Moderatorius: signs

Parašė Baran
#415257 Laba diena, man nuo Sertralino ziauriai blogai, vaikstau kaip girtas, sunku sneketi, akyse dvejinasi, depresija, kazkokia nesamone prasidejo, klausau ar mane apkalbineja, nesinori sneketi su niekuo, koordinacijos sutrikimas, keistas pojutis, lyg buciau nerealybej. Issigandau, baimes jausmas toks, tai siandien nevartojau Sertralino, kada tai praeis? Nors vakar negalejau uzmygti, tai Leponexo 25 mg isgeriau ir Melatanino 6 mg. Baisus man salutiniai.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#415258 bet tai tu nuo mažesnės dozės pradėjai, taip? ir jau palaukei, kada susinormalizuos? taip?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:Laba diena, man nuo Sertralino ziauriai blogai, vaikstau kaip girtas, sunku sneketi, akyse dvejinasi, depresija, kazkokia nesamone prasidejo, klausau ar mane apkalbineja, nesinori sneketi su niekuo, koordinacijos sutrikimas, keistas pojutis, lyg buciau nerealybej. Issigandau, baimes jausmas toks, tai siandien nevartojau Sertralino, kada tai praeis? Nors vakar negalejau uzmygti, tai Leponexo 25 mg isgeriau ir Melatanino 6 mg. Baisus man salutiniai.

Ar gali atsakyti kodėl nenori į stacionarą? Tau ką rašo žmonės forume yra nusišvilpt, vistiek nieko neklausai, kam dar rašyt? Nepyk, kad taip griežtai aš, bet tu pats kankiniesi.

Tavo būklė yra ŪMI. Tėvai tau nepadeda - atvirkščiai, tik kenkia. Aplinkos pakeitimas, kad ir stacionare, tau būtų tik į naudą. Ten už tave viską nuspręstų - del gydymo ir pan. Nereiktų pastoviai sukt galvos kaip čia ką pakeitus. Palik gydymą gydytojams - ir pats pailsėsi ir nenusigydysi, nes tu čia ka darai yra visiška pakazūcha - viena dieną vienas neuroleptikas, kitą dieną kitas, trečią dieną trečias, 3 skirtingi raminamieji, TAIP NEGALIMA ŽMOGAU!!!! Tu numarinsi save taip!!! Ar gali, prašau, paklausyti bent kartą ką tau žmonės sako?

Ir dar kart, nepyk, kad aš taip griežtai. Bet net man, skaitančiam forumą kasdien, jau įgriso. Aš iš dalies suprantu tavo tėvus, jiem dar labiau įgrist turėjo, nes tu NESIKREIPI PAGALBOS, O GALVOJI, KAD SUPRANTI VISKĄ PATS. O po to skundiesi forume.

Labai prašau, kreipkis pagalbos. Negydyk savęs pats. Taip tikrai tikrai tik kenki sau. Labai prašau išgirsk šią žinutę.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415260 TIkrai pritariu visom keturiom LBJ. Baran, paklausyk pagaliau kas tau sakoma. Viskas jau buvo susakyta 100 milijonų kartų, tereikia dabar tik išgirst. Gulkis į vasaros g. jau girdėjau atidarė krizių centrą, ten kaip kokioj sanatorijoj pasijusi, tikrai geri įspūdžiai mano tenai pabuvus. Sutvarkys sureguliuos viską ir paleis namo kad tęstum gydymą. Gana užsiiminėt saviveikla.
Parašė vitamin9
Baran rašė:Laba diena, man nuo Sertralino ziauriai blogai, vaikstau kaip girtas, sunku sneketi, akyse dvejinasi, depresija, kazkokia nesamone prasidejo, klausau ar mane apkalbineja, nesinori sneketi su niekuo, koordinacijos sutrikimas, keistas pojutis, lyg buciau nerealybej. Issigandau, baimes jausmas toks, tai siandien nevartojau Sertralino, kada tai praeis? Nors vakar negalejau uzmygti, tai Leponexo 25 mg isgeriau ir Melatanino 6 mg. Baisus man salutiniai.

