- 2021 02 19, 12:27
Sklandantis rašė:LBJ rašė:Idomu kur cia toki issireiskima kaip naciu piliule radai? Nebusi prisiskaites anti-psichiatrijos propagandos? Nes naciai siaip amfetamina vartojo 
Kažkuriam užsienio forume pastebėjau taip vadinant. Ir manau, kad ne be reikalo. Venlafaxino nutraukimo procentas dėl sunkių šalutinių reiškinių yra vienas didžiausių. Man pačiam pradiniame vartojimo etape teko patirti tokias būsenas, kad niekam nelinkiu. To niekada nebuvo vartojant escitalopramą. Beje, N.Zelandijoje gydytojai gali paskirti venlafaxiną tik po to, jei prieš tai pacientas išbandė bent du kitus AD.
Kad nutraukimas sunkus tai naciu piliule? Kazkaip sunkiai limpa man sis pavadinimas. Paroxetino juk irgi sunkus nutraukimas. Jeigu palaipsniui mazini, tai nieko baisaus neatsitiks. O po ilgo vartojimo betkoki vaista reikia palaipsniui nutraukt.
Man asmeniskai zolofto buvo sunkesnis nutraukimas, venlafaksino isvis nepajauciau.
O del N. Zelandijos, tai abejoju ar jie hospitalizacijos atveju neduoda venlafaksino. Juk irodyta, kad jis greiciausiai suveikia ir yra tikrai tarp efektyviausiu. Na, jeigu ir neduoda - tai visas pasaulis duoda. Ir ne po 75mg, o 300mg per pora dienu. Ir nieko perdaug baisaus nebuna.
As jau geriau jei bijociau, tai nebent neuroleptiku, nes tie tikrai gali sugadinti daug dalyku, o Lietuvoj gydytojai labai megsta iskart skirti neuroleptika salia neislaukus, kad galbut vieno AD uzteks. Man nuo sulpirido nulipimas buvo sunkiausias is visu. Ir vemiau ir trizniojau ir is lovos nepakilau ir mirt norejau. Po to kazkaip pavyko mirtazapinu pakeisti, nes nulipti paprastai buvo neimanoma,nors ir bandziau keliolika kartu.
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."