Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#415009 Labai trumpas laikas kažką spręsti. Reikia pakentėti 3-4 sav. Stenkis, po to galėsi jau spręsti ar tinka ar ne. Šalutiniai gali sumažėti, o kai kurie dingti. Bet kokiu atvejai kažkokie simptomai liks :) būk stipriai!
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415010 Dar lauk.. kai bus bent 1 ar 2 mėnesiai tada galėsi daryt išvadas ar padėjo ar ne. Dabar bando priprast vaistas prie tavęs ir tu prie vaisto.
Parašė Baran
#415011 Jeigu kas suprantate Rusiskai.
Is Vikipedijos:

Другое

При применении венлафаксина были зафиксированы случаи ложноположительных результатов тестов на содержание в моче фенциклидина (PCP), кокаина и амфетамина. Эти случаи редки и встречаются при высоких дозах венлафаксина, более 150 мг в день, при длительном применении.

В редких случаях может возникать лекарственная акатизия.

Венлафаксин следует назначать с осторожностью пациентам с гипертонической болезнью. Прием венлафаксина должен быть прекращён, если артериальная гипертензия сохраняется.
Parašė Baran
Deividas rašė:Dar lauk.. kai bus bent 1 ar 2 mėnesiai tada galėsi daryt išvadas ar padėjo ar ne. Dabar bando priprast vaistas prie tavęs ir tu prie vaisto.

Tai, kad man nenuima tokio nerimo stipraus ( Klonazepamas, Diazepamas, Lorazepamas, Xanax), kad vos is proto neeinu, nezinau kaip paaiskint, net issedeti ramiai negaliu, tai taip atsisedu, tai ant ranku oda kandu. Viduj kazkokia baime stipri, as nezinau, man atrodo cia ne nelabai nerimas, bet baime, pilve kazkas darosi, kad atrodo isprotesiu. Man israsyti ir neuroleptikai ( nakciai: Risperidonas 2 mg ( tablete) ir Leponex 25 mg ( tablete)), bet as nenoriu ju vartoti, nes as nuo neuroleptiku bukas pasidarau, niekas nedomina, kaip darzove pasidarau ( visus isbandes ( beveik)). Siaip, o dopaminas turi kazkokios itakos siai mano busenai? Gal taip yra del dopamino?
Parašė Baran
#415053 Sveiki, siaip pradejau po 7 dienu vartojimo Venlafaksino ( 75 mg) vartuoti ( 150 mg), siandien pirma diena ( taip gydytoja liepe), siandien gan geriau jauciuosi su 150 mg, bet man taip buvo ir kai pradejau vartuoti 75 mg, bet po antros dienos ( mazdaug) prasidejo vel depresija, nieko nesinorejo veikti tik guleti ir gerti vaistus ( raminancius), kad miegoti ir nieko nematyti. Aisku siandien ir gi vartojau raminanciu, bet maziau, vietoj Klonazepamo - Xanax ( trumpo veikimo) ir Lorazepam. Idomu kaip dabar bus. Kam kokie salutiniai yra buve? Kada jie mazdaug praniksta? Kada tas antidepresantas prades pilnai veikti? Vieni raso po savaites jausis, kiti raso: 2 - 3 savaites, kiti isvis raso 2 - 3 menesiai. Nesamoniu nesamones.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415059 Pilnai smegenys pasisotina per 4-6 savaites. Po 6 savaičių tik galima daryti isvada, kad neveikia. Venlafaksinas greiciausiai suveikia siaip. O tie po pirmos dozes pagerejimai tai man visad buna, nes gauna smegenys serotonino daugiau.

Tas baisus nerimas kuri apibudinot, tai nieko gero. Gali buti ir akatizija. Tokiu atveju reiktu nutraukt neuroleptikus ir paziureti ar nepraeina. Jeigu praeina - akatizija. Jeigu ne, tai siaip nerimas. Bet pas jus, kai taip daznai keiciat vaistus ir vartojat 3 raminamuosius ko negalima daryti tai neatseksi kas cia nuo ko. Geriausia jums butu gultis i stacionara. Issiaiskins kas del ko ir pastatys jus ant koju
Parašė Baran
LBJ rašė:Pilnai smegenys pasisotina per 4-6 savaites. Po 6 savaičių tik galima daryti isvada, kad neveikia. Venlafaksinas greiciausiai suveikia siaip. O tie po pirmos dozes pagerejimai tai man visad buna, nes gauna smegenys serotonino daugiau.

