- 2021 04 08, 11:20
Rajoninis rašė:Esu beveik visus vaistus isbandes ir galiu pasakyt ,kad jie man gyvenima sugadino. Neskaitinedavau vaistu lapelio info, bet budavo salutiniai,sakydavau gydytojams-atsakydavo kad cia ligos simptomai. Kai pradejau dometis vaistais, skaitinet info ir testuot(isgeriu ir pajauciu salutinius) supratau kad viskas nuo vaistu o gydytojam vienodai. Per 7m. nusivariau nuo nerimo ir streso iki sunkios depresijos su psichoze,paranojom,panikom. Buvau pas gal 10 garsiausiu psichiatru, visi pasakas skirtingas seka, tik del vieno visada taip pat kalba-vaistai nekalti,kaltas pats esi. Reiskia jeigu vaistas netinka tai tu arba issigalvoji, prisiskaitai info, isiteigi ir t.t. O kad lapely raso ta salutini koks man yra jiems dzin. Net su lapeliu vaistu ejau pabraukes salutinius pas gydytojus, visiem vienodai. Vienu zodziu pritariu kad pasauly(ypac LT) akmens amzius. Dabar nebegaliu mest antidepu ir raminanciu,neuroleptikai isvis siaubas-vieni ne tai kad gydo halo bet atvirksciai sukelia jas. Kiti neuroleptikai kausto. Visi papildomi t.y. gaba,lyrica,cyclodolis,karbamazepinas,valproine r.-sukelia halo. Vienu zodziu SIAUBAS. Geriau net nepradekit gert vaistu,viska imanoma sutvarkyt psichoterapija(kiek pats domejausi). Zinoma tai uztrunka,priklausomai nuo sutrikimo,ligos. P.s. Dar toks jaismas kad tie vaistai sukurti su zmonem bandymus daryt, kaip per antra pasaulini. Jau vien tai kad kazka isranda naujo o po kokiu 5m. uzdraudzia tai kaip pvz:lobotomija, arba kad tas pats klonikas. Is pradziu klonika rase laisvai nes sake kad ner pripratimo, paskui pamate kad yra visiskai atvirksciai,kad jis labiausiai duoda priklausomybe. Tai tiek.
Visiskai pritariu. Lygiai man tas pats sendien man jausmas geriant amitriptyline. Sianakt visa nemiegojau ir vos einant i miega labai realistiski vaizdai, kosmarai, visiskas gliukas. Pasijutau lyg buciau nesveikai uztripines ir paskendes kokiuose markese. Kazkokius kaip balsus girdejau, bet galvoje. Iskart nusprendziau nutraukti, nors jau buvau nusprendes, bet dabar isvis galvoju ar verta gerti vaistus jei dar nei vieni nepadejo.
Tai dabar klausimas. As ilgus metus kenciau jautruma, nerima, itampa. Dabar isvis perdegiau. Itamoa kyla nuo visko, nuo telefono, nuo filmu, nuo visiskai visko. Labai kencia stuburas, liksiu invalidas jei taip ir toliau. Visur protruzijos ir kitos stuburo ligos. Nepadeda nei kinezeterapija nei dar kas. Ogi todel kad as nuolatos esu itampoje, mano raumenys isitempe ir spaudzia stubura. As privalau kazkaip panaikinti ta jautruma ir itampa. Net sportuoti nebegaliu nes sukyla itampa ir buna labai baisu nenumirt..
Gal kas zinot, ar toki mano perdegima, nuolatine itampa kai organizmas i viska reaguoja budu KOVOK galima PAGYDYTI vaistais? Ar cia tiesiog reikia metus laiko labai labai ramiai ir sveikai gyventi ar cia butini vaistai? Nervu sistema issiderinusi isvis. Bet su tokiais vaistais tai nafik, dar didesnis ligonis. Galvoju ar gert seroxata, bet pamenu salutiniai nepatiko, bet lyg sutvarke kazka, nebepamenu. Patiko brintelix kad neturi salutiniu, tik sleikstuli ir labai prideda motyvacijos, nors man jos netruksta, man tik itampos perdaug, bet brintelix itampos nesutvarke. Ar bandyt kazka is tu dar karta ar tiesiog nusipirkt cbd, ikano, dar kokiu papildu, 5htp, arbatu, acc ir t.tm ir gyditis naturaliai? Bet iki siol tai nepadejo nes viska isbandes. Dabar vel viltis o gal dabar pavyktu. Nes siaip uzbaliavodavau seniau laikas nuo laiko ir aisku vel isbalancuoju organizma. Bet geriau du men xanax ir brintelix, buvo zymiai geriau nes xanax veike, bet po poros men nutraukiau viska nes itampos nemazino, na kai xanax nutraukiau. Nebezinau ka daryt. Vaistai labai blogai, bet sitaip gyventi as negaliu daugiau. Galva verzia nuo itampos visa laika. Viska riboti turiu ir nebegaliu veikti kazka malonaus, tarkim geimint ar grot su grotuvais muzika, nes kelia ziauria itampa. Jau atsikeliu su ja. Ka daryt... Seroxat, brintelix ar naturaliai kentet, bet nepadejo dar naturalumas. Nafik..