- 2021 03 21, 22:17
As nesuprantu, jus gal bent apie 100mg tablete sertralino kalbat, kad 1/6? Nes cia komedija, kad sitaip efektyviai padeda nuo nerimo. Nerimas isvis vienas sunkiausiu pasiduodanciu gydymui. Jums neuroleptikas nerima mazina, tikrai ne sertralinas.[/quote]
Komedija ar ne spręsti ne man, Zoloft sutvarkė nerimą jau trečios sav. pabaigoje, taip doze 1/4 100 mg. Tiapridal skirtas nueinant nuo xanax, nes visai mesti sunkiai sekėsi, o dozė irgi buvo juokinga ty pripratimą sukėlė 0,5 mg xanax 7 mėn kažkur vartojimo.
Gydytojos žodžiais - mano organizmas ir smegenys labai jautrūs cheminiams vaistams, tad ji teigia, kad gersiu mažom dozem ir sveiksiu.
Matyt aš tokia jau esu . Visi mes skirtingi ir vaistų negalime patys pasiskirti, kaip ir dozių.
Kodėl vieni greit suranda savo derinius, o kiti ir metus neranda.
Jei man padeda tokią dozę aš džiaugiuosi, kad ateity turėsiu kur ją kelti. Nes vaistas turbūt tinka ir patinka.[/quote]
Man nustatyta vegetacinė distonija. Nerimas ir panika buvo pastovūs mano palydovai, be vaistų 4-6 kartus per mėnesį, su xanax 3-4. Todėl ėmiau ieškoti pagalbos, gydymas nuo gruodžio 12 d 2020 . Gydytoja pati džiaugiasi , kad rezultatas greitas ir siūlo psichoterapiją jau lankyti, net sako gal jos būtų pakakę, bet kas būtų jei būtų...kai nualpau, tada atrodė tik vaistai mano inkaras, nesigailiu. Psichoterapijai reik daugiau laiko manau. Tai tokia ta mano mini istorija.
Nebúkit pikti ant mano dozių, jos mano ir aš jas myliu.