- 2021 03 25, 21:50
Saulyte78 rašė:Mano dozė ko kas tik 25 mg, dar savaitę tokia ir tik po to 50 mg jau imsiu. Matyt dėl to vien šalutiniai ir nesijaučia to gerumo, nors šiandien lygiai 3 savaites kaip pradėjau vartoti AD. Kažkaip man lėtai tą vaistą įvedinėti liepė. Tik kas 10 dienų didiname dozę. Žodžiu greit gerai nebus, jei tik 50mg gydo realiai.
Sveiki, vakar buvau pas gydytoją ,tai paliko dar po 3,5 mėn gydymo toliau tik 1/4 Zoloft ir 3 k po 1/4 Tiapridal. Klausiau jos jau 5 kartą ar tikrai gydo 1/4 Zoloft , patikino ,kad tikrai. Pati pasakė gydytoja , kad jei noriu ,kad daugiau aktyvintų ir nemiga užpultų tada iki pusės tabl. kelt. Atsisakiau. Man labai gerai veikia šis duetas dabar, tik dėl svorio kankina. Bet su maisto ribojimu bent kontroliuoju nemaldomâ jo kilimą. Klausiau dėl Brintellix , tai mano atveju dėl nerimo ir panikos jis netinkamas.
Tiapridal sakė reiks vartoti kol nejučia pradėsiu pamiršti išgerti kokią dozę arba jos retesnes taps. Bet aš neskubu labai, sirgau nemažai laiko, reik duoti laiko ir sveikimo. Šiaip gydymu labai džiaugiuosi, gyvenimas kitomis spalvomis veriasi, dzin

jausmas patinka, patinka prie indų plovimo ar maisto gamybos matyti savo vyrą

o man tik dzin....
Galiu skaityti knygą ar filmą žiūrėti ir pamiršti netvarkytus namus, anksčiau pikta dusdama varinėjau, o kam, myli ir dabar.
Pirmas AD vartojimo mėnuo buvo man labai nelengvas, bet paskui pridėjus Eglonyl ir po to pakeitus į Tiapridal ėmė darytis tikrai geriau.
Jei jūs iskentesite dar mėnesį manau bus tik geryn, bent taip labai linkiu, iš visos širdies. O gal prireiks ir kito vaistukai, ty derinio iš kelių preparatų, jei Jūs pasitikit savo gydytoju tai tikrai bendrom jėgom isbrisite, tik truputuką kantrybės. Sėkmės Jums!