Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:
LBJ rašė:Lietuvoje 1mg maksimaliai be recepto galima nusipirkt. Tai tektu kokias 5 gert jei 1 nepadeda. Bet siaip jei pazistat vaistininke kokia tai duoda ir be recepto. Melatonin vitabalans as naujodu, kur po 5mg buna.

Halcion yra labai trumpo veikimo benzodiazepinas, vartojamas nemigai gydyti.

O ar savaime praeis tai sunku pasakyti, kiekvienam skirtingai. Man asmeniskai visad sudinas miegas su ssri.

Ačiū, pasidomėti teks vaistineje. Nes tokia nemiga tai nesąmonė, išeina taip, kad gydom nerimą su nemiga :bloga O jus kai varojot ssri irgi kazka papildomai geret nemigai ar tik ta melatonina?

Man su miegu ir be ssri prastai buvo, o su ssri dar prasciau, tai as triguba kombinacija miegui, mirtazapinas + agomelatoninas + melatoninas. Mirtazapinas tikrai stipriausias vaistas nemigai, bet ir priprast prie jo reikia, nes be 12valandu miego tai niekaip:D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:Xanax isgeriau, miegas pusetinas jau, jau savijauta šiandien visai kitokia. Tik neramu darosi, kad liko 10 tabletku. Jaučiu reikia registruotis vizitui ir nelaukti. Skaitau, kad visi jūsų vardijami miegui, nelabai geri, svori didina, arba jauciasi apdujimas rytaia. As isvis nenusimanau apie tuos vaistus, neteko gerti miegui, nu apart xanax dabar ir lekso, kai panikos atakos budavo. Gal kas ka galite pasiūlyti is migdomuju,kad nebutu labai jau agresyvus ir svarbiausia, kad to pripratimo nebutu.Man bėda pagrinde su uzmigimu yra. Pas gyd privaciai einu, tad bandyciau prašyti savo nuožiūra

Vienareiksmiskai trazodonas sakyciau. Svorio neaugina, nera pripratimo ir nera, kad labai apdujes ryte buni (gal pora savaiciu max)
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413860 Si naktis vėl klaiki.. Uzmigau 5 ryto, nors vakare geriau puse xanax tabletes. Jau nezinau ka daryti su miegu, didinti ta xanax? Juk Setralino tegeriu tik ketvertuka, negi ir toks kiekis gali taip viska sujaukti.. Sakykit, ar galima išgėrus xanax puse tabletes vakare, ir sakykim jauciu, kad miegas neateina, gerti ant virsaus halcion (nes tas ir kaip suprantu kazkoks benzo grupės), nes nesuprantu kas darosi, viena naktis miegu su xanax pusele kita budėjimo rezimas kažkoks.. Jau stoga rauna, kada baigsis ta nemiga
Vartotojo avataras
Parašė emar
#413861 Man nuo didelio nerimo ir nemigos skyrė bromazepamą (AD buvo cipraleksas), bet liepė pradžioj gerti po ketvirtį ryte ir po pietų, o pusę tabletės prieš miegą. Labai bijojau prirasti, bet gan greit mečiau gerti dieną, nes gan intensyviai dirbau.
Klaikiai bijojau priprast, tad stengdavausi visaip atsijungti pati - vaikydavau mintis, stengdavausi nieko negalvoti, pasileisdavau "miego muziką" iš youtubė's (šiaip blogiausiais laikotarpiais buvo suintensyvėjęs tinitas, tai galvoje orkestrai šnypšdavo, muzika juos "perrėkdavo"), kažkaip jau kai melodija tapdavo pažįstama – užliūluodavo (nors ir ne visada). Paskui jau bromazepamo imdavausi kai jau būtinai reikėdavo išsimiegot. Galų gale pradėjo veikti papildai miegui (prieš tai - jokio poveikio).

Ar bandai papildomai kokias nors "užsiliūliavimo" technikas? Tiesiog ieškai, kas tau padeda užmigti?
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
emar rašė:Man nuo didelio nerimo ir nemigos skyrė bromazepamą (AD buvo cipraleksas), bet liepė pradžioj gerti po ketvirtį ryte ir po pietų, o pusę tabletės prieš miegą. Labai bijojau prirasti, bet gan greit mečiau gerti dieną, nes gan intensyviai dirbau.
Klaikiai bijojau priprast, tad stengdavausi visaip atsijungti pati - vaikydavau mintis, stengdavausi nieko negalvoti, pasileisdavau "miego muziką" iš youtubė's (šiaip blogiausiais laikotarpiais buvo suintensyvėjęs tinitas, tai galvoje orkestrai šnypšdavo, muzika juos "perrėkdavo"), kažkaip jau kai melodija tapdavo pažįstama – užliūluodavo (nors ir ne visada). Paskui jau bromazepamo imdavausi kai jau būtinai reikėdavo išsimiegot. Galų gale pradėjo veikti papildai miegui (prieš tai - jokio poveikio).