tu bombinem dozem saudai viska o ta melatonina tai ismesk isvis as jo ir turiu 2 kart pabandziau ir guli n metu sudas ten. mazesnem dozem pabandyk gal geriau jausies. tai jei pradedi gert tai gerk po biski o ne pirma ar antra diena pilna tablete tai tokia bomba smegenim duodant lomkes ir buna pradek po biski per pora savaiciu ar menesi.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415272 Melatoninas nera sudas. Geras, naturalus, nekenksmingas hipnotikas net labai aukstom dozem ir tikrai veiksmingas.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#415274 Man libido jau apsitvarke. Pora men pradejus vartoti buvo tikrai nieko gero. Visiskai nieko nesinorejo ir susijaudinti buvo neimanoma. Tiesiog lygus nulis ant tu dalyku. Dabar jau nieko,geriau,pojuciai grizta. Vyriukam blogiau ,kai viskas i batus ziuri.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#415276 Norejau po postu parasyti kazkurio forumiecio ir gavosi dabar ne i tema mano postas,redaguoti ir istrinti neleidzia :D Na o kad butu i tema,tai ir man buvo visko nuo setralino. Svaigino,nemiga,viskas buvo paumeje..Dengiau xanaxu,nes buvo ne kas. Su laiku susitvarke salutiniai. Reikia tikrai laiko ir kantrybes,arba vaistas netinka visai..
Vartotojo avataras
Parašė signs
#415277 Man ir libido susitvarkė, pradžiai buvo dingęs visai. Po 3 mėn sugrįžo jis pilnai :) šalutiniai beabejo buvo, kaip ir minėjai, bet iškentėjau, darbas padėjo :)
Parašė vitamin9
Saulyte78 rašė:Man libido jau apsitvarke. Pora men pradejus vartoti buvo tikrai nieko gero. Visiskai nieko nesinorejo ir susijaudinti buvo neimanoma. Tiesiog lygus nulis ant tu dalyku. Dabar jau nieko,geriau,pojuciai grizta. Vyriukam blogiau ,kai viskas i batus ziuri.

Kadangi abu zolofta geriam reik susitikti patikrinti ar tikrai libido susitvarke.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415281 :da
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
vitamin9 rašė:
Saulyte78 rašė:Man libido jau apsitvarke. Pora men pradejus vartoti buvo tikrai nieko gero. Visiskai nieko nesinorejo ir susijaudinti buvo neimanoma. Tiesiog lygus nulis ant tu dalyku. Dabar jau nieko,geriau,pojuciai grizta. Vyriukam blogiau ,kai viskas i batus ziuri.

Kadangi abu zolofta geriam reik susitikti patikrinti ar tikrai libido susitvarke.

Pravesim savo kursa,toki ale rebilitacini,po to pasidalinsim ispudziais su likimo draugais :D woman
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415457 Ar verta bandyt šitą vaistą vietoj Seroxat'o? Nerimui panikai jis tinka? Ar jis labiau aktyvuojantis? Ar galbūt išvis neverta SSRI keisti. Pusę metų sėdžiu ant seroxat'o ir nieko nepadeda, kaip vanduo man jis. Kaip su svorio? Kaip su miegu? Teko skaityt daug kam nemigą iššaukia.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Deividas rašė:Ar verta bandyt šitą vaistą vietoj Seroxat'o? Nerimui panikai jis tinka? Ar jis labiau aktyvuojantis? Ar galbūt išvis neverta SSRI keisti. Pusę metų sėdžiu ant seroxat'o ir nieko nepadeda, kaip vanduo man jis. Kaip su svorio? Kaip su miegu? Teko skaityt daug kam nemigą iššaukia.

Labiau stimuliuojantis nei paroxetinas, daugiau skiriamas anerginese busenose, kai yra energijos stygius.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415471 Manau stipriam nerimui tinkamesnis paroxetinas, ypac zinant tavo nenustygima vietoj. Su sertralinu tik blogiau turbūt būtų. Bandyk kelt doze paroxetino. Kitu variantu tau nlb yra