Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
biggie rašė:sertralinas su bupropionu turi sinergija dopamininiam veikimui, jei tarkim vienas SSRI neduoda remisijos

tai quetiapina geriu jie ten irgi kartu veikia kazkaip man rodos. antidepresantas bet ziuriu kazkaip depresint pastaruoju metu jis mane pradeda,tas toks nieko nenorejimas turbut zudo nes kai emociju daugiau tai kaip ir gyveni o kai jas nuvaro ir nieko nenori tai kas belieka toks tustumas ir tada depresiuga atrodo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:
biggie rašė:sertralinas su bupropionu turi sinergija dopamininiam veikimui, jei tarkim vienas SSRI neduoda remisijos

tai quetiapina geriu jie ten irgi kartu veikia kazkaip man rodos. antidepresantas bet ziuriu kazkaip depresint pastaruoju metu jis mane pradeda,tas toks nieko nenorejimas turbut zudo nes kai emociju daugiau tai kaip ir gyveni o kai jas nuvaro ir nieko nenori tai kas belieka toks tustumas ir tada depresiuga atrodo.

Nu mazdaug tas SSRI taip ir turetu veikti, atbukina nuo blogu emociju ir minciu, o kad liecia ir geras tai irgi kazkiek tiesos yra, varomosios jegos neprideda
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415660 Įdomu jei pakeičiau iš paroksetino į zoloftą ar pajusiu kažką kitko, nes pakolkas tai visiškai nieko. Gal tikrai tie SSRI yra visi vienodi ir man jau jie kaip vanduo. Na aišku man dar per anksti šnekėt. Gal po poros mėnesių ant max dozės pasėdėsiu ir kažką apčiuopiamo pajusiu. Manau bent iki 150 tai tikrai kels, gal ir 200. Bet vėlgi... nežinia kas nuo ko darysis nes beveik tuo pat metu ir arispą įvedinės man. Tai kai visada neaišku bus kas ką daro.
Parašė vitamin9
#415863 nu po menesio su biski nejauciu ir as kazkokiu stebuklu,tiek kad praejau salutinius bet tarkim kad ten nerimas stebuklingai dinges butu nepasakyciau aisku siaip palyginus judu daugiau,nu gal kazkiek geriau bet ir vien gerdamas lorazepama kuri dar ir geriu taspats lyg buvo. kazkas lyg signs rase kad jam po poros menesiu labai pasijaute,nu nezinau reik laiko viskam tik tikiuosi jis prades veikt nes lorika mazint reikes. aisku reik daugiau negu menesio su biskiu,6 savaites nepraejo,reik kokiu poros menesiu kad isivaziuotu,tada kad pradetu nerima mazint kad ir po biski ko pasakoj to nezinodamas pasamoniskai vis atlaidziau judesi ir jausiesi iki kol neliks baimes smegenyse ir nerimo del nesamoniu kurios yra isirase. siaip negerciau loriko po to kas buvo ir nerimo likimo reiktu kloniko kurio negausi terapijos kokius 2-3 menesius,aisku paskiau butu reikalu ji mest...best jis vien per pora savaiciu tiek atpalaiduotu kad pamirstum nerima ir smegenys ir isgyventum visas gyvenimiskas situacijas kuriu paskiau taip nebijotum nes jau butum jose buves. ai nezinau. kas uzknisa su setralinu nebukina jis mane kaip ten mirtazapinas buvo tarkim bet vis dar buna atsikeliu dienu jautiesi taip sudinai atrodo numirt noretum bet paskiau prasijudini bet su motivacija tai ragas konkretus,cia depresija ir prasides be motivacijos kas isto kad numus nerima o liksi be kazkokiu svajoniu tai uzsidepresuosi ir vsio. ant nerimo tikrai geriau buvo,greit perdegi,sunku mokintis,bet kas susije su svajonem motivacija tai kogero nera ka sneket. bet vel prasimus gal tas vaistas. paroxetina kai geriau atsimenu kazkur 20 diena pajauciau tokia ramybe viduje keista jauciu nuo nerimo jis daug geriau arba bent jau man gal,tokio jausmo nuo zolofto dar nepajutau ir gal nepajusiu nu esme padarytu kazka gero
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415864 Nerimas su depresija kaip kairė ir dešinė koja. Dings nerimas atsiras ir motyvacija pamatysi. Pats nerimas iššaukia labai stipriai depresiją, nes tiesiog užsiknisęs būni nuo nerimo ir pasidaro tiesiog dzin ant visko, nuleidi rankas nuo tos nepakeliamos įtampos. Man pakolkas nuo zolofto nieko ypatingo, bet nieko ir blogo. Bus matyt po poros mėnesių. Paroksetinas šiaip nerimą labiau turi nuimt, bet man asmeniškai jis nieko nebedarė, nes vartojau jį gal 8 metus tai matyt organizmas jau priprato.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#415872 Vartoju kelerius metus sertraliną. Kol kas tfu tfu tfu jokios depresijos. Keturis metus negulėjau ligoninėje, o guldavausi kas pusmetį... :bloga