Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#410686 Buvo. Raminamieji depresantai yra, atjungia paprastai sakant. Tačiau man, lorazepamas veiksmingiausias
Parašė vitamin9
signs rašė:Buvo. Raminamieji depresantai yra, atjungia paprastai sakant. Tačiau man, lorazepamas veiksmingiausias

Ziuriu kodel cia mane tokia uzemus didele tustuma kazkokia,aisku nerimai depresijos daro savo bet budavo su didziausiu nerimu galva sukasi o dabar tai toks be vizijos visiskai. Medazepama gerdavau pastoviai tikrai geriau sukdavosi. Geriu 2 po 2.5mg,nors ji kai po mazai gerdavau jausdavau kad jis toks bukinantis as ji tokiu plaktuku visada isivaizduodavau,man jis ir metai anksciau nelabai patiko,tarkim nuo kloniko minciu yra nuo sito tai...plaktukas sakau :) kaip fluxanolis dar pasaulis grazus? :D
Vartotojo avataras
Parašė emar
#414167 Klausykit, pridarysit forumui bėdų, lieps uždaryt už nelegalias veiklas.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#414171 Emar teisi. Mario ir Baran ispėju. Dar vienas viešas prašymas ar siūlymas dalintis vaistais ir teks atsisveikinti visiems laikams.
Parašė vitamin9
#415190 Pradejau koseti daug pastarasias savaites,gal siaip koks plauciu uzdegimas ar kas ten per sh reikes nueit pas daktaru. Kas idomiausia nakti viskas normaliai,va siandien taip pastebejau vaiskciojau biski atiskleiau viskas buvo ok,ivariau loriko ir pradejau koset,sutapimas ar ne?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415191 O man prikolas. Atsikeliu nakty ir nebejaučiu pusės kūno. Nei rankos nei kojos nei galvos nei nieko. Vartot pradėjau vaistus nuo strėnų (stuburo) nervų uždegimo, tai gal dėl to. Nes šiaip dar dėl insultų tokie būna gliukai. Nu jetau jetau, gal pagaliau leis man numirt, kiek jau galima kankintis :D o vitamin, ko tu "verki" dėl tų visų raminamųjų? Jei jie tau taip padeda tai įvaryk Xanax XR ir super bus. :D kokiom 8 valandom atsigausi, ilgo veikimo xanax'as.
Parašė vitamin9
Deividas rašė:O man prikolas. Atsikeliu nakty ir nebejaučiu pusės kūno. Nei rankos nei kojos nei galvos nei nieko. Vartot pradėjau vaistus nuo strėnų (stuburo) nervų uždegimo, tai gal dėl to. Nes šiaip dar dėl insultų tokie būna gliukai. Nu jetau jetau, gal pagaliau leis man numirt, kiek jau galima kankintis :D o vitamin, ko tu "verki" dėl tų visų raminamųjų? Jei jie tau taip padeda tai įvaryk Xanax XR ir super bus. :D kokiom 8 valandom atsigausi, ilgo veikimo xanax'as.

Tai kad uzdraudineja viskas nerasys tu vaistu kiek dabar raso mazins dozes. Nepatinka man tas lorezepamas kai klonika israsinejo tai loriko net negeriau nudauzdavo jis man galva kai su plaktuku tokia mintis budavo nemegdavau jo zodziu labai. Bet zinai ateina gyvenime laikas ir darai ko nenori :D Dabar kazkaip nejauciu tokio poveikio nes gal pastoviai varau,nors ir kai metinejau klonika ar ji geriau ne pora dienu. Xanaxa viena karta bandziau tai issigandau jo labiau nei pacio priepuolio :D tai gal nelabai saveikauja vaistai tau visi ir tie
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415194 Keistai. Man visi tiek xanax tiek lorafen tiek lexotanilis - visi gerai veikdavo. Visi jie juk ramina ir tiek žinių. Labiausiai lorafen patikdavo ir xanax.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415291 Tuoj ragaisis bus su raminamaisiais, vel kazka suka sveikatos ministerija, kad bus ant narkotiniu receptu, is vaistininko irgi girdejau kazka panasaus, butu gerai zinoti, kokia is tikruju situacija.
Parašė vitamin9
biggie rašė:Tuoj ragaisis bus su raminamaisiais, vel kazka suka sveikatos ministerija, kad bus ant narkotiniu receptu, is vaistininko irgi girdejau kazka panasaus, butu gerai zinoti, kokia is tikruju situacija.

