Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413945 Drugs.com dėl nerimo įvertintas 9.2 balo. Gal kas nors bandėte?
Parašė ciaupas
#413966 Taip bandyti teko, bet daugiausiai del skamsmo. Geriuau tabsus 400mg daily. Nepastebejau įtakos nerimui ar depresijai. Gal leidziamas yra efektyvesnis nzn. Parduodamas jis tik su raudonu receptu ale narkata, nzn kur jie ten randa kazka narkotinio. Pvz teneptinas turejo zymiai geresni efekta nerimui nei tramadolis, nors teneptinas veikia daugiau mu-opiod receptoriu uztai ir poveikis geresnis. Plius teneptinui nereikia raudono recepto gali psichiatras laisvai rasyt.
O jei galima butu suzinoti kd jumis domina tokia nestandartine informacija, turiu omeny cia gi viskas off-lebel use nekalbant apie priklausomybini pavoju?siaip del idomumo
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
ciaupas rašė:Taip bandyti teko, bet daugiausiai del skamsmo. Geriuau tabsus 400mg daily. Nepastebejau įtakos nerimui ar depresijai. Gal leidziamas yra efektyvesnis nzn. Parduodamas jis tik su raudonu receptu ale narkata, nzn kur jie ten randa kazka narkotinio. Pvz teneptinas turejo zymiai geresni efekta nerimui nei tramadolis, nors teneptinas veikia daugiau mu-opiod receptoriu uztai ir poveikis geresnis. Plius teneptinui nereikia raudono recepto gali psichiatras laisvai rasyt.
O jei galima butu suzinoti kd jumis domina tokia nestandartine informacija, turiu omeny cia gi viskas off-lebel use nekalbant apie priklausomybini pavoju?siaip del idomumo

Nes visi standartai isbandyti, del to ir domina. Bandysiu prasyt tramadolio, labai daug teigiamu atsiliepimu del OCD ir nerimo.
Parašė ciaupas
#413991 Jei protingas psichiatras tai parašys. O jei ne yra variantas eiti pas neurologa ir isšigalvoti kokį tai žiaurų skausmą. Pažįstu tokių kūriems tai pavyko be problemų.
Aš irgi visus standartus išbandęs. Dabartinis bupropionas+amantadinas+memantinas, nu ir dar ten lyricos, clonai ir finlepsinas. Kol kas veikia daugmaž nrml.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414106 Negavau... Atseit nenori rizikuoti savo licenzija, nes nera indikuojama tam. Pas kokia gydytoja lankaisi, ciaupas ? gal pas Alseikiene? girdejau geru atsiliepimu apie ja
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414107 Jis su raudonu receptu eina, jo?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414108 Romuvos klinikoj net neregistruoja nauju pacientu..
Parašė ciaupas
#414109 Aš Klaipėdoje tai ir daktarai čia vietiniai. Eina tramadolis su raudonu receptu. Man jo israse neurologė nes psichiatras negali jo rašyt. Čia tipo achujiena narkata tas tramadolis, juokas tik ima.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#414207 Mano terapeute sake, kad nuo Liepos ir benzodiazepinai bus su narkotiniu receptu, todel privatus psichiatrai irgi gaus tu receptu. Hello stimulants :)
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414211 Jo, as ir sita girdejau. Bet psichiatrai ir taip turetu turet situ receptu del metilfenidato. Nes man tai ne viena gydytoja, ne vienoj klinikoj yra rasius. Tik kad vieni turi tik el. recepto prejima, o kiti tik popierini kazkodel.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:Jo, as ir sita girdejau. Bet psichiatrai ir taip turetu turet situ receptu del metilfenidato. Nes man tai ne viena gydytoja, ne vienoj klinikoj yra rasius. Tik kad vieni turi tik el. recepto prejima, o kiti tik popierini kazkodel.

Nu klinikos, kurioje as lankausi, direktorius domejosi mano prasymu ir viskas kolkas buvo kaip po senovej - klinika neturi teises gauti raudonu receptu. Tai vat, cia gali buti keli scenarijai - mano klinika paprasciausiai negauna ju del kokiu nors reguliaciju - kai kurios gauna, todel ir gali israsyti. Kita mintis, kad yra tam tikri gydytojai, privatus ar valstybiniai, kurie kaip ir pripazinti ekspertai ADHD gydyme ir gauna tuos receptus, todel gali israsyti. "The truth is out there".