Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413877 O nenori pabandyt Mirtazapino? Nesiūlė daktarė? Tikrai užmigtum, garantuoju. Gal nebūtų labai gilus miegas iš pradžių, bet kažkiek tikrai išsimiegotum.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
Deividas rašė:O nenori pabandyt Mirtazapino? Nesiūlė daktarė? Tikrai užmigtum, garantuoju. Gal nebūtų labai gilus miegas iš pradžių, bet kažkiek tikrai išsimiegotum.

Nejo i kalbas apie vaistus kitus, sako israsytas halcion 10 tab. Vat ir viskas. Gerk ir žiūrėk kaip veiks..
Parašė Edita z
Saulyte78 rašė:
Deividas rašė:O nenori pabandyt Mirtazapino? Nesiūlė daktarė? Tikrai užmigtum, garantuoju. Gal nebūtų labai gilus miegas iš pradžių, bet kažkiek tikrai išsimiegotum.

Nejo i kalbas apie vaistus kitus, sako israsytas halcion 10 tab. Vat ir viskas. Gerk ir žiūrėk kaip veiks..

Pasidomejus Halcion, kas vartojo sako, kad puikus vaistas nemigai, veikti ėmė vieniems pirmą naktį, kt per kelias paras. Tik jis trumpalaikis vartojimui, kol susitvarko miegas. Tai Jums ir skyrė tik 10 tabl ,kad neprisipirktumete bereikalingų vaistų, jūsų vietoje gerciau juos ir tada būtų aisku ko siekė gydytoja juos skirdama, nemanau, kad šiaip sau. Gal numigsite ir gailesites ,kad negerete anksčiau. Sėkmės.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
Edita z rašė:
Saulyte78 rašė:

Pasidomejus Halcion, kas vartojo sako, kad puikus vaistas nemigai, veikti ėmė vieniems pirmą naktį, kt per kelias paras. Tik jis trumpalaikis vartojimui, kol susitvarko miegas. Tai Jums ir skyrė tik 10 tabl ,kad neprisipirktumete bereikalingų vaistų, jūsų vietoje gerciau juos ir tada būtų aisku ko siekė gydytoja juos skirdama, nemanau, kad šiaip sau. Gal numigsite ir gailesites ,kad negerete anksčiau. Sėkmės.

Gal zinot pirma karta visa tablete gert ar puse? Gyd nieko nepasake apie tai.
Parašė Mersas
#413882 Gydutijai rekomenduoja visada pradet nuo mazis dozes, nuo ketvircio 2 d, nuo puses 2 dienas ir tt, ty palengva didint
Vartotojo avataras
Parašė emar
#413884 iš lapelio:
Daugumai suaugusiųjų rekomenduojama prieš miegą geriama dozė yra 250 mikrogramų, tačiau kai kuriems gali pakakti 125 mikrogramų dozės. Maksimalią 500 mikrogramų dozę galima vartoti tik tais atvejais, kai mažesnės dozės neveiksmingos.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#413885 Lapelyje taip pat parašyta, kad nevartoti ilgiau nei 10 dienų.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#413888 Aš siūlyčiau bandyti pusę tabletės ir žiūrėt ar veiksminga. Bet būtina išsimiegot, tai yra, skirti 7-8 valandas miego. Bet jei konkrečiai nieko nesakė, tai pagal nutylėjimą aš manyčiau, galima gerti visą dozę. Bent jau prie Bromazepamo niekada atskirai nesipratinu ir jei nusprendžiu, kad man jo reikia, imu kiek manausi, kad užtektų. Ir jei veiksminga pusė tabletės - vartoti 10 dienų ir likutį pasilikti "blogoms dienoms". Ir pasiklausti dar gydytojo, bet aš nedelsčiau ir neatidėliočiau, jei su miegu šakės.
Parašė Edita z
#413892 Nejo i kalbas apie vaistus kitus, sako israsytas halcion 10 tab. Vat ir viskas. Gerk ir žiūrėk kaip veiks..[/quote]

Pasidomejus Halcion, kas vartojo sako, kad puikus vaistas nemigai, veikti ėmė vieniems pirmą naktį, kt per kelias paras. Tik jis trumpalaikis vartojimui, kol susitvarko miegas. Tai Jums ir skyrė tik 10 tabl ,kad neprisipirktumete bereikalingų vaistų, jūsų vietoje gerciau juos ir tada būtų aisku ko siekė gydytoja juos skirdama, nemanau, kad šiaip sau. Gal numigsite ir gailesites ,kad negerete anksčiau. Sėkmės.[/quote]

