Moderatorius: signs

Parašė Baran
#415224 As ir gi nuo kiekvienu vaistu patampu kituo zmogumi, keicia tie patys antidepresantai, tie patys neuroleptikai asmenybe. Todel tevai visada galvoja, kad as ryju narkotikus - amfetamina ( nes anksciau vartojau truputi). Tai jie man prikysa beveik kiekviena diena tuos su**stus narkotikus, nors nebevartoju as ju jau seniai. Todel veza iskart su pareigunais i durhata, jeigu kazkas netaip. Man buvo viena karta parode nuo Klomipramino parode narkotiku testas : amfetamina. Galvojau iseisiu is proto, nes nebuvau jau daug metu nieko panasaus vartojes. Siaip sitie testai yra sudu kruva galiu pasakyt.
Su gydytoja gincijausi del to, nes tiek nervai nelaike tuo momentu, nes soka sioki toki gavau kai pasake rado amfetamina.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:Kai isgeriu Sertralino mane pradeda pykint ( cia dar nieko tokio), bet veliau prasideda svaigimas, tokia kaip depersonalizacija ( keistai viskas atrodo, tiksliai nezinau ar, tai depersonalizacija ar kas). Atrodo miegot noriu, atsigulu ir negaliu uzmygti.

Praeis uz poros sav
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415226 Pykina nes nuo 50mg pradejai.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#415229 Nu aš ir per PMS kitas žmogus pasidarau ir elgiuosi taip, kaip man nebūdinga.
Parašė Baran
#415230 Tai kaip uzmygti, jeigu negaliu, nervas ima. Pavarges jauciuosi, noriu miego, atsigulu nu niekaip negaliu uzmygti. Vakare prireikia saujos vaistu. Nuo Trittico retard 150 mg anksciau uzmygdavau, kai Sertralina pradejau vartoti, tai tas 150 mg nemygdo visiskai. Nesuprantu kokia cia turi buti nemyga, kad net Trazodonas nenumusa, vakar Kveatepino 200 mg trumpo veikimo isgeriau, vos kalbejau, galva svaigo belenkaip, bet uzmygt - niekaip, tai tada Diazepamo 5 mg paemiau ir Melatonino 6 mg ir tik tada vos kazkaip uzmygau, priedo nakti kas valanda beveik prabudinejau, galvojau greiciau tas rytas, i laikrodi paziuri, praeina po ~ 1 val., ~ 2 val. ir taip visa nakti. Turbut as vienas pasaulyje toks zmogus. Gal Pregabalinas neleido dar normaliai miegoti.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415231 Lygiai man taspats būdavo ligos pradžioj. Kas valandą irgi į laikrodį. "o pirma nakties. o dabar jau antra nakties. o trečia nakties.." ir t.t. Negilus miegas, su laiku susitvarko.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415232 Imčiau tavo vietoj arba 300mg kvetiapino arba 2mg rispolepto. Dar jeigu turi mirtazapino. Tikrai užmigdys, nes man irgi labai žiauri nemiga buvo, iki dabar labai sunkiai vaistai atjungia. Tai mane mirazapino 30mg su rispolepto 1mg labai neblogai atjungia. Dar geriau kvetiapinas dėl miego, bet virš 200mg reikia tau.
Parašė Baran
#415234 As turiu Leponexo 25 mg tabletem, atrodo dar po 100 mg turiu ir daugiau, bet po 100 mg pas motina, ji kontroliuoja visus ( beveik) vaistus, tai nezinau kaip cia bus, turiu Trazodono po 150 mg ( buvau isgeres 150 mg nakciai, neuzmygau, pridejau dar 50 mg - ir gi neuzmygau, tai be sansu). Kodel toks stiprus salutinis poveikis nuo Sertralino ( nemigos)?
Parašė Baran
#415237 Kazkodel man po pietu darosi sunkiai kalbeti, vos prakalbu, kaip girtas ( kaip pavartojes heroino), gal del Lyrikos? Geriu 300 mg Pregabalino. The The 2
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415239 Trazodonas gan silpnas hipnotikas... O salutiniai nuo jo gan stiprus. Mirtazapinas geras hipnotikas
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415241 Kiek aš skaitau tau tikrai gan panašumų su mano liga, tik kad pas tave bent depersonalizacijos nėra. Taigi - bandyk mirtazapiną su rispoleptu arba vietoj rispolepto imk ketipinoro (išsirink vieną nuodą iš dviejų kuris tau labiau..), aš rinkčiaus rispoleptą, nes nuo kvetiapino biškį būna kaip zombis, rispoleptas bent kažkiek aktyvina. Ir viskas ir pamiršk visokius svorius ir kitas nesamones, galvą svarbiau susitvarkyt, poto ir svoris su apetitu susitvarkys. O dėl SSRI nežinau, aš vartoju paroksetiną, bet jį irgi greit nuims man, nes jis nepadeda, tai va dėl SSRI negaliu patart - gal net ir nereikia tau to SSRI, pakaktų mirtazapino + mažų dozių neuroleptikų. O lyriką gali ir palikt mažom dozėm. Melatoniną irgi gali palikt. Garantuoju miegosi super ir per 2-3 mėnesius nerimas išnyks.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#415247 Na, gal geriau tokius patarimus palikim psichiatrams kurie 10 metų mokinosi, o ne Wikipedia skaitė? Kraupu skaityti net ką rašai :) galiu gal pas tave konsultacijai užsiregistruoti? Kokia kaina? :D
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415249 Na psichiatrai dažnais atvejais irgi nebežino ką daryt, tai aš praktiškai pats sau prisitaikiau gydymą. :D Tai vat ir jam patariu kas +- gali padėt. Tie patys psichiatrai pvz mano atveju skėsčioja rankom ir tiesiai šviesiai man sako kad nebežino realiai kas daryt. Tai nereik tų psichiatrų dievais laikyt, jie paprasti žmonės, kurie dažnu atveju sunkiai patys gaudosi
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415250 Ir nematau nieko baisaus, prasirgau 4 epizodus, pravartojau begalę vaistų tad +- žinau kurie vaistai kaip veikia ypač dėl nerimo ir nesukontroliuojamos panikos. Tikrai ne iš wikipedia imu info