Moderatorius: signs
- 2021 04 10, 19:37
Sveiki visi. Ar yra vartojanciu Trittico retard 150 mg? Kaip Jums sis vaistas? Kokie salutiniai?
- 2021 04 10, 21:25
As tik 50 geriau, nes 150 yra jau kitam veikimui. Miegui iki 100, virs jau antidepresantinis.
- 2021 04 11, 09:52
Mane nemygdo 150 mg, kazkaip atpalaiduoja, jauciasi vakare nuovargis, bet uzmygti neeina. Buvo prideje dar ryte 150 mg, geriau apie savaite, isgerdavau ir po pusvalandzio, valandos uzmygdavau, bet neturejau jegu visiskai, nesinorejo nieko veikt, tai neistveriau ir nebegeriau. Gal cia tik man tokie salutiniai stiprus nuo visu vaistu, nepriima organizmas, siuo metu labai garsai nervina, nezinau nuo ko, gal nuo Lyricos, gal nuo Trittiko, bet labai klausa paastrejus ir nepraeina, ziauriai trugdo garsas visoks.
Mersas rašė:As tik 50 geriau, nes 150 yra jau kitam veikimui. Miegui iki 100, virs jau antidepresantinis.
Mane nemygdo 150 mg, kazkaip atpalaiduoja, jauciasi vakare nuovargis, bet uzmygti neeina. Buvo prideje dar ryte 150 mg, geriau apie savaite, isgerdavau ir po pusvalandzio, valandos uzmygdavau, bet neturejau jegu visiskai, nesinorejo nieko veikt, tai neistveriau ir nebegeriau. Gal cia tik man tokie salutiniai stiprus nuo visu vaistu, nepriima organizmas, siuo metu labai garsai nervina, nezinau nuo ko, gal nuo Lyricos, gal nuo Trittiko, bet labai klausa paastrejus ir nepraeina, ziauriai trugdo garsas visoks.
- 2021 04 11, 13:00
As esu lyrica gerus ir tritico, tai man ir buvo viskas paastreje, bet nzn nuo kurio. Tu nemaza kieki geri tritico, as tiek negeriau. O , kiek lyricos naudojai?
- 2021 04 11, 16:12
Lyricos geriau ryte 75 mg ir vakare 75 mg, bet siandien stiprus nerimas, tai per pietus pridejau 75 mg, siaip kai per pietus isgeriau, tai geriau pasidare, bet va dabar vel stiprus nerimas ar, tai baime uzejo, turbut Lyricos poveikis pasibaige, kazkokia panika, nezinau kaip paaiskinti.
Mersas rašė:As esu lyrica gerus ir tritico, tai man ir buvo viskas paastreje, bet nzn nuo kurio. Tu nemaza kieki geri tritico, as tiek negeriau. O , kiek lyricos naudojai?
Lyricos geriau ryte 75 mg ir vakare 75 mg, bet siandien stiprus nerimas, tai per pietus pridejau 75 mg, siaip kai per pietus isgeriau, tai geriau pasidare, bet va dabar vel stiprus nerimas ar, tai baime uzejo, turbut Lyricos poveikis pasibaige, kazkokia panika, nezinau kaip paaiskinti.
- 2021 04 11, 17:30
Bet neslopina taves nuo lyricos diena, as tik nakciai gerdavau
- 2021 04 11, 19:31
Truputi slopina, kai siandien per pietus pirma karta isgeriau, tai valanda ar miegojau, ar gulejau, nesupratau pats, tokioj busenoj buvau, po to praejo, lengviau pasidare, man kaip kada ji skirtingai suveikia, nezinau kodel, o kiek tu gerei nakciai?
Mersas rašė:Bet neslopina taves nuo lyricos diena, as tik nakciai gerdavau
Truputi slopina, kai siandien per pietus pirma karta isgeriau, tai valanda ar miegojau, ar gulejau, nesupratau pats, tokioj busenoj buvau, po to praejo, lengviau pasidare, man kaip kada ji skirtingai suveikia, nezinau kodel, o kiek tu gerei nakciai?
- 2021 04 11, 22:28
Lyrica toki transa duoda, del to kiti svaiginas su ja, kazkur nuo 300
- 2021 04 12, 12:38
Nezinau kaip galima svaigintis, man nepatiko tokia busena. Gal yra kam patinka, nezinau. Dabar isgeriau 75 mg, jau tokios busenos nebuvo.
Mersas rašė:Lyrica toki transa duoda, del to kiti svaiginas su ja, kazkur nuo 300
Nezinau kaip galima svaigintis, man nepatiko tokia busena. Gal yra kam patinka, nezinau. Dabar isgeriau 75 mg, jau tokios busenos nebuvo.
- 2021 04 12, 14:00
Ta busena greitai praeina kai organizmas apsipranta. Savaite max biski isplaukes pavaikscioji ir viskas. Kaip po alaus bokalo.
Baran rašė:Mersas rašė:Lyrica toki transa duoda, del to kiti svaiginas su ja, kazkur nuo 300
Ta busena greitai praeina kai organizmas apsipranta. Savaite max biski isplaukes pavaikscioji ir viskas. Kaip po alaus bokalo.
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 04 12, 19:31
Nezinau tiksliai nuo ko, gal nuo kazkuriu vaistu as atsikeliu ir jau mane viskas nervina, ypac kai kalba, ka nors garsiai daro, negaliu pakest sitos busenos, nezinau kas tai. Siaip vartoju Anafranil, Lyrica, Cyclodol ( 1 tablete), Trittico retard, Propranolol, Piracetam, Xanax. Tokia nesamone jau apie savaite, vakar buvo beveik gerai. Siandien vel tokia nesamone, biesina net kai telikas ijungtas kitam kambary. Nuo ko cia? Jau pabandziau Lorazepamo 2.5 mg 1 tb., vistiek nenuima. Jau taip atsibodo, kad isikysu ausu kamstukus i ausys.
- 2021 04 12, 20:36
Gali ir nuo ligos tas irzlumas buti.
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 04 12, 20:43
Gal ir nuo ligos, galvojau vakar, kad praejo, apsidziaugiau, siandien atsikeliau, tas pats kas uzvakar, gal nuo depresijos? Nes nieko nesinori veikt kazkaip, mintys tokios, kad greiciau eit miegot ir nieko daugiau.
LBJ rašė:Gali ir nuo ligos tas irzlumas buti.
Gal ir nuo ligos, galvojau vakar, kad praejo, apsidziaugiau, siandien atsikeliau, tas pats kas uzvakar, gal nuo depresijos? Nes nieko nesinori veikt kazkaip, mintys tokios, kad greiciau eit miegot ir nieko daugiau.
- 2021 04 12, 22:26
Manau nuo anafranilio arba lyrikos.