Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413978 Suteikit vilčių, kad ta situacija ilgai nesitęs.. Pakėliau setralin iki pusės tabletes jau, oje kad išlindo nerimas, širdį kala, galva svaigsta.. Tik xanax kažkiek nuima.. Trecia savaite kaip geriu AD, bet dar jaučiuosi ne kaip.
Miegas be vaistų neįmanomas, nerimas lenda vistiek.. Kiek čia teks pratintis prie vaistų, kada organizmas nustos durniuoti.. Norisi jau miegoti be tu tranlvilantu ir jaustis nors kiek geriau..
Vartotojo avataras
Parašė emar
#413979 Aš gėriau AD pusantrų metų, po pusmečio nuo pradžios dar kėliau dozę, nes neveikė depresijos.
O psichoterapiją lankai? Nes nerimas dėl šalia vykstančių dalykų, ne šiaip nerimas dėl nerimo?
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
emar rašė:Aš gėriau AD pusantrų metų, po pusmečio nuo pradžios dar kėliau dozę, nes neveikė depresijos.
O psichoterapiją lankai? Nes nerimas dėl šalia vykstančių dalykų, ne šiaip nerimas dėl nerimo?

Taip, nuo sausio kas savaite bendrauju su psichologe. Mano bėdos yra baisus nerimas, kuris išsivystė po sunkių ligų. Buvo didelis operacijų etapas ir kova už gyvybę, po visko ir išlindo tas nerimas su galvos svaigimu ir springimu maistu . Dabar dirbame su tomis baimėmis, kurios liko iš to etapo. Nes sveikata kartais vėl pablogėja, bet ne dėl nerimo, o surišta su senomis bėdomis. Dabar jau norisi stabilumo daugiau, bet kol kas nepavyksta. Vienitelis pliusas po 3 savaičių AD gėrimo, tai kad valgymas lengvesnis, nebėra tokio springimo, bet visa kita kol kas ne kaip. Norisi tileti, kad prades viskas tvarkytis, gal dar reikia laiko AD isibegejimui, nes tik 3 diena geriu puse tabletes, visas tas porą gerų savaičių ir net su uodega, geriau ketvirtadalį tik, tai gal dėl to dar nesijaučia pagerėjimo..
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:
emar rašė:Aš gėriau AD pusantrų metų, po pusmečio nuo pradžios dar kėliau dozę, nes neveikė depresijos.

Taip, nuo sausio kas savaite bendrauju su psichologe. Mano bėdos yra baisus nerimas, kuris išsivystė po sunkių ligų. Buvo didelis operacijų etapas ir kova už gyvybę, po visko ir išlindo tas nerimas su galvos svaigimu ir springimu maistu . Dabar dirbame su tomis baimėmis, kurios liko iš to etapo. Nes sveikata kartais vėl pablogėja, bet ne dėl nerimo, o surišta su senomis bėdomis. Dabar jau norisi stabilumo daugiau, bet kol kas nepavyksta. Vienitelis pliusas po 3 savaičių AD gėrimo, tai kad valgymas lengvesnis, nebėra tokio springimo, bet visa kita kol kas ne kaip. Norisi tileti, kad prades viskas tvarkytis, gal dar reikia laiko AD isibegejimui, nes tik 3 diena geriu puse tabletes, visas tas porą gerų savaičių ir net su uodega, geriau ketvirtadalį tik, tai gal dėl to dar nesijaučia pagerėjimo..