Ar bandai papildomai kokias nors "užsiliūliavimo" technikas? Tiesiog ieškai, kas tau padeda užmigti?

Ir as diena negeriu, nors sakė gert, imu tik nakciai, bet kad nelabai veikia. Technikos nepadeda, ir skaičiuoju ir filmuką koki suku ir skaitau ir is youtubes kazkoki hipnozes seansa žiūrėjau, niekas nepadeda. Tiesiog atrodo išjungtas miego mygtukas.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:Si naktis vėl klaiki.. Uzmigau 5 ryto, nors vakare geriau puse xanax tabletes. Jau nezinau ka daryti su miegu, didinti ta xanax? Juk Setralino tegeriu tik ketvertuka, negi ir toks kiekis gali taip viska sujaukti.. Sakykit, ar galima išgėrus xanax puse tabletes vakare, ir sakykim jauciu, kad miegas neateina, gerti ant virsaus halcion (nes tas ir kaip suprantu kazkoks benzo grupės), nes nesuprantu kas darosi, viena naktis miegu su xanax pusele kita budėjimo rezimas kažkoks.. Jau stoga rauna, kada baigsis ta nemiga

Vienu metu ir xanax ir halcion gerti negalima. Arba vienas arba kitas. Tai bandykite tik ta halcion, ar nepadeda?

As tai siulyciau isvis didint antidepresanto doze, ketvirti galima panaudot kelias dienas, kad didint palaipsniui, bet is jo naudos jokios. Gydymui turi buti adekvacios dozes preparatu - ketvirtis nieko negydo. As manau, kad neuzmiegate del nerimo, o ne del antidepresanto.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
LBJ rašė:
Saulyte78 rašė:Si naktis vėl klaiki.. Uzmigau 5 ryto, nors vakare geriau puse xanax tabletes. Jau nezinau ka daryti su miegu, didinti ta xanax? Juk Setralino tegeriu tik ketvertuka, negi ir toks kiekis gali taip viska sujaukti.. Sakykit, ar galima išgėrus xanax puse tabletes vakare, ir sakykim jauciu, kad miegas neateina, gerti ant virsaus halcion (nes tas ir kaip suprantu kazkoks benzo grupės), nes nesuprantu kas darosi, viena naktis miegu su xanax pusele kita budėjimo rezimas kažkoks.. Jau stoga rauna, kada baigsis ta nemiga

Vienu metu ir xanax ir halcion gerti negalima. Arba vienas arba kitas. Tai bandykite tik ta halcion, ar nepadeda?

As tai siulyciau isvis didint antidepresanto doze, ketvirti galima panaudot kelias dienas, kad didint palaipsniui, bet is jo naudos jokios. Gydymui turi buti adekvacios dozes preparatu - ketvirtis nieko negydo. As manau, kad neuzmiegate del nerimo, o ne del antidepresanto.

Geriau jau puse tabletes, bet pasakiau gyd, kad su miegu prastai, liepė vel gerti ketvirtadalį.. Vat ir toliau kankinuosi :bloga
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:
LBJ rašė:

Geriau jau puse tabletes, bet pasakiau gyd, kad su miegu prastai, liepė vel gerti ketvirtadalį.. Vat ir toliau kankinuosi :bloga

Na truputi nelogiska gerti ta ketvirti, nes nera jokiu ligu kurias gydytu tokios dozes. Jeigu sumazinote ir vistiek nemiga - tai matyt priezastis tikrai ne antidepresantas.