Tas baisus nerimas kuri apibudinot, tai nieko gero. Gali buti ir akatizija. Tokiu atveju reiktu nutraukt neuroleptikus ir paziureti ar nepraeina. Jeigu praeina - akatizija. Jeigu ne, tai siaip nerimas. Bet pas jus, kai taip daznai keiciat vaistus ir vartojat 3 raminamuosius ko negalima daryti tai neatseksi kas cia nuo ko. Geriausia jums butu gultis i stacionara. Issiaiskins kas del ko ir pastatys jus ant koju

As nevartoju neuroleptiku, tik Venlafaksina, Propranololi ir raminancius, Lyrica 75 mg tik, bet tame esme, kad man raminantys nelabai padeda kazkodel, vakar po pirmos 150 mg Venlafaksino buvo nebloga nuotaika ir raminantys neblogai veike, siandien antra diena suvartojau 150 mg Venlafaksino, nieko nesinori veikti, bloga nuotaika, viskas erzina, dirglumas, prakaitavimasir t. t., nelabai as suprantu kame bedos, kaip cia islaukti 6 savaites kai tokia busena. Zodziu, kazkokia atvirkstine reakcija.
Parašė Baran
#415072 Gali buti nuo Venlafaksino ekstrapiramidinis sindromas? Gal pabandyti Cyclodolio tablete? Ar neverta?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415077 Gali, Man nuo visu SSRI/SNRI atsiranda tremoras, daug stipriau nei nuo neuroleptiku. Siaip ne visiems ju ligos eigoj apskritai reikia antidepresantu.
Parašė Mersas
#415080 O kas padeda nuo to aktyvinimo tokio nevisai normalaus, kazkokio nerimo gal, bet tokio kitokio? Geriu brintelixs ir jauciu lyg geresne nuotaika, bet kartu kazkokia energija, bet viskas nenaturalu
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415085 Tikrai zinosi, kad akatizija, nes to tragisko jausmo su niekuom nesupainiosi :D

O siaip brintellixas yra aktyvinantis, man vienas labiausiai aktyvinanciu. Tai normalu, kad jauti ta aktyvavima.

O kas padeda, tai fizinis aktyvumas. Isleidi sveikai ta energija ir vsio. Visi antidepresantai is principo turetu buti bent siek tiek aktyvinantys, nes tipineje depresijoje is lovos nepasikeli. Tai kaip ir logiska, kad serotoENERGINIS veikimas aktyvina.

Man asmeniskai tai brintellixas labai nepatiko - aktyvina, bet nerimo nenuima.
Parašė Baran
#415089 Skaiciau, kad Venlafaksinas sukelia akatizija, manau todel man nelabai padeda raminamieji, nes tikrai Xanax nuimtu nerima, o man nenuima, negaliu ilgai isbuti vienoj vietoj, vidine truputi baime kazkokia, vis negaliu ramiai guleti. Nuo akatizijos kazin ar Cyclodolio tablete padetu? Gal daugiau Propranololio reikia ( ryte 20 mg ir per pietus 20 mg vartuoju). Kazkaip idomus tas Venlafaksinas, kai kitus antidepresantus vartojau ( aisku nevisus), tai man raminantys gerai padedavo, o dabar is pacio ryto nenustygstamumas kazkoks, ilgai sukaupti ant vieno dalyko demesi negaliu.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415091 Man labai panašiai kaip tau Baran, tik man įvedus Rispoleptą. Raminamųjų šiaip nevartoju, bet kažkada ant durniaus pabandžiau gan daug paimt tai visiškai nieko nejaučiau. Baimės lyg ir nėra, bet vis negaliu vienoj vietoj išbūt ir niekas nebedomina, ties vienu dalyku negaliu ilgai sėdėt susikaupęs, turiu eit sportuot turiu eit iš namų belenkur kad tik kažkur kažką veikt :D šiaip užknisantis jausmas, bet visvien jau geriau negu kad panika ar nerimas nuolatinis. Nežinia būtent nuo kurių vaistų man taip, bet nuėmus ketipinorą ir įvedus rispoleptą man prasidėjo tokia nesamonė. Kažkoks.. per aktyvus biškutį.