Gal zinot pirma karta visa tablete gert ar puse? Gyd nieko nepasake apie tai.[/quote]

Vieniems 0,5 tabl. Kitiems visa tabl. Tai labai individualu. Jei nedrįstate imkite 0,5. Jei bus mažai kitą naktį visą. Tik reik būtinai bandyti, nes loterijoje nelaimesime jei bilietų nepirksime. Jums reik žinoti ar veikia, o tai tik vartojant. Išdrįskite, tikekimes pavyks.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Edita z rašė:
Saulyte78 rašė:Tiklas tikrai labai siektinas, miego trukumas tik blogina viska.. Bandysiu isgert visa tablete siai nakciai. Tik vat su AD tikra nesamone, ir as manau, kad ketvirtis naudos neduoda, nesuprantu, kodel sumazint liepe doze...[/quote

Aš geriu Zoloft 1/4 tabl per parą ir 1/4 3 kartus Tiapridal. Šis vaistas man gerina miegą, nėra 100 proc.bet jau galiu miegoti normaliau.
Pradžioje, kai geriau Xanax ir Zoloft 1/6 buvo kosmariskos bemiegės naktys, dabar susitvarkė. Naudoju vaistus ketvirtą mėnesį, niekada nesu jų gėrusi.
Mano padidintas jautrumas AD , tai gydytojos nuomone 1/6 ideali dozė ir iki 1/4 tabl. liepė kelti atsargiai, ir tikrai kai keliau iki 1/4 3 naktys buvo ne kas. Dabar jau gerai, per 3 gydymo mėnesius dingo panikos atakos, tachikardija, dusuliai, rėmuo,prakaitavimai ir ttt. Nors AD tik 1/6 tabl. plius pradžioje Eglonyl ,o dabar Tiapridal . Aš per visus vizitus vis klausiu ar tikrai maža dozė gydo? Visada gaunu ats. Taip, gydo. Nes nerimo gal koks 15- 20 proc. likę, o būdavo iki alpimo. Aš pasitikiu savo gydytoją, tad su keliomis bemiegemis naktimis susitaikau. Jei uzsuku prieš miegą kokią nemalonią minty galvoje pati, tai ir vaistai nepadės nebent dozės iki nejautros.
Čia mano patirtis, bet gal kažkas tiks ir Jums.
Sėkmės atrasti tą formulę.

As nesuprantu, jus gal bent apie 100mg tablete sertralino kalbat, kad 1/6? Nes cia komedija, kad sitaip efektyviai padeda nuo nerimo. Nerimas isvis vienas sunkiausiu pasiduodanciu gydymui. Jums neuroleptikas nerima mazina, tikrai ne sertralinas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:
Edita z rašė:
Saulyte78 rašė:Tiklas tikrai labai siektinas, miego trukumas tik blogina viska.. Bandysiu isgert visa tablete siai nakciai. Tik vat su AD tikra nesamone, ir as manau, kad ketvirtis naudos neduoda, nesuprantu, kodel sumazint liepe doze...[/quote

Aš geriu Zoloft 1/4 tabl per parą ir 1/4 3 kartus Tiapridal. Šis vaistas man gerina miegą, nėra 100 proc.bet jau galiu miegoti normaliau.
Pradžioje, kai geriau Xanax ir Zoloft 1/6 buvo kosmariskos bemiegės naktys, dabar susitvarkė. Naudoju vaistus ketvirtą mėnesį, niekada nesu jų gėrusi.
Mano padidintas jautrumas AD , tai gydytojos nuomone 1/6 ideali dozė ir iki 1/4 tabl. liepė kelti atsargiai, ir tikrai kai keliau iki 1/4 3 naktys buvo ne kas. Dabar jau gerai, per 3 gydymo mėnesius dingo panikos atakos, tachikardija, dusuliai, rėmuo,prakaitavimai ir ttt. Nors AD tik 1/6 tabl. plius pradžioje Eglonyl ,o dabar Tiapridal . Aš per visus vizitus vis klausiu ar tikrai maža dozė gydo? Visada gaunu ats. Taip, gydo. Nes nerimo gal koks 15- 20 proc. likę, o būdavo iki alpimo. Aš pasitikiu savo gydytoją, tad su keliomis bemiegemis naktimis susitaikau. Jei uzsuku prieš miegą kokią nemalonią minty galvoje pati, tai ir vaistai nepadės nebent dozės iki nejautros.

