Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415577 Tai jei niekas nepadeda daugiau tai koks dar planas b? Jei net ir vaistai sunkiai padeda. O šiaip jo - libido visiškai nužudo, bet nėra kito pasirinkimo kaip tik vistiek vartot vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
western rašė:Visi tie AD ir NL užmuša libido ir seksą. No sex - no life. Geriau sugalvokit planą B :)

Ne visi taip savo gyvenimo prioritetus stato.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:
western rašė:Visi tie AD ir NL užmuša libido ir seksą. No sex - no life. Geriau sugalvokit planą B :)

Ne visi taip savo gyvenimo prioritetus stato.

Na bet neneik, deja vaistai tikrai daug ir neigiamų dalykų atneša į žmogaus gyvenimą. Taip sakant vieną gydo, o dar tris griauna (pagrindiniai taikiniai tai libido bei svoris..). Na bet aišku aš pritariu - svarbiau nervai, o jau poto kai nervai atsistato galima galvot ir apie kitus dalykus kaip atstatyt. Man bent jau prioritetas tai išnaikint paniką/įtampą. Bet vat kai net ir tas neišnyksta... ir dar priedo svoris/libido sugriūna, tai tada jau tikrai pikta darosi. Nieko neišgydo, tik dar daugiau bėdų pridaro.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415599 Na, sorry, bet tu pats is dalies del to kaltas. Nori isgyt tik vaistais. Labai retai kada taip buna. O jei ir padeda - tai tik laikinai. Pageres, mesi, o kol atgausi libido ir svori vel prasides panika. Beje, is dalies svoris ir auga del to, kad maziau panikuoji... Reik mokytis dealint su stresu, ismokt su juo susigyvent, o cia vaistai nepadeda - atvirksciai.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415600 O del svorio, tai yra ir svoriui neutraliu vaistu. Yra ir vaistu kurie maziau libido kenkia. Pats pasirenki prioritetus.
Vartotojo avataras
Parašė western
#415604 Išmeskit tas tabletes ir pradėkit ieškot normalaus, natūralaus plano B. Kasdien, atkakliai ir kantriai. Ir kažką rasit. Ieškojimas sprendimų vaistais - primityviausias įmanomas tinginio kelias, kuris neveda niekur.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
western rašė:Išmeskit tas tabletes ir pradėkit ieškot normalaus, natūralaus plano B. Kasdien, atkakliai ir kantriai. Ir kažką rasit. Ieškojimas sprendimų vaistais - primityviausias įmanomas tinginio kelias, kuris neveda niekur.

Farmakologinis gydymas tikrai turi vieta holistiniame gyjimo procese. Bet kitos veiklos ir svarbu - terapijos, uzsiemimai, hobiai, palaikymas. Western, pats tik kritikuoji, bet pasiulymu neduodi. Ismest tabletes lengva. Isgyvent be ju - sunku. Jeigu padeda gydymas nera tikslo ismest tabletes, jeigu nera salutiniu rimtu.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:Na, sorry, bet tu pats is dalies del to kaltas. Nori isgyt tik vaistais. Labai retai kada taip buna. O jei ir padeda - tai tik laikinai. Pageres, mesi, o kol atgausi libido ir svori vel prasides panika. Beje, is dalies svoris ir auga del to, kad maziau panikuoji... Reik mokytis dealint su stresu, ismokt su juo susigyvent, o cia vaistai nepadeda - atvirksciai.

Nes aš bandęs kitus metodus ir man jie neveikia, veikia tik vaistai. Na gal nebent elektrošoko nebandžiau, bet irgi matyt išbandysiu. Kiekvienam skirtingi dalykai padeda.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415626 Tai, kad ir tie nepadeda. Kiek laiko kankinais su paroxetinu. Bet saunuolis, kad pradejai daryt kazka. Mldc. atrasi ta gydyma tinkanti. Anksciau ar veliau
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415627 Na kažkiek padėjo, bet tikrai ne tiek kiek tikėjaus kad padės.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#415772 + 50kg...
Galiu išeiti į gatvę be panikų, nueiti į parduotuvę, su bendravimu dar yra šiokių tokių bėdų, bet gyventi galima...
Beveik nėr paranojų...
Nerimo daug mažiau...
Depresija beveik nebekankina...
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415795 Laimėjot svorio čempionatą tarp dalyvių:D na, o man jau 30kg. Bandysiu keist risperidoną i ziprasidoną
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415799 Reik atsisakyt cukraus, nevalgyt pusryčių ir vakarienę lengvą 18.00 vakaro. Daug sportuot. Na ir gal tada pavyks nepriaugt arba priaugt nedaugiau 20kg :D apie svorio numetimą tai išvis nėra kalbos..beveik neįmanoma, nebent badaut ir išvemt maistą visvien. Bet aišku dirbantiems žmonėms gal lengviau, aš tai visiškoj izoliacijoj gyvenu kai sergu, tai man labai sudėtinga nusimest. Bandykit gal abilify, daktarė pasakojo kad jis vienas iš mažiausiai turinčių įtakos svoriui.. bet čia kiekvienam skirtingai. Kažkada seniai nuo jo buvau +20 priaugęs irgi :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415807 Gali bandyt kiek nori badaut jei nuo vaistu cukrus sukiles, o nakti nesamoningai valgai