukelta energija tinka ir patinka :da
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413623 Na man įdomiausia ar tie nootropikai išsivalo iš organizmo. Nes jei jie kažką išbalansavo smegenyse, tai jau nekas.. dabar žiūrėk net ir antidepresantai nesugebės numušt tos aktyvacijos ashwagandos :D
Parašė Graikas
Deividas rašė:Na man įdomiausia ar tie nootropikai išsivalo iš organizmo. Nes jei jie kažką išbalansavo smegenyse, tai jau nekas.. dabar žiūrėk net ir antidepresantai nesugebės numušt tos aktyvacijos ashwagandos :D

Vaistai,papildai turi half life. Tad nebus ten amzinai. Ar galejo ka nors pazeisti medikamentu,papildu naudojimas? Taip galejo,jei buvo neadekvacios dozes ir/ar naudojamas ilga laika.
Mano nuomone,jau geriau gyventi,kad ir trumpiau,bet produktyviau placiaja prasme. Pavyzdziui,kad ir atlikti buities darbus. Ir man taip geriau nei buti nasta sau ir kitam. O mano paminetu dalyku stygius neleido gyventi pilnavercio gyvenimo. Ir tai pasireiske visur: seimoje,buityje,darbuose,protineje veikloje. Sitie psichotropiniai vaistai trumpina gyvenima,bet duoda tau laiko nugyventi pilnaverti,produktyvu gyvenima (cia labai reiketu biggie minties. Gal issklaidytu mitus. Bet ir patys psichiatrai pripazysta,jog psichotropiniai vaistai trumpina gyvenima. Kiek? Sunku pasakyti.).
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Graikas rašė:
Deividas rašė:Na man įdomiausia ar tie nootropikai išsivalo iš organizmo. Nes jei jie kažką išbalansavo smegenyse, tai jau nekas.. dabar žiūrėk net ir antidepresantai nesugebės numušt tos aktyvacijos ashwagandos :D

Vaistai,papildai turi half life. Tad nebus ten amzinai. Ar galejo ka nors pazeisti medikamentu,papildu naudojimas? Taip galejo,jei buvo neadekvacios dozes ir/ar naudojamas ilga laika.
Mano nuomone,jau geriau gyventi,kad ir trumpiau,bet produktyviau placiaja prasme. Pavyzdziui,kad ir atlikti buities darbus. Ir man taip geriau nei buti nasta sau ir kitam. O mano paminetu dalyku stygius neleido gyventi pilnavercio gyvenimo. Ir tai pasireiske visur: seimoje,buityje,darbuose,protineje veikloje. Sitie psichotropiniai vaistai trumpina gyvenima,bet duoda tau laiko nugyventi pilnaverti,produktyvu gyvenima (cia labai reiketu biggie minties. Gal issklaidytu mitus. Bet ir patys psichiatrai pripazysta,jog psichotropiniai vaistai trumpina gyvenima. Kiek? Sunku pasakyti.).

Adekvačios dozės buvo, vartojau 2mėnesius. Tiesiog maniau kad čia nieko ypatingo, juk papildai paprasti, viskas čia saugu. Poto sužinojau kad vis dėl to nootropikai (nors ir žoliniai) yra gan didelė zaraza. Half life? Tipo jei 2mėnesius vartojau tai per 4 mėnesius išsivalo?
Parašė Graikas
Deividas rašė:
Graikas rašė:

Adekvačios dozės buvo, vartojau 2mėnesius. Tiesiog maniau kad čia nieko ypatingo, juk papildai paprasti, viskas čia saugu. Poto sužinojau kad vis dėl to nootropikai (nors ir žoliniai) yra gan didelė zaraza. Half life? Tipo jei 2mėnesius vartojau tai per 4 mėnesius išsivalo?

Half life,tai yra vaisto/papildo veikimo pusperiodis.
As taip drasiai neteigciau,jog tai to papildo padariniai. Bandes as ji. Tai labai svelnus papildas. Galbut sutapo,jog taip atsitiko. Galbut,pats su dideliu nerimu ir begale minciu gerei ta papilda,taip sukeldamas psichoemocini diskomforta. Bet kad jis tave uzaktyvino tokiam ilgam laiku,nu,sunku patyketi.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413628 Na galbūt ir sutapimas, kažkiek to nerimo buvo pas mane, bet labai labai mažai. Jis kaip ir sutvarkė nerimą, labai pagerino koncentracija.. bet vos tik jį mečiau ir prasidėjo panikos atakos. Nežinau.. gal sutapo, o galbūt tikrai kažką jis padarė kad atsinaujino liga.
Parašė Graikas
#413629 Pas tave ashwagandha ekstraktas ksm66 buvo? Ar root? Nes saknis is viso labai,labai silpnas prepas.
Nekilo minciu nutraukiant papilda,kaip as dabar gyvensiu be jo? Su juo taip gerai buvo. As tik spelioju,biciuli :da
Galbut tokios mintys galejo uzvesti kitus mechanizmus,kurie reiskiasi fizineje plotmeje?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Graikas rašė:Pas tave ashwagandha ekstraktas ksm66 buvo? Ar root? Nes saknis is viso labai,labai silpnas prepas.
Nekilo minciu nutraukiant papilda,kaip as dabar gyvensiu be jo? Su juo taip gerai buvo. As tik spelioju,biciuli :da
Galbut tokios mintys galejo uzvesti kitus mechanizmus,kurie reiskiasi fizineje plotmeje?

KSM66 buvo, piliulės tokios. Nebuvo minčių tokių, nes dažniausiai papildą suvartoji ir viskas, užtenka. Kaip kokius vitaminus, praeini kasmetinį ciklą ir numeti. Tiesą sakant aš nuo jo jutau tik pradžioj kažką. Poto visiškai nieko nejausdavau, tik kad sunku buvo užmigti, nenorėjau miegot išvis. Kilo vienintelė mintis nutraukus šį papildą - "Ką aš bl prisidariau iš neturėjimo ką veikt? Vėl grįžtu į panikas ir depresijas". Vienintelė mintis nutraukus šį "papildą".
Parašė Graikas
Deividas rašė:
Graikas rašė:Pas tave ashwagandha ekstraktas ksm66 buvo? Ar root? Nes saknis is viso labai,labai silpnas prepas.

KSM66 buvo, piliulės tokios. Nebuvo minčių tokių, nes dažniausiai papildą suvartoji ir viskas, užtenka. Kaip kokius vitaminus, praeini kasmetinį ciklą ir numeti. Tiesą sakant aš nuo jo jutau tik pradžioj kažką. Poto visiškai nieko nejausdavau, tik kad sunku buvo užmigti, nenorėjau miegot išvis. Kilo vienintelė mintis nutraukus šį papildą - "Ką aš bl prisidariau iš neturėjimo ką veikt? Vėl grįžtu į panikas ir depresijas". Vienintelė mintis nutraukus šį "papildą".

Ar kalbejai su psichiatru?
Parašė Graikas
Deividas rašė:Nežinau, 4 mėnesis ant antidepresantų ir neuroleptikų, o aš vistiek nesavas. Indijos žolės matyt labai gerai nurovė stogą.

Galbut vaistai/as netinka.