Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415472 Na mano nenustygimas vietoj labiau gal nuo vaistų atsiranda, natūraliai viskas tvarkoj man. Na nebent kai tikrai labai didelė įtampa tada jo - pradedu blaškytis ir neturiu kur pasidėt iš įtampos ar panikos. Na ok.. teks kentėt su paroksetinu. Dar pamenu escitalopramą kažkada vartojau (cipralex). Tas irgi labiau energizuojantis? Realiai nenoriu aš to paroksetino nes nebepadeda man jis. 8 metus pravartojau, įtariu kad nustojo man jis veikt. Kelt dozę...na gal nežinau..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415473 Na bet turint omeny kad dabar akatiziją įsivariau su rispoleptu, tai reik kažkokio ssri kuris kuo mažiau energizuotų
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415477 Paroxetinas maziausiai energizuojantis. Jei neefektyvu - keli doze kol efektyvu. Jei max doze nepadeda - keiti antidepa. Tau keist nera racionalu neisbandzius. Visa matematika
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415478 Na pakelsiu ir vistiek teks keist poto. Nejaučiau aš nieko nei nuo 10 15 20 30mg. Tai.. na kad pajausiu kažką nuo 45 būtų stebuklas. Vienintelį dalyką ką pastebėjau tai tik išsiplėtę vyzdžiai buvo kuomet kėliau dozę, daugiau nieko - vanduo.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415481 tarp 30mg ir 60mg(max doze) yra DVIGUBAS skirtumas. 20mg yra minimali veikimo doze, tai tu esi vos vos virs jos. Tavo SERT pompa okupuota kokius 85% MAX.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:tarp 30mg ir 60mg(max doze) yra DVIGUBAS skirtumas. 20mg yra minimali veikimo doze, tai tu esi vos vos virs jos. Tavo SERT pompa okupuota kokius 85% MAX.

Greiciausiai keturgubas ar daugiau. Paroxetinas virskinamas CYP2D6 enzimo, kartu stabdantis ir enzimo veikla, todel koncentracija organizme kyla daug greiciau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
signs rašė:Paroxetinas didesnėmis dozėmis kaip tik aktyvina, šansų yra.

Vat būtent dėl to man daktarė ir nenori kelt. Sakė gali aktyvint tave.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415585 Na ką.. sėsiu ir aš ant sertralino. Oi dabar bus smagu kokį mėnesį nutraukinėt paroksetiną ir sertraliną įvedinėt, jau ruošiuosi kaip prieš karą.. Here we go again.. Kirs dvigubai jaučiu. Prasidės tiek sertralino šalutiniai tiek paroksetino metimo nesamonės.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415598 Paroxetinas sunkiai nusitraukia. Tad sėkmės
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415610 Negasdink. Šiaip kai nutraukinėjau po 8 metų vartojimo tai visiškai nieko nebuvo. O dabar ligoninėj guliu tai jei ką padės, raminamųjų kokių duos
Parašė vitamin9
#415637 Nu ka menesiunas praejo,ne taip ir baisu buvo palyginus.libido sumazejes bet su seksu viskas norm,vien oralinis tai jau be sansu pabaikt neuztenka stimuliacijos. motivacijos stoka. o gal siaip gyvenime nieko idomaus,bet ant nerimo buvau biski judresnis nors per nerima greit perdegi :D o cia kazkaip,kazkaip
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415642 Tu pasiprašyk wellbutrino. Jeigu tau taip aktualu seksas tai vartok kartu su zoloftu ir bus libido tikrai geras. Aš pakolkas ketvirta diena ant 15mg paroksetino ir 50mg zolofto. Pakolkas visiškai nieko, jokių šalutinių jokių lomkių, tik vyzdžiai prasiplėtę. Dar keleta dienelių ir bus 0 paroksetino ir 100mg zolofto
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415644 sertralinas su bupropionu turi sinergija dopamininiam veikimui, jei tarkim vienas SSRI neduoda remisijos