Tai kokia ta situacija tokia kaip sako , narkotiniai receptai ir 1 table lengva i diena max,rasyt tai rasys ir klonika kam reikes,bet tai cia tures but kogero labai rimtas reikalas. As tik nesuprantu logikos,visas burbulas del vartojimo tai nes seimos daktares lengva ranka rasydavo bent anksciau raminamus,as pats zinau daktare kuri ten kaip saldainius rasydavom VISIEM raminamus,paprasyk ir gausi. Reikejo tiesiog uzdraust jei da rneuzdraustos seimos daktares o psichiatres palikt gydit su tais raminamais kam reik. Tai as per 3 daktares perejes dabar o lorika gi geriu 2.5x2 tai viena daktare atsisake manes nes suprato kad nesusitvarkys iki to menesio su manim,padla net loriko neisrase bet verke ten kazka kad is jos licenzija atims,is nieko gal nesneka,klinikos irgi nenori vp duoti 2.5mg loriko,israse po 1mg 60 tableciu,sakau tai ka as su jom veiksiu (bromezepamo turejau sako gerk,1 kart pabandziau nx vaikscioji be galvos jis ten 5x silpnesnis ( gerai kad turejau dar atsargu) ) po biski reik mazint o ne ble iskarto sokt nuo 2.5mg ant 1 pradedant antidepresanta kai nuo antidepresanto BELEKOKS nerimas buna pradedant,ZODZIU DAKTARU VEIKSMU NESUPRANTU,ka sugeba pasakyt - gulk i ligonine,gerai kad cia dar turiu savo galu nes butu pz gerciau viska ka turiu is anksciau nusipirkes ir like pakeliai nepaliesti visokiu kitu raminamu pakeliu kaip bromezepamas ir t.t. dvigubom dozem atpirkt loriko doze krc belekas apsurdas. Turiu ir kloniko dar kokiam menesiui :D Bet nevartoju nereik bet kad pyyp! ir taip sunku su nerimu dabar man kai bandziau mesti quet ir prasidejo sikna tai ble jie beleka logikos nera mesk lorika tipo taip,cia reik geru 3 menesiu ir mazinimo po biski o pyyp! israso 1mg lorika ir vsio nu cia grazus pasakymas - zudykis 2-3 menesius vartykis lovoj neiseidamas is namu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415796 O tai privačiai išrašo dabar raminamuosius su rožiniu receptu kuris neįeina į oficialias korteles ir esveikatą?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:
biggie rašė:Tuoj ragaisis bus su raminamaisiais, vel kazka suka sveikatos ministerija, kad bus ant narkotiniu receptu, is vaistininko irgi girdejau kazka panasaus, butu gerai zinoti, kokia is tikruju situacija.

Tai kokia ta situacija tokia kaip sako , narkotiniai receptai ir 1 table lengva i diena max,rasyt tai rasys ir klonika kam reikes,bet tai cia tures but kogero labai rimtas reikalas. As tik nesuprantu logikos,visas burbulas del vartojimo tai nes seimos daktares lengva ranka rasydavo bent anksciau raminamus,as pats zinau daktare kuri ten kaip saldainius rasydavom VISIEM raminamus,paprasyk ir gausi. Reikejo tiesiog uzdraust jei da rneuzdraustos seimos daktares o psichiatres palikt gydit su tais raminamais kam reik. Tai as per 3 daktares perejes dabar o lorika gi geriu 2.5x2 tai viena daktare atsisake manes nes suprato kad nesusitvarkys iki to menesio su manim,padla net loriko neisrase bet verke ten kazka kad is jos licenzija atims,is nieko gal nesneka,klinikos irgi nenori vp duoti 2.5mg loriko,israse po 1mg 60 tableciu,sakau tai ka as su jom veiksiu (bromezepamo turejau sako gerk,1 kart pabandziau nx vaikscioji be galvos jis ten 5x silpnesnis ( gerai kad turejau dar atsargu) ) po biski reik mazint o ne ble iskarto sokt nuo 2.5mg ant 1 pradedant antidepresanta kai nuo antidepresanto BELEKOKS nerimas buna pradedant,ZODZIU DAKTARU VEIKSMU NESUPRANTU,ka sugeba pasakyt - gulk i ligonine,gerai kad cia dar turiu savo galu nes butu pz gerciau viska ka turiu is anksciau nusipirkes ir like pakeliai nepaliesti visokiu kitu raminamu pakeliu kaip bromezepamas ir t.t. dvigubom dozem atpirkt loriko doze krc belekas apsurdas. Turiu ir kloniko dar kokiam menesiui :D Bet nevartoju nereik bet kad pyyp! ir taip sunku su nerimu dabar man kai bandziau mesti quet ir prasidejo sikna tai ble jie beleka logikos nera mesk lorika tipo taip,cia reik geru 3 menesiu ir mazinimo po biski o pyyp! israso 1mg lorika ir vsio nu cia grazus pasakymas - zudykis 2-3 menesius vartykis lovoj neiseidamas is namu.

Tu nepamastai kad jau pripratęs esi prie jų? Dėl to daktarai ir liepia mest. Aš sakau.. kad ir kokia šikna man būdavo kartais, bet aš raminamųjų labai vengiu. Nebent paimdavau tik per tikruosius panikos priepuolius. Aš asmeniškai ilgau nei 2-3 savaites nerizikuočiau imti jų. Teko daug domėtis kas būna žmonėm pripratusiems prie raminamųjų. Nenoriu gasdint bet žinok iki komos dasivaro žmonės. Dažnais atvejais juos būna sunkiau mest nei heroiną kokį. Jei čia viskas taip paprasta būtų tai aš irgi ryčiau raminamuosius ir būčiau sveikas (nes jie vieninteliai man tikrai padeda), bet aš vistiek neimu. Geriau pasikankinsiu su SSRI + neuroleptikais ir taip nerimą išsigydysiu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#416284 Kaip manote, ar esate priklausomi?