Moderatorius: signs

Parašė Mersas
mmm rašė:
Mersas rašė:Man ta pati problema, arba visai uzslopina, arba per daug uzkelia nerima, nera kazkokio vidurio

Buvau šiandien pas naują psichiatrą, gerai žinomą Liutkų. Šiandien dar nekoregavo man vaistų, bet pirmadienį vėl susitiksim ir kaip supratau jau paskirs/koreguos gydymą. Laukiu...
O kokius vaistus Mersas šiuo metu geri?

:))) tai kokius vaistus israse tas gydytojas?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#414710 Tada išrašė tiapridali, kad bromazepama nusiimciau. Išgėriau darbe kitą dieną, užspaudė galvą, ir verkti nebeišėjo,spaudimas sukilo,tada PA. Ždž nebegėriau jo. Tada jis sakė, kad išvis mesciau visus vaistus.
Poto ligoninėj pagulėjau, ten seroxata su fluanxoliu siule, antra diena seroxata nueme, nes vos sakini surezgiau, nu slopino zdz. Paliko coaxili su fluanxoliu porai savaiciu. Poto stogas vaziuot pradejo uzkelus fluankxoli iki 1.5. Kaustyti pradejo. Tada nueme ji. Tada escitaloprama vel pabande. Visai dingo apetitas nuo ketvirtuko, zdz bloga nuo jo buvo visom prasmem. Sleikstulys, vyzdziai juodi ir tt.
Pasiprasiau namo,nes pavargau ir nebevalgiau. Namie menesi atsigaudinejau. O dabar mano psi israse Reagila. Kas antra diena. Snd antra karta isgeriau, jau drebejimas prasidejo...ir toks apsinešimo jausmas nemalonus:/
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#414711 Pries metus bandziau, pradeti gerti sunku nebuvo, lyginant su kitais. Bet mane slopino, tiesiog ziuredavau i kompa darbe, man kazka sako kolega, bet as vos suprasdavau...sunku buvo dirbti. Bet man ir be sito vaisto uzeina toks "atsijungimo"/"plaukojimo" jausmas, bet brintelixas ir esci dar sustiprindavo tai.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#414714 Esci - escitalopramas.
Geriau brintelix, apie ji rasiau cia su paskutinius postus:)
"Pries metus bandziau, pradeti gerti sunku nebuvo, lyginant su kitais. Bet mane slopino, tiesiog ziuredavau i kompa darbe, man kazka sako kolega, bet as vos suprasdavau...sunku buvo dirbti. Bet man ir be sito vaisto uzeina toks "atsijungimo"/"plaukojimo" jausmas, bet brintelixas ir esci dar sustiprindavo tai."
Ir cia: "Nerimą manau jie mažina, kaip ir esci galima sakyti."
Parašė Mersas
mmm rašė:Esci - escitalopramas.
Geriau brintelix, apie ji rasiau cia su paskutinius postus:)
"Pries metus bandziau, pradeti gerti sunku nebuvo, lyginant su kitais. Bet mane slopino, tiesiog ziuredavau i kompa darbe, man kazka sako kolega, bet as vos suprasdavau...sunku buvo dirbti. Bet man ir be sito vaisto uzeina toks "atsijungimo"/"plaukojimo" jausmas, bet brintelixas ir esci dar sustiprindavo tai."
Ir cia: "Nerimą manau jie mažina, kaip ir esci galima sakyti."

O, kokia tavo diagnoze?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#414724 Misrus nerimo ir depresijos sutrikimas su panikos priepuoliais... o tavo? Kokius dabar geri vaistus?
Parašė vicyokz
#415935 Kam nors pasireiškia toks šalutinis poveikis nuo antidepresantų ( pvz man nuo paroxetino), kaip kojų skausmas apatinėje priekinėje dalyje, varginantis, deginantis skausmas ?
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#416143 Sveiki, gal kas žinosite - kokie vaistai naudojami (kaip pagal antrinę paskirtį) einant kalbėti prieš žmones, scenos baimei įveikti? Taip pat - kas vartotina, norint greitai įveikti socialinį nerimą, kad ir trumpam? :aciu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
kenny rašė:Sveiki, gal kas žinosite - kokie vaistai naudojami (kaip pagal antrinę paskirtį) einant kalbėti prieš žmones, scenos baimei įveikti? Taip pat - kas vartotina, norint greitai įveikti socialinį nerimą, kad ir trumpam? :aciu

Benzodiazepinai, pregabalinas.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
biggie rašė:
kenny rašė:Sveiki, gal kas žinosite - kokie vaistai naudojami (kaip pagal antrinę paskirtį) einant kalbėti prieš žmones, scenos baimei įveikti? Taip pat - kas vartotina, norint greitai įveikti socialinį nerimą, kad ir trumpam? :aciu

Benzodiazepinai, pregabalinas.

Dėkui. Bėda, kad šitie receptiniai, o benzai akivaizdžiai ant veido matosi
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416164 Tai gal dozė per didelė, kad "ant veido matosi"? :bloga Gal reik po nedidelę dozę ir žiūrėt... Man kai diazepamo lašelines statė tai ne tik veide matės, bet ir nesąmones sapaliojau, :D o nuo lexo tab nemanau, kad many kažkas matosi. Kai kurie tiesiog jautresni vaistams ir reik nuo trupučio bandyt.

O šiaip tada žoliniai preparatai, koks paprastasis kietis, ramunėlės kai kuriuos ramina, melisos, jonažolės (jei ad negeri, nes su dauguma ad jų negalima)... ir pan... Arba paprasčiausias valerijono tab bandyti. Pasižiūrėt kur koncentracija didesnė...