Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#410449 Aš laukiu iki 3 dienų privačios konsultacijos Lotus Medica klinikoje :) poliklinikose eilės labai ilgos. Mane tas laukimas iš proto varo. Jau geriau renkuosi privačiai, ir konsultacijos visai kitokios :)
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
KunigaikštisMyškinas rašė:Vasaros g. krizių skyriuje yra vienviečių, bet nežinau ar atidarė tą skyrių... Per karantiną lyg buvo uždarytas.
Naujoj Vilnioj abejoju. Gal dar Ąžuolyno klinikoj yra vienviečių, bet gali būt mokama, tiksliai reiktų jų pasiklausti...

Ąžuolyno klinikoj vienvietės tik mokamos palatos. Krizių skyr.šiuo metu padarytas izoliatoriumi. Ten guldo padarius covid tyrimą iki kol gauna atsakymą (per 6 val). Tada veda į skyrių. Tai krizių sk dabar nedirba.
Vasaros g II skyriuj buvo mačiau atvejų kai palatoj gulėjo vienas. Labiau guldo tokius, kurie sociofobija sunkios formos turi ar kt sutrikimai. Tas vaikinukas gulėjo vienas, nes jam trukdė medituoti :D
Parašė Paulius94
#412262 Ar kas esat lanke dienos stacionarą Palangos LSMU klinikoje? Ten rašo ligonių kasos apmoka, tai nemokamai gaunasi visos terapijos. Bet ten tokios įdomios ir "keistos" terapijos. Dailė, šokiai, filmai, tada priedo individuali ir grupinė. Kas nors bandėt, ar teigiamas poveikis depresijai, nerimui, dėmesio sutrikimui ir t.t.?

https://palangosklinika.lsmuni.lt/lt/streso-ligu-skyrius/streso-ligu-skyrius-dienos-stacionaras
Vartotojo avataras
Parašė signs
#412267 Pati stipriausia ir aukščiausio lygio stacionaras Lietuvoje, kur dirba profai. Ten labai intensyvu, tačiau žmonės grįžta pasikeitę. Jei reikia, atitaiko ir vaistus. O dėl teigiamo poveikio net neabejoju, niekur tokios priežiūros ir terapiju negausi
Parašė Paulius94
#412269 O tu pats buvai ar kažkas iš artimesnių buvo ar kažkur kitur skaitei? Gal kažką daugiau žinai apie tas terapijas iš vidaus?

Dailė, šokiai, jeigu nesi labai kūrybingas, tai čia nebus ne į tą kelią papuolei? Ar aš čia labai siaurai suvokiu, ką jie ten daro? Ten jų puslapyje paaiškinta, bet labai trumpai ir šabloniškai.
Parašė Hmz
Paulius94 rašė: Bet ten tokios įdomios ir "keistos" terapijos. Dailė, šokiai, filmai, tada priedo individuali ir grupinė. Kas nors bandėt, ar teigiamas poveikis depresijai, nerimui, dėmesio sutrikimui ir t.t.?

Jei tau sekasi visi tie piešimai ir šokiai, tada gal ir veiks. Man jie yra visiškai svetimi ir visos davė tik neigiamą efektą. Dabar tos terapijos man atrodo paprasčiausias šarlatanizmas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#412453 Aš ne Palangoj buvau, bet Vilniuj dienos centruose, tai dailėj ten nėra svarbu ar moki piešti ar ne, ten ne piešinių konkursai vyksta, o pokalbiai apie tai ką išgyveni, pieši ką jauti.... Jei tikslas tampa nugalėti piešinių konkurse kur jo nėra, tai jau vėl reiktų kalbėti kodėl... :bloga
Parašė SleepingHeart
Paulius94 rašė:Ar kas esat lanke dienos stacionarą Palangos LSMU klinikoje? Ten rašo ligonių kasos apmoka, tai nemokamai gaunasi visos terapijos. Bet ten tokios įdomios ir "keistos" terapijos. Dailė, šokiai, filmai, tada priedo individuali ir grupinė. Kas nors bandėt, ar teigiamas poveikis depresijai, nerimui, dėmesio sutrikimui ir t.t.?

https://palangosklinika.lsmuni.lt/lt/streso-ligu-skyrius/streso-ligu-skyrius-dienos-stacionaras

Palangoje ne,bet vilniuje tokios terapijos visiškai laiko gaišimas. Filmai ir diskusijos apie juos pvz tokio paprastumo,kad reikėtų turėti žemiau vidutinio IQ,kad kažką iš jų pasiimti. Rodo lėkštas holivudines dramas ir atseit gydo žmones...
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#412671 Gal kas karantino metu gulejo Azuolyne? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#413606 SKUBU. Kuri geriausia ligoninė Klaipėdoje ar aplink ją? Kad nenušertų vaistais bet atitaikytų juos.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#413744 Kokie būtų dabartinio gydymo stavionare atsiliepimai Santaros klinikų Psichiatrijos skyriuje?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Crazy rašė:Gal kas karantino metu gulejo Azuolyne? :bloga

Man irgi būtų įdomu sužinoti. Kaip ten dabar. Ar vyksta užsiėmimai?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
HappyAngel rašė:Kokie būtų dabartinio gydymo stavionare atsiliepimai Santaros klinikų Psichiatrijos skyriuje?

Parasysiu az :heart