Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414256 Mano ziniomis 75mg okupuoja apie 80proc SERT, o veliau jau letai kyla. Is asmenines patirties irgi 75mg vs 112.5 mg jau jautesi noradrenerginis veikimas, o 75mg nesijaute. Man atrodo, kad 150mg yra jau gan neblogas NRI veikimas. O nuo 225mg jau stiprus ir prasideda dopaminerginis veikimas.

75mg lygu 10mg escitalopramo arba 50mg sertralino.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#414268 As ir pastebejau, kad 75mg venlafaxino yra visai neblogas SSRI. Kai dozes yra ~300mg tai venlafaxinas virsta kitu zverim visai, bet nuo dideliu doziu lakstau kaip nurautas, prakaitas musa, vyzdziai issiplete, truputi nenaturali busena.
Parašė Baran
#414906 Labas rytas, mazdaug per kiek laiko pradeda veikti Venlafaksinas? Paskyre pirma savaite ( nuo siandien) 75 mg ryte, o antra savaite: 150 mg ( ryte). Kokie dazniausiai salutiniai buna ir per kiek laiko praeina? Aciu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414913 4-6sav. kaip ir visų AD
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Labas rytas, mazdaug per kiek laiko pradeda veikti Venlafaksinas? Paskyre pirma savaite ( nuo siandien) 75 mg ryte, o antra savaite: 150 mg ( ryte). Kokie dazniausiai salutiniai buna ir per kiek laiko praeina? Aciu.

7-10 dienomis jau turetum kazka jausti. Kuo ankstesnis atsakas, tuo didesnis sansas, kad veiks kaip pridera.
Parašė Baran
#414942 Laba diena, antra diena vartoju Venlafaksina ( Alventa 75 mg ( pailginto atpalaidavimo kapsule), viena ryte, vakar be raminamuju ir Melatonino bei Pregabalino niekaip neuzmygau, nemiga prasidejo, vakar buvo stiprus nerimas, vietoj negalejau isbuti, nieko veikti negalejau, isgeriau 4 tabletes ( Lorazepamo 2.5 mg), beveik nepadejo, siandien ir gi 3 tabletes ( Lorazepamo 2.5 mg), viduj baime nenueme, nenustygstamuma niekaip nenueme, teko isgerti Pregabalino ryte ( 150 mg), per pietus ( 75 mg) ( bet jau jauciasi, kad mazokai, jau nerimas truputi lenda), vakare gersiu arba 75 mg, arba 150 mg, ziuresiu kaip jausiuos, kaip bus su uzmygimu, nes vakar teka 5 mg ( Diazepamo) nakciai isgerti ir, tai vos, vos uzmygau. Siaip Pregabalinas geras dalykas, bet as bandau ji mesti vartoti, bet kai pradejau gerti Venlafaksina teko vel ji padidinti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Laba diena, antra diena vartoju Venlafaksina ( Alventa 75 mg ( pailginto atpalaidavimo kapsule), viena ryte, vakar be raminamuju ir Melatonino bei Pregabalino niekaip neuzmygau, nemiga prasidejo, vakar buvo stiprus nerimas, vietoj negalejau isbuti, nieko veikti negalejau, isgeriau 4 tabletes ( Lorazepamo 2.5 mg), beveik nepadejo, siandien ir gi 3 tabletes ( Lorazepamo 2.5 mg), viduj baime nenueme, nenustygstamuma niekaip nenueme, teko isgerti Pregabalino ryte ( 150 mg), per pietus ( 75 mg) ( bet jau jauciasi, kad mazokai, jau nerimas truputi lenda), vakare gersiu arba 75 mg, arba 150 mg, ziuresiu kaip jausiuos, kaip bus su uzmygimu, nes vakar teka 5 mg ( Diazepamo) nakciai isgerti ir, tai vos, vos uzmygau. Siaip Pregabalinas geras dalykas, bet as bandau ji mesti vartoti, bet kai pradejau gerti Venlafaksina teko vel ji padidinti.

Antrinu, kad venlafaxinas gali padaryti tokiu dalyku, bet as kazkaip susikaupes visada pameginu truputi duoti laiko, irgi pageriu pregabalino, lorazepamo, dabar 150-300mg kaip jauciuos ryte, kai reik energijos 300mg veikia truputi stimuliuojanciai, 150mg man palaikymui uztenka
Parašė Mersas
#414947 Bet ar yra normalu, kad vaistai taip
Pablogina situacija juos pradejus gert. Suprantu gali buti kazkiek, bet jei vissi kazkoks kosmosas, tai tipo reikia kankintis ir laukti. O kaip zinoti ar tau jie tiks ar tinka?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:Bet ar yra normalu, kad vaistai taip
Pablogina situacija juos pradejus gert. Suprantu gali buti kazkiek, bet jei vissi kazkoks kosmosas, tai tipo reikia kankintis ir laukti. O kaip zinoti ar tau jie tiks ar tinka?

