Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415413 Na bet jeigu nuo ligos dėmesys pradingo, o nuo SSRI irgi "neatsirakina" tai ar nebus ADD? Plius yra ir kitų simptomų panašių ADHD. Nežinia ar buvo iš pradžių dėmesys -> nerimas. Ar nerimas -> dėmesys.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415414 Žinau tik kad kai pradingo dėmesys, labai tai daug nerimo sukėlė, negalėjau visiškai niekur koncentruotis ir nukreipt minčių, daryt darbų, skaityt knygų, žiūrėt kad ir TV negaliu iki šių dienų. Tiesiog nėra jokio focus'o. Man gali ką nors pasakot kas nors, aš po minutės jau neatsimenu nieko. :D
Vartotojo avataras
Parašė emar
#415417 ADHD visgi turi gerokai pasireikšti ir vaikystėj su visais požymiais. Ar pasireiškė?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415418 Hiperaktyvumo nebuvo, bet dėmesys/išsiblaškymas ir šiaip nuo vieno prie kito dalyko šokinėjimas tai visad buvo. Čia gal daugiau ADHD bet H. :D ADD
Vartotojo avataras
Parašė emar
#415420 Tai bandyk ir žiūrėk. Jei padės, tai tikrai, kodėl ne?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415421 Na taip, bet tiesiog jau yra nuovargis didžiulis nuo tų vaistų bandymo. Kaip koks eksperimentinis triušis su kruopele vilties kad o gal šitas padės, o gal šitas padės.. Reiks užklaust daktarės dėl stimuliantų
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415435 Update:

Na vis dėl to atnaujinau alkoholį :D Risperidonas ant tiek stipriai aktyvina ir tokią agresiją sukelia, kad tik alkoholis sugeba nuramint. Sienom lipu nuo risperidono iš neturėjimo kur dėtis. Teks matyt toliau keisti neuroleptikus ir kažką kito bandyt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415442 Kaip čia suprasti tokį išsireiškimą?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#415443 :D čia ta prasme, kad svarstant neišeina iš galvos ir dar sunkiau atsispirti :)
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415446 Dzin man tas alkoholis būtų, bet mane rispoleptas labai durnai veikia, energizuoja, agresiją kelia ir t.t... tai tik alkoholiu sugebu tą nugesint. Matyt teks ant kvetiapino grįžt
Parašė NOM
#415460 depresija ir agresija yra žodžiai antonimai.
nežinau kas iš to, bet turbūt normalu patirti pyktį ar įniršį , ir tam yra priežastys.
gal reiktų kokį rašinėlį pabandyti parašyti, sau pačiam, (ne viešai ir niekam nerodant) kuo tuo metu "piktiniesi", kokios galvoje mintys.
gal ir nelabai kas paaiškės...
yra kažkokia destrukcinė terapija, t. y. "lėkščių daužymas", mačiau pasakojimą apie ją tv laidoj.
bet reikia jausti, ar to norisi...
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415461 Agresiją (akataziją) man sukelia rispoleptas, nes būtent tuomet kada jį pradėjau vartot atsirado "ažitacija". Tiesiog. Nervingumas, aktyvumas, negalėjimas nusėdėt vietoj. Ir jokių čia terapijų ar psichologijų nereik išradinėt - čia ne tas atvejis. Pas mane nėra minčių, nėra per daug ir emocijų, tik tuštuma. Tad manau čia kitas atvejis pas mane. Neturėčiau ką parašyt sau pačiam visvien, nes pasikartosiu - jokių minčių galvoj.