As nesuprantu, jus gal bent apie 100mg tablete sertralino kalbat, kad 1/6? Nes cia komedija, kad sitaip efektyviai padeda nuo nerimo. Nerimas isvis vienas sunkiausiu pasiduodanciu gydymui. Jums neuroleptikas nerima mazina, tikrai ne sertralinas.

Pritariu, nerimas tikrai vienas iš sunkiausiai pasiduodančių simptomų. Man asmeniškai dar tikrai prireiks bent pusmečio, o gal dar ir ilgiau kol dings, nors vartoju tikrai gan padorias dozes vaistų.
Parašė Edita z
LBJ rašė:
Edita z rašė:

Komedija ar ne spręsti ne man, Zoloft sutvarkė nerimą jau trečios sav. pabaigoje, taip doze 1/4 100 mg. Tiapridal skirtas nueinant nuo xanax, nes visai mesti sunkiai sekėsi, o dozė irgi buvo juokinga ty pripratimą sukėlė 0,5 mg xanax 7 mėn kažkur vartojimo.
Gydytojos žodžiais - mano organizmas ir smegenys labai jautrūs cheminiams vaistams, tad ji teigia, kad gersiu mažom dozem ir sveiksiu.
Matyt aš tokia jau esu . Visi mes skirtingi ir vaistų negalime patys pasiskirti, kaip ir dozių.
Kodėl vieni greit suranda savo derinius, o kiti ir metus neranda.
Jei man padeda tokią dozę aš džiaugiuosi, kad ateity turėsiu kur ją kelti. Nes vaistas turbūt tinka ir patinka.
Parašė Edita z
#413900 As nesuprantu, jus gal bent apie 100mg tablete sertralino kalbat, kad 1/6? Nes cia komedija, kad sitaip efektyviai padeda nuo nerimo. Nerimas isvis vienas sunkiausiu pasiduodanciu gydymui. Jums neuroleptikas nerima mazina, tikrai ne sertralinas.[/quote]

Komedija ar ne spręsti ne man, Zoloft sutvarkė nerimą jau trečios sav. pabaigoje, taip doze 1/4 100 mg. Tiapridal skirtas nueinant nuo xanax, nes visai mesti sunkiai sekėsi, o dozė irgi buvo juokinga ty pripratimą sukėlė 0,5 mg xanax 7 mėn kažkur vartojimo.
Gydytojos žodžiais - mano organizmas ir smegenys labai jautrūs cheminiams vaistams, tad ji teigia, kad gersiu mažom dozem ir sveiksiu.
Matyt aš tokia jau esu . Visi mes skirtingi ir vaistų negalime patys pasiskirti, kaip ir dozių.
Kodėl vieni greit suranda savo derinius, o kiti ir metus neranda.
Jei man padeda tokią dozę aš džiaugiuosi, kad ateity turėsiu kur ją kelti. Nes vaistas turbūt tinka ir patinka.[/quote]

Man nustatyta vegetacinė distonija. Nerimas ir panika buvo pastovūs mano palydovai, be vaistų 4-6 kartus per mėnesį, su xanax 3-4. Todėl ėmiau ieškoti pagalbos, gydymas nuo gruodžio 12 d 2020 . Gydytoja pati džiaugiasi , kad rezultatas greitas ir siūlo psichoterapiją jau lankyti, net sako gal jos būtų pakakę, bet kas būtų jei būtų...kai nualpau, tada atrodė tik vaistai mano inkaras, nesigailiu. Psichoterapijai reik daugiau laiko manau. Tai tokia ta mano mini istorija.
Nebúkit pikti ant mano dozių, jos mano ir aš jas myliu.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413925 Nu ka, halcion veikia tikrai labai trumpai, pora valandų tik ta pusele. Tai 2 kart geriau nakti, kokias 4-5 val miego isplesiau bendrai. Susiekiau ryte su gyd, sake dades kazkokio kvepetino ar kazkaip taip. Gal kas geret, kaip jis miegui?