- 2021 03 18, 15:50
Man su miegu ir be ssri prastai buvo, o su ssri dar prasciau, tai as triguba kombinacija miegui, mirtazapinas + agomelatoninas + melatoninas. Mirtazapinas tikrai stipriausias vaistas nemigai, bet ir priprast prie jo reikia, nes be 12valandu miego tai niekaip:D
Saulyte78 rašė:LBJ rašė:Lietuvoje 1mg maksimaliai be recepto galima nusipirkt. Tai tektu kokias 5 gert jei 1 nepadeda. Bet siaip jei pazistat vaistininke kokia tai duoda ir be recepto. Melatonin vitabalans as naujodu, kur po 5mg buna.
Halcion yra labai trumpo veikimo benzodiazepinas, vartojamas nemigai gydyti.
O ar savaime praeis tai sunku pasakyti, kiekvienam skirtingai. Man asmeniskai visad sudinas miegas su ssri.
Ačiū, pasidomėti teks vaistineje. Nes tokia nemiga tai nesąmonė, išeina taip, kad gydom nerimą su nemigaO jus kai varojot ssri irgi kazka papildomai geret nemigai ar tik ta melatonina?
Man su miegu ir be ssri prastai buvo, o su ssri dar prasciau, tai as triguba kombinacija miegui, mirtazapinas + agomelatoninas + melatoninas. Mirtazapinas tikrai stipriausias vaistas nemigai, bet ir priprast prie jo reikia, nes be 12valandu miego tai niekaip:D
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."

O jus kai varojot ssri irgi kazka papildomai geret nemigai ar tik ta melatonina?

Kol kas kenciu, bandziau diena pamiegot, ne velnio