- 2020 11 16, 18:39
Man priligy labai padėjo nuo priešlaikinės ejakuliacijos ir libido neturėjimo. 3 tab ir jau 5 metus kažkur neturiu problemų
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
DeepCoffee rašė:Ne. Ziaurus tas vaistas amitriptyline. Visa nakti nemiegojau dabar. Vis uzmerkus akis baisiausi dalykai prasideda kurie atrodo labai realistiski. Jauciuosi kaip koks bandomasis triusis per karo laikotarpi. Jauciu kaip smegenis eda sie vaistai. Cia susirgsi tokius vartodamas tai tikrai. O ir ant sirdies negera, visokiausi dalykai vyksta. Greiciau issivalyt nuo ju. Tokius vaistus uzdraust. Ir daktarus kurie skiria juos nafik. Su juo tikrai psichinis paliksi arba darzove. Neveltui kainuoja 3eur
Mersas rašė: Ar esi bandes lyricaaaaa?

Magnetine_ rašė:Mersas rašė: Ar esi bandes lyricaaaaa?
Vartoju Amitriptiliną seniai. 4 tabletės (po 25 mg) per dieną. Šalutinių buvo iš pradžių, tokių kaip burnos džiūvimas, slopinimas, na toks raminantis poveikis. Dabar pulsas aukštas, tai turiu Betaloc vartoti papildomai. O Lyrica bandžiau. Manijas apmalšino, bet kaip girta vaikščiojau dėl sutrikusios pusiausvyros.
Beje, tik Amitriptilinas man geriausiai padeda nuimti depresiją su apatija ir jėgų nebuvimu. Bet ne visus antidepresantus bandžiau, tai galima sakyti dar paieškose.
biggie rašė:venlafaxinas, duloxetinas? Jie turetu pakankamai veikti siuos dalykus bet su daug mazesniais salutiniais

Magnetine_ rašė:Panašus vaistas į Amitriptiliną yra Nortriptilinas. Gal tas daugiau energijos suteiktų?

biggie rašė:Amitriptylinas yra triciklis antidepresantas. Tai reiskia, kad jis gan senos kartos vaistas, efektyvus, bet prasciau toleruojamas nei naujesni antidepresantai. Esu bandes nortriptylina, bet mane jis nusiunte i disforine manija, kai kombinavau su venlafaksinu.

Magnetine_ rašė:biggie rašė:Amitriptylinas yra triciklis antidepresantas. Tai reiskia, kad jis gan senos kartos vaistas, efektyvus, bet prasciau toleruojamas nei naujesni antidepresantai. Esu bandes nortriptylina, bet mane jis nusiunte i disforine manija, kai kombinavau su venlafaksinu.
Štai kaip.:-/ Man irgi antidepresantai linkę maniją užkelti. Manijai prasidėjus jų nebevartoju. Pasireiškia linksma nuotaika, jėgų daug turiu, nepavargstu visai, viskas gražu aplink atrodo, nešioju daiktus iš vienos vietos į kitą, ramiai sėdėti neįmanoma.