Reikia gydyti pagrindine liga adekvaciom dozem. Jeigu atsiranda nemiga - didinkite xanax ar halcion (jeigu ji paskyre). Bet siaip yra ir geresniu vaistu miegui
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413869 Tai ir as nesupratau, kodel liepe mazinti AD, o vaistu miegui prasiau kitokiu, sake pabaigt ka turiu. Zodziu keista situacija, gydymas labai keistas,jei galima pavadinti tai gydymu
Parašė Mersas
#413870 Neperdekit su tuo pripratimu, cia visus gazdina, kad nepiktnaudziautu vaistais, patys gyd zino, kad tik keli procentai prpranta. Ne viena zinau, kur metus gere xanaxs ar lexsusa ir mete be problemu.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#413872 Tavo tikslas - išsimiegoti. Tai jei vaistai padeda užmigti - ok, savaitę vartoji, tada kelias dienas žiūri kaip su miego mygtuku.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413873 Tiklas tikrai labai siektinas, miego trukumas tik blogina viska.. Bandysiu isgert visa tablete siai nakciai. Tik vat su AD tikra nesamone, ir as manau, kad ketvirtis naudos neduoda, nesuprantu, kodel sumazint liepe doze...
Parašė Edita z
#413875 [quote="Saulyte78"]Tiklas tikrai labai siektinas, miego trukumas tik blogina viska.. Bandysiu isgert visa tablete siai nakciai. Tik vat su AD tikra nesamone, ir as manau, kad ketvirtis naudos neduoda, nesuprantu, kodel sumazint liepe doze...[/quote

Aš geriu Zoloft 1/4 tabl per parą ir 1/4 3 kartus Tiapridal. Šis vaistas man gerina miegą, nėra 100 proc.bet jau galiu miegoti normaliau.
Pradžioje, kai geriau Xanax ir Zoloft 1/6 buvo kosmariskos bemiegės naktys, dabar susitvarkė. Naudoju vaistus ketvirtą mėnesį, niekada nesu jų gėrusi.
Mano padidintas jautrumas AD , tai gydytojos nuomone 1/6 ideali dozė ir iki 1/4 tabl. liepė kelti atsargiai, ir tikrai kai keliau iki 1/4 3 naktys buvo ne kas. Dabar jau gerai, per 3 gydymo mėnesius dingo panikos atakos, tachikardija, dusuliai, rėmuo,prakaitavimai ir ttt. Nors AD tik 1/6 tabl. plius pradžioje Eglonyl ,o dabar Tiapridal . Aš per visus vizitus vis klausiu ar tikrai maža dozė gydo? Visada gaunu ats. Taip, gydo. Nes nerimo gal koks 15- 20 proc. likę, o būdavo iki alpimo. Aš pasitikiu savo gydytoją, tad su keliomis bemiegemis naktimis susitaikau. Jei uzsuku prieš miegą kokią nemalonią minty galvoje pati, tai ir vaistai nepadės nebent dozės iki nejautros.
Čia mano patirtis, bet gal kažkas tiks ir Jums.
Sėkmės atrasti tą formulę.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
Edita z rašė:
Saulyte78 rašė:Tiklas tikrai labai siektinas, miego trukumas tik blogina viska.. Bandysiu isgert visa tablete siai nakciai. Tik vat su AD tikra nesamone, ir as manau, kad ketvirtis naudos neduoda, nesuprantu, kodel sumazint liepe doze...[/quote

Aš geriu Zoloft 1/4 tabl per parą ir 1/4 3 kartus Tiapridal. Šis vaistas man gerina miegą, nėra 100 proc.bet jau galiu miegoti normaliau.
Pradžioje, kai geriau Xanax ir Zoloft 1/6 buvo kosmariskos bemiegės naktys, dabar susitvarkė. Naudoju vaistus ketvirtą mėnesį, niekada nesu jų gėrusi.
Mano padidintas jautrumas AD , tai gydytojos nuomone 1/6 ideali dozė ir iki 1/4 tabl. liepė kelti atsargiai, ir tikrai kai keliau iki 1/4 3 naktys buvo ne kas. Dabar jau gerai, per 3 gydymo mėnesius dingo panikos atakos, tachikardija, dusuliai, rėmuo,prakaitavimai ir ttt. Nors AD tik 1/6 tabl. plius pradžioje Eglonyl ,o dabar Tiapridal . Aš per visus vizitus vis klausiu ar tikrai maža dozė gydo? Visada gaunu ats. Taip, gydo. Nes nerimo gal koks 15- 20 proc. likę, o būdavo iki alpimo. Aš pasitikiu savo gydytoją, tad su keliomis bemiegemis naktimis susitaikau. Jei uzsuku prieš miegą kokią nemalonią minty galvoje pati, tai ir vaistai nepadės nebent dozės iki nejautros.
Čia mano patirtis, bet gal kažkas tiks ir Jums.
Sėkmės atrasti tą formulę.

Aciu, uz toki issamu atsakyma :heart Kol kas kenciu, bandziau diena pamiegot, ne velnio
. Tikrai nemiga didele. Savijauta baisi. Jei sianakt vel bus bemiege naktis, tai nežinau ka daryt, nebera jegu net judeti,o normalesniu vaistu miegui neturiu, tik tas xanax ir halcion.. Reikia apsispręsti, kuri gerti nakciai :bloga