- 2021 06 07, 17:58
Isgert reik aisku pastoviai nes cia nuprotesi su situ vaistu gyvenimu,vos apsiramins zoloftas iskart kalsiu pora alaus,kai retai geri tai nuo vienos bonkos ar dvieju apsinesi gerai bet tai kaip galva ir pasauli atgaivina iskarto sugryzta emocijos ,kartais gerai, jau senokai noriu isgert ar parukyt bet cia nesigauna jau koks menesis dabar dar pradejus vaistus nesinori ant ju kazkaip varyt nes kita diena nerimas siektiek pakiles buna bet tai tu tik neprivaryk 10 bonku nezinau po kiek keli,as viena dvi max ir ramunas nors buna ir kablys kartais bet su vaistais jau paskiau pats jausi kad nei prikolas gerti ir nesamone nes jau konkreciai maisosi vaistai su alkoholiu. cia aisku tik namie gert ne kazkur kitur kad paksiau nebludintum. Siaip kad kokias 10 dienu butina isgerti kokia viena alaus vakare pries miega kad nevarytum i parda dar 10 pasimti. nu reik turet vieta,as kai zinau savo vieta tai uzpisa pratemsiu sakau jau buvau kazkur net uzsirases kad reik isgert nepamirst
nx dabar dar koki menesi skaityk negalesiu,ileksiu i vaistu doze pabandysiu parukyt gal. aleko vistiek vieno reik.
nx dabar dar koki menesi skaityk negalesiu,ileksiu i vaistu doze pabandysiu parukyt gal. aleko vistiek vieno reik.

pakeistum 99% kaip ir betkuris zmogus. as nuo mirtazapino buvau kaip durnas iki vakaro issitaskes vakare kazkiek atsibudini bet visu nekenciu visiskai nubukintas,meciau mirtazapina kaip naujas pasaulis per akis prasviete,gilioj siknoj mirtazapine buvau blogai jis mane veike nors ji ilgai geriau. bet priepuolius sutvarke ir miegojau,bet visa kita ka tu sakai su galva tai tragedija ne sitoj zemej gyveni. mane kai jau buvo daknise taip gyvent as geriau mirtazapina ir escitaloprama ir kazkodel sugalvojau kad man nuo escitalopramo taip darosi tai meciau escitaloprama ten isvis nemazindamas nieko,tas mirtazapinas toks bombinis kad atsimenu kai jo israse priestai geriau raminancius puse metu cia pacioj pradziojo tai tapacia diena nustojau gert raminancius nezinodamas kad mazint ar ka visiskai jokiu salutiniu