Tai nebus vaistas be salutiniu poveikiu, tiesiog reikia rinktis tokius, kurie individualiai padaro daugiausiai naudos lyginant su maziausiais salutiniais efektais. Kam benzodiazepinas nr.1 vaistas ir tikrai nerima stipriausiai malsina, man sunku suprast kodel reikia atimt tai, kaip klonazepamas, dabar kiti benzai bus su narkotiniais receptais, vnz.

Kas siejasi su SSRI, tai pirma serotoninas gali veikti per stipriai, jei pacientas yra jautrus serotonininiam poveikiui. Tam, kad "prilaikytu antidepresanta", galima koki atipini neuroleptika pridet, bendrai buklei padeda gan stipriai. Susinormalizavus, ta neuroleptika galima ir nutitruot. Neatmesciau ir mirtazapino, jei akatizija ar kazkas panasaus. Tarkim tas neuroleptikas pimavanserinas, vien del serotonino receptoriu blokados, padeda psichozei, visiskai be dopamino receptoriu blokados, tai reiskia visiskai nesant rizikos judesiu sutrikimams.
Parašė Baran
#414962 Labas vakaras, man nuo Venlafaksino ( ar nuo ligos, nezinau) viskas aplinkuj nervina ( beveik viskas), kazkoks nerimastingumas, truputi agresijos ( nors vartoju ir Pregabalina, ir Xanax, buna Klonazepamo, bet nelabai nuima), cia salutiniai gali buti nuo Venlafaksino? Siandien ji vartoju trecia diena ( 75 mg), kazkokia ar, tai depresija, ar astenija, bet kai ka nors ilgiau veikiu ( pavyzdziui, bunu prie telefono, televizoriaus) mane pradeda nervint ( nezinau ar suprasite), kaip ir negalejimas ilgai isbuti vienoje vietoje. Gydytoja man israsius ir neuroleptiku, bet as ju nevartoju, nenoriu. Gal man taip del dopamino?
Parašė Baran
#414970 Laba diena, turiu toki klausima, kiek esu geres antidepresantu, dabar Venlafaksina, man visiskai sutrikes virskinimas, nevirskina beveik visai, nors ir vartojau Mezym ( 40000), po dvi tabletes ( viena 20000 V), po kiekvieno valgio, man vistiek nevirskina, kame cia problema? Is ryto pavalgau ir vakare atsiraugioju rytiniu maistu. Gal kokius kitus vaistus reikia vartoti virskinimui? Gydytoja sake, reikia neguleti, o daugiau judeti, tada virskins, bet nors ir judejau man nevirskina pilvas. Kam taip yra buve ar taip yra? Jau senokai ta beda, kai tik nevartoju vaistu ( antidepresantu, priesepileptiniu, neuroleptiku) pradeda atrodo virskinimas susitvarko.
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
Baran rašė:Labas vakaras, man nuo Venlafaksino ( ar nuo ligos, nezinau) viskas aplinkuj nervina ( beveik viskas), kazkoks nerimastingumas, truputi agresijos

Sveikas atvykęs į venlafaxino pasaulį. Šita velnio piliulė gelbėja žmones kai neveikia niekas kitas, bet kaina už tai irgi nemaža - dažni susierzinimo, sunkiai valdomo pykčio, agresijos epizodai. Vnlfx pakeičia žmogaus asmenybę link šaltumo, abejingumo. Dabar teks pakentėt bent porą savaičių, tada pagert paskirtą dozę bent pusmetį, o vėliau galima bandyt mažint ieškant balanso tarp veikimo į depresiją ir minėto stipraus adrenerginio poveikio. Sėkmės ir kantrybės.
Parašė Baran
#414989 Sveiki, siaip kazkoks nerimas ar, tai nenustigimas vienoj vietoj kankina, pyktis ( net ant artimuju be jokios priezasties) nors vartoju visai maza vaisto doze ( 75 mg), nepadeda Lorazepamo 2.5 mg ( per diena 4 tabletes, jas isgeriu ir nejauciu jokio visiskai poveikio, suvartoju Klonazepamo per diena 1 mg ir Xanax 1.5 mg ir, tai yra stipri socialine fobija). Sake gydytoja kelti iki 150 mg Venlafaksino, daugiau nereikia. Rytais jegu nulis, vos issivalavau dantys, pasidarau kavos ir nieko nesinori daugiau veikti, tik guleti. Kai isgeriu Pregabalino truputi geriau pasidaro ir, tai jau pripratau ir ta doze galima sakyt neveikia. Kiek to efekto laukti kol prades veikti Venlafaksinas? Dar priedo prasidejo stipri agorafobija, zmoniu baime, baime bendrauti. Nevartojus Venlafaksino buvo silpnesne, bet uztat buvo juoda depresija.