Pora savaiciu kol receptoriai nenusireguliuoja visad pablogeja. Gali ir pykinti, nerimas islysti. Pabandykite laikinai xanax daugiau pagerti. Du kart dienoj pvz. Is ryto ir i vakara. Xanax veikia 4val, tai ji net 3kart dienoj galima gert
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413986 50mg jau yra gydanti doze. Tai nusiteikite optimistiskai, po 3-4 savaiciu geriau pasijausite. Jeigu yra salutiniai tokie, reiskias vaistas veikia. Salutiniai praeis, o pasiliks geresnes savijautos jausmas.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#413987 Gal užteks ir 50 mg :) aš vartoju 100, tai man super. Pastebimą efektą pastebėjau po 1.5 - 2 mėn. Nuotaika geresnė, energijos tikrai daugiau. Mažiau nerimo. O kas man patinka, yra emotional blunting. Toks chill, į problemas žiūriu ramiai, mažiau pergyvenu, reakcijos mažesnės, nu žodžiu, man labai padeda :)
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413997 Mano dozė ko kas tik 25 mg, dar savaitę tokia ir tik po to 50 mg jau imsiu. Matyt dėl to vien šalutiniai ir nesijaučia to gerumo, nors šiandien lygiai 3 savaites kaip pradėjau vartoti AD. Kažkaip man lėtai tą vaistą įvedinėti liepė. Tik kas 10 dienų didiname dozę. Žodžiu greit gerai nebus, jei tik 50mg gydo realiai.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Saulyte78 rašė:Mano dozė ko kas tik 25 mg, dar savaitę tokia ir tik po to 50 mg jau imsiu. Matyt dėl to vien šalutiniai ir nesijaučia to gerumo, nors šiandien lygiai 3 savaites kaip pradėjau vartoti AD. Kažkaip man lėtai tą vaistą įvedinėti liepė. Tik kas 10 dienų didiname dozę. Žodžiu greit gerai nebus, jei tik 50mg gydo realiai.

Manau protingai daro. Suprantama kad mes norim visi greit pasveikt, bet jeigu zoloft'as pasižymi aktyvavimu ar nemigos sukėlimu.. tai geriau lėčiau jau ir nerizikuot.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#414006 Mane matyt aktyvina, kitus gal atvirksciai, kiekvienas matyt kitaip vaista jaučia.. Teks dar laukti geresnių dienų.. Ačiū, visiems kas atsakote ir bendraujate!
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414019 Mane ir aktyvina :) galvojau kad kokia hipomanija pastovi, bet net nepanašu. Žodžiu zoloftas prideda jėgų savimi pasirūpinti dirbti, tvarkytis bendrauti, toliau judėti į priekį.
Parašė Edita z
Saulyte78 rašė:Mano dozė ko kas tik 25 mg, dar savaitę tokia ir tik po to 50 mg jau imsiu. Matyt dėl to vien šalutiniai ir nesijaučia to gerumo, nors šiandien lygiai 3 savaites kaip pradėjau vartoti AD. Kažkaip man lėtai tą vaistą įvedinėti liepė. Tik kas 10 dienų didiname dozę. Žodžiu greit gerai nebus, jei tik 50mg gydo realiai.

Sveiki, vakar buvau pas gydytoją ,tai paliko dar po 3,5 mėn gydymo toliau tik 1/4 Zoloft ir 3 k po 1/4 Tiapridal. Klausiau jos jau 5 kartą ar tikrai gydo 1/4 Zoloft , patikino ,kad tikrai. Pati pasakė gydytoja , kad jei noriu ,kad daugiau aktyvintų ir nemiga užpultų tada iki pusės tabl. kelt. Atsisakiau. Man labai gerai veikia šis duetas dabar, tik dėl svorio kankina. Bet su maisto ribojimu bent kontroliuoju nemaldomâ jo kilimą. Klausiau dėl Brintellix , tai mano atveju dėl nerimo ir panikos jis netinkamas.
Tiapridal sakė reiks vartoti kol nejučia pradėsiu pamiršti išgerti kokią dozę arba jos retesnes taps. Bet aš neskubu labai, sirgau nemažai laiko, reik duoti laiko ir sveikimo. Šiaip gydymu labai džiaugiuosi, gyvenimas kitomis spalvomis veriasi, dzin :achtung jausmas patinka, patinka prie indų plovimo ar maisto gamybos matyti savo vyrą B) o man tik dzin....
Galiu skaityti knygą ar filmą žiūrėti ir pamiršti netvarkytus namus, anksčiau pikta dusdama varinėjau, o kam, myli ir dabar.
Pirmas AD vartojimo mėnuo buvo man labai nelengvas, bet paskui pridėjus Eglonyl ir po to pakeitus į Tiapridal ėmė darytis tikrai geriau.
Jei jūs iskentesite dar mėnesį manau bus tik geryn, bent taip labai linkiu, iš visos širdies. O gal prireiks ir kito vaistukai, ty derinio iš kelių preparatų, jei Jūs pasitikit savo gydytoju tai tikrai bendrom jėgom isbrisite, tik truputuką kantrybės. Sėkmės Jums!
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
Edita z rašė:

Sveiki, vakar buvau pas gydytoją ,tai paliko dar po 3,5 mėn gydymo toliau tik 1/4 Zoloft ir 3 k po 1/4 Tiapridal. Klausiau jos jau 5 kartą ar tikrai gydo 1/4 Zoloft , patikino ,kad tikrai. Pati pasakė gydytoja , kad jei noriu ,kad daugiau aktyvintų ir nemiga užpultų tada iki pusės tabl. kelt. Atsisakiau. Man labai gerai veikia šis duetas dabar, tik dėl svorio kankina. Bet su maisto ribojimu bent kontroliuoju nemaldomâ jo kilimą. Klausiau dėl Brintellix , tai mano atveju dėl nerimo ir panikos jis netinkamas.
Tiapridal sakė reiks vartoti kol nejučia pradėsiu pamiršti išgerti kokią dozę arba jos retesnes taps. Bet aš neskubu labai, sirgau nemažai laiko, reik duoti laiko ir sveikimo. Šiaip gydymu labai džiaugiuosi, gyvenimas kitomis spalvomis veriasi, dzin :achtung jausmas patinka, patinka prie indų plovimo ar maisto gamybos matyti savo vyrą B) o man tik dzin....
Galiu skaityti knygą ar filmą žiūrėti ir pamiršti netvarkytus namus, anksčiau pikta dusdama varinėjau, o kam, myli ir dabar.
Pirmas AD vartojimo mėnuo buvo man labai nelengvas, bet paskui pridėjus Eglonyl ir po to pakeitus į Tiapridal ėmė darytis tikrai geriau.
Jei jūs iskentesite dar mėnesį manau bus tik geryn, bent taip labai linkiu, iš visos širdies. O gal prireiks ir kito vaistukai, ty derinio iš kelių preparatų, jei Jūs pasitikit savo gydytoju tai tikrai bendrom jėgom isbrisite, tik truputuką kantrybės. Sėkmės Jums!

Kaip džiugu skaityti, kad kazkam jau etapas šviesus prasidejo, tikrai, nes istverti ta laikotarpį su AD, kol viskas ima pamažu gerėti, tikrai nėra lengva.. Ir as labai tikiuosi, kad bus geriau! Kol kas dar kenčiu, nors jau buvo momentu, kai norėjosi nutraukti vaistus, ypac po keliu bemiegiu paru.. As ryte po AD paimu dar xanax pusele, nes jei neisgeriu, jauciu nerima kylanti, bet bandysiu mazinti iki ketvirčio xanax, o vakare dar halcion miegui tenka imti, kol kas miegas normalus dar negrizo.. Ačiū, už palinkėjimus :heart Sunkus tas gydymas, tikrai nera taip paprasta kaip įsivaizdavau..
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#414053 Norėjau dar toki nelabai korektiska klausima užduoti, kaip yra su lytiniu potraukiu? Man atrodo, kad kazko viskas stipriai smuko, visiskai nesinori, kas su tuo susiję.. O kalbant apie O..., tai deja deja.. Ar cia tik man taip "pasisekė"?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:Norėjau dar toki nelabai korektiska klausima užduoti, kaip yra su lytiniu potraukiu? Man atrodo, kad kazko viskas stipriai smuko, visiskai nesinori, kas su tuo susiję.. O kalbant apie O..., tai deja deja.. Ar cia tik man taip "pasisekė"?

Tikrai ne tik jum. Labai daznas salutinis. Man su visais SSRI buvo anorgazmija (negali pasiekti orgazmo).

Teks su situo susigyventi, nes nepraeina salutinis sitas. Kol gersit vaistus SSRI, tol taip bus.